chyba mnie jakieś przeciążenie dopada strasznie nie lubię tu sobót i niedziel a tu jeszcze poniedziałek wony zwariować można a gdzie jeszcze 16 dni :(
chyba mnie jakieś przeciążenie dopada strasznie nie lubię tu sobót i niedziel a tu jeszcze poniedziałek wony zwariować można a gdzie jeszcze 16 dni :(
ja tez nie moge tu zniesc weekendow! wleka sie i wleka, na dodatek cala rodzinka wtedy w domu, to kazdy chodzi i biega i tylko przeszkadza :). poniedzialek tez bedzie wolny ???
A mnie niech ta sobota wlecze sie jak najdłużej bo mam cały dzien wolny Mowie wam super jest leżec i nic nie musieć A jak wstac,to tylko po loda z lodówki:-) :-) :-)
O dzieki Ivanilka za zaproszenie
Ale jakis totalny leniwiec mnie ogarnął
No i ten upał ze tak mi tu dobrze w cieniu na tarasie
Leze sobie na dowolnie wybranym boku
popijam frizzza
Czemu nie moze tak byc zawsze??
Wróciłam właśnie z zakupów bo w Ch poniedziałek jest tez z dniem wolnym od pracy. Jest taki upał,ża tylko siedziec w cieniu. Zdziwiłam się dziś nieco,bo zauważyła,że jest tu moda na chodzenie na bosaka. Po drodze spotkałam wiele osób w różnym wieku,nawet dzieci spacerujących bez butów:).
Pod wieczór poszłam z sunia na spacer i weszłam na teren działek i właśnie chodzilam po rosie całą godzinę, prawie drugie tyle musialam je myć a i tak nie do końca byłam zadowolona z efektu, ale nie wiedziałam, że to modne;))))))
ja tez nie moge tu zniesc weekendow! wleka sie i wleka, na dodatek cala rodzinka wtedy w domu, to kazdy chodzi i biega i tylko przeszkadza :). poniedzialek tez bedzie wolny ???
A może gdzieś się wybiorą i będziesz miała na luzie..czas tylko dla siebie...?
Damy rade...ja tez jeszcze 16...ciepło jest to sie bedziemy opalac,rower weż- pobiegaj,,albo maszeruj..przed siebie...byle dalej od tej rutyny....