ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
05 listopada 2013 22:11
BaskaS

Monia chyba Cię dobrze zrozumiałam ale sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie . :)

06 listopada 2013 07:41
nutka43

Tak długo jesteś?
Bez zjazdu do domu?
Jak Ty to wytrzymujesz?

Hej! Dam radę, muszę! Jestem od pażdziernika.Pozdrawiam serdecznie wszystkie opiekunki oraz opiekunów!!!!

06 listopada 2013 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj po raz pierwszy telefon z firmy podniosl mi cisnienie, zglosilam dzien wczesniej zgodnie z zasadami powrot na 6 grudnia, mimo ze od poczatku kontraktu podawalam ta date jako date powrotu, mialam niezbyt mila przyjemnosc rozmawiac z pania (na jej i moje szczescie 1 raz) ktora strzelila mi tylko focha.... nie podobalo mi sie to wiec napisalam maila do koordynatorki z ponownym zgloszeniem wyjazdu i powrotu tu na te stelle. Oddzwonila wczoraj rano ale akurat nie moglam rozmawiac wiec miala zadzownic za 10 minut .... miala... Zadzwonila do mnie poznym popoludniem jakas mloda (po glosie) osobka, ktora z przejecia nawet sie nie przedstawila i non stop pytala kolezanek o co Ona mna mnie zapytac.... a co mnie tak wqr... to stwierdzenie, ze rodzina jest tak ze mnie zadowolona, ze powinnam zostac przez Swieta i tylko na pare dni moze pojechac do domu.... niech sie stukna w glowe tak porzadnie !!!! czy my nie mamy domu, dzieci ???? chyba z tego tez powodu pracujemy wedlug kalendarza i duuuuzo wczesniej ustalamy wszystko.
reasumujac ostatnie kontakty z firma nie podobaja mi sie i to bardzo. przykre i to bardzo
06 listopada 2013 11:11
Wiesiula

Wczoraj po raz pierwszy telefon z firmy podniosl mi cisnienie, zglosilam dzien wczesniej zgodnie z zasadami powrot na 6 grudnia, mimo ze od poczatku kontraktu podawalam ta date jako date powrotu, mialam niezbyt mila przyjemnosc rozmawiac z pania (na jej i moje szczescie 1 raz) ktora strzelila mi tylko focha.... nie podobalo mi sie to wiec napisalam maila do koordynatorki z ponownym zgloszeniem wyjazdu i powrotu tu na te stelle. Oddzwonila wczoraj rano ale akurat nie moglam rozmawiac wiec miala zadzownic za 10 minut .... miala... Zadzwonila do mnie poznym popoludniem jakas mloda (po glosie) osobka, ktora z przejecia nawet sie nie przedstawila i non stop pytala kolezanek o co Ona mna mnie zapytac.... a co mnie tak wqr... to stwierdzenie, ze rodzina jest tak ze mnie zadowolona, ze powinnam zostac przez Swieta i tylko na pare dni moze pojechac do domu.... niech sie stukna w glowe tak porzadnie !!!! czy my nie mamy domu, dzieci ???? chyba z tego tez powodu pracujemy wedlug kalendarza i duuuuzo wczesniej ustalamy wszystko.
reasumujac ostatnie kontakty z firma nie podobaja mi sie i to bardzo. przykre i to bardzo

Wiesiula,nie jestes sama w tym temacie,kiedys rozwine to szerzej,pogorszylo sie jesli chodzi o jakiekolwiek dogadanie sie.
06 listopada 2013 11:25
mala

Wiesiula,nie jestes sama w tym temacie,kiedys rozwine to szerzej,pogorszylo sie jesli chodzi o jakiekolwiek dogadanie sie.

Niestety masz racje, wlasnie rozmawialam z kolezanka i sytuacja dokladnie taka sama, tzn. bardzo nieprzyjemna rozmowa z ta sama Pania, wrecz nakrzyczala na kolezanke.... jakas masakra.
to juz nie ta sama wspolpraca....
06 listopada 2013 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Niestety masz racje, wlasnie rozmawialam z kolezanka i sytuacja dokladnie taka sama, tzn. bardzo nieprzyjemna rozmowa z ta sama Pania, wrecz nakrzyczala na kolezanke.... jakas masakra.
to juz nie ta sama wspolpraca....

No niestety taka prawda:(na poczatku bylam pod wrazeniem ale teraz mam bardzo mieszane uczucia:(
06 listopada 2013 11:42 / 3 osobom podoba się ten post
kiedy ja zaczelam wspolprace z Aterima wszystko bylo na odwrot, cieply kontakt, zainteresowanie i "troska" o opiekunki, szybka reakcja na kazde zgloszenie a teraz .... ech...szkoda slow
06 listopada 2013 13:27
Oj, przykro mi to czytać :( Myślałam o przejściu do Aterimy ale widzę, że lepiej zostać na starych, może też nie całkiem dobrych śmieciach...
06 listopada 2013 13:44 / 2 osobom podoba się ten post
Witam ja zaraz tez bede zglaszac ze zjezdzam bo w piatek z tym ze mialam ta okazje i rozmawialam z firma wczesniej zaraz na poczatku kiedy przyjechalam na to miejsce po raz drugi ze na swieta zjezdzam do domu .po rozwinieciu sie sytuacji (dla mie na gorsze )dzwoniono do mie z firmy okolo 2tygodnie temu i potwierdzilam ze na swieta zjezdzam do tego zaraz napisze mejla zebym miala to na papierku.Nigdy nie mialam z nimi zadnych scysji zawsze zostaje wysluchana i ostatnio tez jak opowiedzialam dlaczego nie chce tu wracac .Nie wiem jak bedzie do mojego zjazdu ale wam napisze bo sytuacja jest dla mie zenujaca jak sie zachowa firma i czy wyjade bez problemow .A tak na marginesie firm jest duzo wiec jest w czym wybierac wprawdzie zawsze sobie radze i kazda sytuacje rozpatruje dosc dlugo ja ze swojej strony robie wszystko zeby moja praca wypadla jak najlepiej (cale zycie tak pracowalam ale jesli to sie nie bedzie podobac )....dziewczyny jesli cos sie nie podoba reagujcie piszecie ze jakas tam mloda osoba jest ...nie chciala bym zeby sie na mie szkolila piszcie do kadr ....ktos tam musi byc wyzej jedne dzwi sie zamyka trzeba drugimi..... my naprawde ciezko pracujemy...
06 listopada 2013 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
wiecie kochane kolezanki, chyba nasza firma czyta nasze wpisy dosc regularnie, bo mialam telefon taki jak dawniej od pani koordynatorki oraz pytanie o wspolprace z firma, odpowiedzialam zgodnie z prawda i bylo "przepraszam" oraz zajmiemy sie tym.....
czyli jak chcemy to mozemy :)!!!
Justa oby wszystko bylo jak najlepiej i najbardziej dla Ciebie korzystnie :)
06 listopada 2013 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
Wiesiula

wiecie kochane kolezanki, chyba nasza firma czyta nasze wpisy dosc regularnie, bo mialam telefon taki jak dawniej od pani koordynatorki oraz pytanie o wspolprace z firma, odpowiedzialam zgodnie z prawda i bylo "przepraszam" oraz zajmiemy sie tym.....
czyli jak chcemy to mozemy :)!!!
Justa oby wszystko bylo jak najlepiej i najbardziej dla Ciebie korzystnie :)

To rozmiem , fachowe podejście do sprawy.Ale czemu musiałas się Wiesiulko, tu pożalić.Tak powinno byc zawsze, tak właściwie to oni dzięki naszej pracy mają pieniądze.Niech to wreszcie dotrze co do niektórych agencji!!
06 listopada 2013 14:53 / 2 osobom podoba się ten post
aniananowo

To rozmiem , fachowe podejście do sprawy.Ale czemu musiałas się Wiesiulko, tu pożalić.Tak powinno byc zawsze, tak właściwie to oni dzięki naszej pracy mają pieniądze.Niech to wreszcie dotrze co do niektórych agencji!!

Aniu,bardzo dobrze zrobila,ze tutaj sie"pozalila" bo zobacz,chwilka i po problemie:)))))
06 listopada 2013 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Aniu,bardzo dobrze zrobila,ze tutaj sie"pozalila" bo zobacz,chwilka i po problemie:)))))

Ale nie powinno tak być, wystarczy stresów na miejscu..
06 listopada 2013 15:54
nie wiem czy moge naisac tak bez ogrodek, ale kij, ja zawsze rozmawiam z jedna, z Sylwią W. mila babeczka, bez problemu, Wiesiulka pros zawsze o rozmowe z Nia,moze ona jest wlasciwa osobą na wlasciwym stanowisku.
06 listopada 2013 16:23
Ja niemal rok temu zrezygnowalam z aterimy na korzysc lepszych warunkow placowych w innej firmie - niemieckiej. Do obslugi w aterimie nie mialam nigdy zadnych zastrzezen . Niemcy nie placili placili duzo wiecej ale potrzebowałam kasy , bo syn na studiach jest i dalam sie przekonac . Obsluga u niemcow byla zla i nie pomagali mi w niczym . Rodzina jak i podopieczna nie zgadzali sie z opisem oferty. Po dwoch miesiacach zrezygnowalam . Wrocilam do Polski , odpoczelam miesiac i wrocilam do aterimy . Nie narzekam ze mam sto euro mniej , za to spokoj bezcenny . Moze Wiesiula trafilas na jakas gorsza pracownice , bo dla mnie sa caly czas bardzo mili i w porzadku .