ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
17 października 2013 00:19
Ela opiekunka

magdalen_k - bo jeszcze mam kontrakt !!! lecz juz nie wiele mi pozostalo no wyjazdu i zmany agencji....lecz obecnej nie polece nigdy nikomu !!!!:(

To chociaż napisz jak się ONA nazywa, żeby inne opiekunki się na nią nie nacięły.
17 października 2013 09:18
Ela opiekunka

magdalen_k - bo jeszcze mam kontrakt !!! lecz juz nie wiele mi pozostalo no wyjazdu i zmany agencji....lecz obecnej nie polece nigdy nikomu !!!!:(

Jaka to firma? Ja do kazdej możliwej wysłałam apilkacje,bo pilnie szukam krótkiego wyjazdu i nie chciałabym nadziać:(
23 października 2013 11:13
Anetka13

Jaka to firma? Ja do kazdej możliwej wysłałam apilkacje,bo pilnie szukam krótkiego wyjazdu i nie chciałabym nadziać:(

nie ma problemu moge napisac na meila jakie to agencje ...i w taki sposób mozna eliminowc te zle ni żetelne zeby zadna opiekunka nie wpakowala sie w bagno!!

Zamiast tego, napisz opinie w tematach o tych firmach. I najlepiej uzasadnij to jakoś merytorycznie, bo obsmarować kogoś na podstawie plotek (czyli bezpodstawnie) jest bardzo łatwo. Moderator

28 października 2013 21:31
Proszę o informację czy w tej firmie trzeba samemu organizować sobie podróż i od jakiej kwoty odprowadzane są składki i czy jest się ubezpieczonym w czasie pobytu w Polsce
28 października 2013 22:04
Izydorka mi panie organizowały podróż.
w pierwsze miejsce dostawałam 80 e a tu gdzie teraz jestem nic nie dostałam ale też nic nie wydałam na bilet. nie wiem dokładnie dlaczego. ponoć pośrednik opłaca podróż
od ilu składki są odprowadzane to nie wiem
i tak, jestem ubezpieczona podczas pobytu w polsce
29 października 2013 23:10
izydorka

Proszę o informację czy w tej firmie trzeba samemu organizować sobie podróż i od jakiej kwoty odprowadzane są składki i czy jest się ubezpieczonym w czasie pobytu w Polsce

Witaj,
podróż jest organizowana przez agencję jeśli decydujesz się na przynajmniej 2 miesięczny wyjazd, a składki są odprowadzane o kwoty 400 euro, i jak zjeżdżasz na pauze do Polski to do 2 miesięcy masz ubezpieczenie.
31 października 2013 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
izydorka

Firma zwraca za podróż jak się jedzie na więcej niż dwa miesiące . Jeśli chodzi o ubezpieczenie w Polsce to tak - jest ciągłość cały czas na ich umowie . Chyba o to Ci chodziło .
05 listopada 2013 13:36
nianta

Witaj,
podróż jest organizowana przez agencję jeśli decydujesz się na przynajmniej 2 miesięczny wyjazd, a składki są odprowadzane o kwoty 400 euro, i jak zjeżdżasz na pauze do Polski to do 2 miesięcy masz ubezpieczenie.

Nianta długo tam pracujesz?Rozważam pracę dla tej firmy i chciałabym wysłuchać Twojej opinii.
05 listopada 2013 14:08
Również tez chciałabym wyjechać z ta firmą może coś więcej się dowiemy na jej temat.Bardzo dobre jest to że jak zjeżdża sie do Polski to jest ciągłość i mam nadzieję że liczy się to do emerytury ?
05 listopada 2013 14:20
wichurra

Aaa:) Też tak sobie później wydedukowałam, ze tam jakieś miejsce przesiadkowe firm przewozowych musi być. No ale ja nie w tym celu na Schonefeld.

Witam i pozdrawiam z Schonefeld!!!! Jestem tu do 4 stycznia!
05 listopada 2013 16:00
monia2077

Również tez chciałabym wyjechać z ta firmą może coś więcej się dowiemy na jej temat.Bardzo dobre jest to że jak zjeżdża sie do Polski to jest ciągłość i mam nadzieję że liczy się to do emerytury ?

Jak nie masz ciągłości w ubezpieczeniu to nie dostaniesz umowy . Nie wiem czy o taką ciagłośc ci chodzilo ? O ciaglosc ubezpieczenia? do emerytury liczą się składki ZUS przeciez, a te Aterima placi.
05 listopada 2013 16:11
ważka

Witam i pozdrawiam z Schonefeld!!!! Jestem tu do 4 stycznia!

Tak długo jesteś?
Bez zjazdu do domu?
Jak Ty to wytrzymujesz?
05 listopada 2013 17:24
monia2077

Na postojowym masz ciągłość ,ale składki ZUS zero.a ogólnie firma jest spoko,jezdziłam z nimi długo.pozdrawiam
05 listopada 2013 18:00
Wtedy na postojowym jestem bez ZUS-u czyli do emerytury się nie liczy.Ubezpieczenie mam jestem podpięta do męża ubezpieczenia.A jak to jest no koniec roku z tzw.PIT jeżeli składki są odprowadzane od 400E. a co z resztą udokumentowane będzie przecież na PIT-cie np.1100E.
05 listopada 2013 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
monia2077

Wtedy na postojowym jestem bez ZUS-u czyli do emerytury się nie liczy.Ubezpieczenie mam jestem podpięta do męża ubezpieczenia.A jak to jest no koniec roku z tzw.PIT jeżeli składki są odprowadzane od 400E. a co z resztą udokumentowane będzie przecież na PIT-cie np.1100E.

Monia chyba Cię dobrze zrozumiałam ale sama sobie odpowiedziałaś na swoje pytanie . :)