Ja też prywatne ubezpieczenie wykupione a na kartę EKUZ zawsze długo czekam z agencji. Więc biorę przed wyjazdem turystyczną.
Ja też prywatne ubezpieczenie wykupione a na kartę EKUZ zawsze długo czekam z agencji. Więc biorę przed wyjazdem turystyczną.
Z tego co pamietam to firma ma u siebie wszystkie nasze karty... tak mi ktoras z pan, dawno temu tlumaczyla
A jak długo trwa wydanie i co tam jeszcze trzeba?Ja pojutrze do domu jadę, po 71 dniach a jeszcze nie dostałam.........lepsza turystyczna, niż żadna.
no ja też bardzo późno dostaję te karty. w poprzednim miejscu byłam 2 razy. za pierwszym razem ząb zaczął mnie boleć i czekałam aż przyjdzie umowa, bo myślałam, że z umową przyjdzie też jakiś dowód ubezpieczenia ale nic nie przyszło więc napisałam do nich w odpowiedzi dowiedziałam się, że muszą mi wyrobić właśnie tą EKUZ a na nią się czeka miesiąc no i nie doczekałam się. ząb tak mocno bolał, że musiałam iść prywatnie :/.
kolejna sytuacja to jak byłam drugi raz to karta mi się skończyła tydzień przed wyjazdem. oczywiście miesiąc prędzej poinformowałam firmę ale nic z tym nie zrobili. co gorsza pani do mnie "że przecież nic się nie stanie" ale jakby się stało??
te firmy mogły by zatrudniać babeczki, które same kiedyś jeździły jako opiekunki, może miałyby więcej zrozumienia dla nas.
aha po tamtych wydarzeniach stwierdziłam, że jednak przystąpię do dodatkowego ubezpieczenia ale i tak musiałam czekać 3 tygodnie na tą inną kartę :/ - masakra
Ulencja - jeździsz z Aterimy?