Na wyjeździe #9

07 czerwca 2014 11:21
jowitaliber

chyba mnie jakieś przeciążenie dopada strasznie nie lubię tu sobót i niedziel a tu jeszcze poniedziałek wony zwariować można a gdzie jeszcze 16 dni :(

ja tez nie moge tu zniesc weekendow! wleka sie i wleka, na dodatek cala rodzinka wtedy w domu, to kazdy chodzi i biega i tylko przeszkadza :). poniedzialek tez bedzie wolny ???
07 czerwca 2014 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
optimismninja

ja tez nie moge tu zniesc weekendow! wleka sie i wleka, na dodatek cala rodzinka wtedy w domu, to kazdy chodzi i biega i tylko przeszkadza :). poniedzialek tez bedzie wolny ???

tak są zielone świątki
07 czerwca 2014 11:47 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie niech ta sobota wlecze sie jak najdłużej bo mam cały dzien wolny Mowie wam super jest leżec i nic nie musieć A jak wstac,to tylko po loda z lodówki
07 czerwca 2014 11:49
greenandy

A mnie niech ta sobota wlecze sie jak najdłużej bo mam cały dzien wolny Mowie wam super jest leżec i nic nie musieć A jak wstac,to tylko po loda z lodówki:-) :-) :-)

Jak nie masz co robić to wpadnij do mnie, :) Nie mam co prawda wolnego dnia,ale czas na kawkę się znajdzie :)
07 czerwca 2014 11:54
O dzieki Ivanilka za zaproszenie
Ale jakis totalny leniwiec mnie ogarnął 
No i ten upał ze tak mi tu dobrze w cieniu na tarasie 
Leze sobie na dowolnie wybranym boku 
popijam frizzza
Czemu nie moze tak byc zawsze??
07 czerwca 2014 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

O dzieki Ivanilka za zaproszenie
Ale jakis totalny leniwiec mnie ogarnął 
No i ten upał ze tak mi tu dobrze w cieniu na tarasie 
Leze sobie na dowolnie wybranym boku 
popijam frizzza
Czemu nie moze tak byc zawsze??

Znudziłoby Ci się szybko to lenistwo,albo odleżyn byś dostała i zatęksniłabys za pracą. Ale póki co leż sobie i ładuj akumulatory ,a na tarasie dobrze chlodzi się lapek:)
07 czerwca 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie by sie lenistwo znudziło????
Oj nie znasz ty mnie Ivanilka,nie znasz....
07 czerwca 2014 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wróciłam właśnie z zakupów bo w Ch poniedziałek jest tez z dniem wolnym od pracy. Jest taki upał,ża tylko siedziec w cieniu. Zdziwiłam się dziś nieco,bo zauważyła,że jest tu moda na chodzenie na bosaka. Po drodze spotkałam wiele osób w różnym wieku,nawet dzieci spacerujących bez butów:).

Pod wieczór poszłam z sunia na spacer i weszłam na teren działek i właśnie chodzilam po rosie całą godzinę,  prawie drugie tyle musialam je myć a i tak nie do końca byłam zadowolona z efektu, ale nie wiedziałam, że to modne;))))))

07 czerwca 2014 12:13 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

Pod wieczór poszłam z sunia na spacer i weszłam na teren działek i właśnie chodzilam po rosie całą godzinę,  prawie drugie tyle musialam je myć a i tak nie do końca byłam zadowolona z efektu, ale nie wiedziałam, że to modne;))))))

Ja tu niestety nie mam gdzie chodzić po trawie bo mieszkam w samym centrum miasteczka,dookoła tylko bruk,a lubię sobie czasem pokontenplować :):)

07 czerwca 2014 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
czas na test roweru :DDDDD
07 czerwca 2014 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
optimismninja

A może gdzieś się wybiorą i będziesz miała na luzie..czas tylko dla siebie...?
07 czerwca 2014 13:07
jowitaliber

chyba mnie jakieś przeciążenie dopada strasznie nie lubię tu sobót i niedziel a tu jeszcze poniedziałek wony zwariować można a gdzie jeszcze 16 dni :(

Damy rade...ja tez jeszcze 16...ciepło jest to sie bedziemy opalac,rower weż- pobiegaj,,albo maszeruj..przed siebie...byle dalej od tej rutyny....
07 czerwca 2014 13:09
siaba

A może gdzieś się wybiorą i będziesz miała na luzie..czas tylko dla siebie...?

marzenie scietej glowy... jak w ciagu czterech miesiecy ani razu nigdzie z tata nie wyszli, to watpie, zeby nagle stal sie cud...
07 czerwca 2014 13:22 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Damy rade...ja tez jeszcze 16...ciepło jest to sie bedziemy opalac,rower weż- pobiegaj,,albo maszeruj..przed siebie...byle dalej od tej rutyny....

właśnie wróciłam z roweru jechałam jak szalona byle do przodu i trochę mi  lepiej ale tylko trochę
07 czerwca 2014 13:23 / 3 osobom podoba się ten post
A dziś głupkowaty synek przywiózł zakupy i zapowiedział się, że jutro wieczorem przybędzie i pójdzie z nami na spacer. Jak ch... będe z tym brudasem spacerować, chyba bym się ze wstydu spaliła. Jak chce to ja mu mamusie wyszykuje i niech sobie spacerują.