ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
28 listopada 2013 23:09
Pola1122

Nianta w jakiej miejscowości byłaś?

Kurzaltmeinheim - chyba:p 185mieszkańców i wszędzie daleko ;)

29 listopada 2013 10:58
Ja w wakacje byłam w takiej malutkiej miejscowości. Mieszkańców malutko, dużo turystów. 5 hoteli, wiele barów i knajpek, ale żadnego sklepu i 3 ulice, a dwie kończyły się na klifach morskich bo to wyspa była więc nawet pospacerować nie było gdzie bo ciągle to samo. Okropna nuda.
29 listopada 2013 11:01
Pola1122

Ja w wakacje byłam w takiej malutkiej miejscowości. Mieszkańców malutko, dużo turystów. 5 hoteli, wiele barów i knajpek, ale żadnego sklepu i 3 ulice, a dwie kończyły się na klifach morskich bo to wyspa była więc nawet pospacerować nie było gdzie bo ciągle to samo. Okropna nuda.

Ale tak 1 m-c latem ,albo wczesna jesienią chciałabym spędzić w takim miejscu:)
29 listopada 2013 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Racja, ale nie dłużej. Turyści muszą płacić ciężką kasę za pobyt tam, a opiekunce firma płaci i warunki też były super.
29 listopada 2013 11:14
Pola1122

Racja, ale nie dłużej. Turyści muszą płacić ciężką kasę za pobyt tam, a opiekunce firma płaci i warunki też były super.

czy cos pozytywnego wyszlo z mojego maila?

29 listopada 2013 11:16
magdalena_k

czy cos pozytywnego wyszlo z mojego maila?

gdy zadzwoniłam to już komuś zaproponowali to miejsce
jeszcze raz dzięki :)
29 listopada 2013 11:18
Pola1122

gdy zadzwoniłam to już komuś zaproponowali to miejsce
jeszcze raz dzięki :)

nie ma za co przeciez szkoda
29 listopada 2013 16:11
Pola1122

Ja np. chciałabym zobaczyć taką wyspę. Jeśli zmieściły się na niej hotele, banki i kanjpki znaczy, że nie mogła byc taka maleńka.
I jeśli dużo turystów-to atrakcyjne miejsce być musi.
No i klimat morski, wspaniały
29 listopada 2013 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Tak miejsce przepiękne, widoki jak w albumach podróżniczych, ale po dłuższym czasie wszystko powszednieje.
07 grudnia 2013 12:46
Witam własnie staram się o prace w Aterimie przeszłam już rozmowy telefoniczne i jestem umówiona na spotkanie we Wrocławiu napiszcie mi prosze czy to jest już tylko formalnosc czy jeszcze będą jakieś testy językowe i na co zwracac uwagę podczas podpisywania umowy
07 grudnia 2013 21:17
gosiula1622

Witam własnie staram się o prace w Aterimie przeszłam już rozmowy telefoniczne i jestem umówiona na spotkanie we Wrocławiu napiszcie mi prosze czy to jest już tylko formalnosc czy jeszcze będą jakieś testy językowe i na co zwracac uwagę podczas podpisywania umowy

Nie ma żadnych testów, za to dużo papierów. Nie masz się co stresować.
09 grudnia 2013 14:54
jagoda_12 - Dzięki , za informacje , a ty też jeździsz do Niemiec z tej firmy ? :)
09 grudnia 2013 21:07
Gośka tylko ubierz się w jakąś kolorową bluzkę nie czarną bo będą Ci robić zdjęcie i mi babka powiedziała, żebym ubrała właśnie jakąś kolorową bluzkę bo się wygląda "radośniej" :)
10 grudnia 2013 07:04 / 1 osobie podoba się ten post
Witam nie nie robia nam Castingow ale piekne zdjecia ktore pozniej wysylaja do rodzin (no oczywiscie nie tylko zdjecia wysylaja dokumenty ;takie jak referencje ,doswiadczenie zawodowe,....);-);-);-)a ja po zdjeciu zostalam rozpoznana na dworcu ;-);-);-).........
10 grudnia 2013 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
ale to Tylko dla naszego dobra ;) wiadomo człowiek zawze patrzy na wygląd a ładne zdjęcie = większe szanse, że rodzinka Ciebie wyboerze ;)