Na wyjeździe #9

07 czerwca 2014 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
W ogóle to ja Wam nigdy o tych synach nie opowiadałam. PDP ma 3 synów, wszyscy wysocy po 2 metry prawie, jeden już starszy, po 50 ale chyba najbardziej go lubię bo jest bardzo wesoły, taki swojski, drugi w moim wieku przystojniacha wykształcony, kilka języków, dom w Tajlandii, ciągle chodzi w garniturze, normalnie miodzio, a ten trzeci tragedia, taki po 40, włosy długie do pasa, tłuste, na czubku łysy, paznokcie pół roku nie ścinane, bluzki na łokciach podarte, powyciągane i wyplute, jakaś masakra. Aż się dziwie że w jednym domu wychowani. Jedyne co ich łączy to, że potrafią wszystko naprawić bez specjalistów no i ten wzrost marzenie ;-)
07 czerwca 2014 13:34 / 7 osobom podoba się ten post
Wiesz Sowa ja się opiekuję dziadkiem tez bardzo wysoki był za mlodu teraz troszke sie skórczył ąaaaaalleee powiem Ci że dziadek 89 latek i nawet kurka idzie na nim oko zawiesic serio i proszę się nie nabijac ze mam braki a dzis dzien sexu buhahahaha
07 czerwca 2014 13:45 / 5 osobom podoba się ten post
A'propos synow, ja po 3miesiacach mojego pobytu dostalam od syna pdp list z wyznaniem milosnym :D! Nie powiem, syn jest przystojny, inteligentny, ale z charakteru to masakraniby studiuje Ipracuje, ale w wolnych chwilach to tylko oproznia skrzynki z piwem, sam badz z kolegami. Mialam mu dac znak jakikolwiek, zeby dac mu nadzieje, blebleble, ale niech sobie nie mysli, ze my Polki to na pierwszego lepszego polecimy :)
07 czerwca 2014 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Wiesz Sowa:-) ja się opiekuję dziadkiem tez bardzo wysoki był za mlodu teraz troszke sie skórczył:-) :-) :-) :-) ąaaaaalleee powiem Ci że dziadek 89 latek i nawet kurka idzie na nim oko zawiesic :-) :-) :-) :-) serio :-) :-) :-) i proszę się nie nabijac ze mam braki a dzis dzien sexu buhahahaha

Osobiście uważam, że mniej więcej jeden na dziesięciu Niemców jest przystojny, ale za to po prostu odlotowo są atrakcyjni! Pracowałam kiedyś u pana przed 80tką i bywały chwile, gdy nie mogłam od niego oczu oderwać. Mój obecny dziadek był ciachem za młodu, lecz teraz przypomina wyglądem alkoholika po przejściach na emeryturze, ale za to jest bardzo miły i wesoły. Pochodzi z biednej rodziny, gdzie często panował głód i lokalny piekarz dawał im bułki i chleb za darmo. Ciężko pracował jako robotnik wykwalifikowany i dorobił się domu na obrzeżach Monachium, co jest dużym sukcesem, bo nieruchomości są tu bardzo drogie. Miał takie marzenie o własnym domu jako chłopiec i zrealizował je, za co go szczerze podziwiam, bo od rodziców nie dostał ani feniga.
07 czerwca 2014 14:02
Czy ktoś na forum stawia tarota i potrafi to dobrze robić?
07 czerwca 2014 14:06
Hanna Bakula , znana malarka i prowokatorka napisala kiedyś w felietonie, ze ja wraca do Polski i porównuje panów po 60 z naszymi, to jej popęd seksualny zanika, ,oczywiscie nasi partnerzy i jeszcze paru to ciacha i nie generalizujac oczywiscie, ale coś jest na rzeczy;))))
07 czerwca 2014 16:01 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

Hanna Bakula , znana malarka i prowokatorka napisala kiedyś w felietonie, ze ja wraca do Polski i porównuje panów po 60 z naszymi, to jej popęd seksualny zanika, ,oczywiscie nasi partnerzy i jeszcze paru to ciacha i nie generalizujac oczywiscie, ale coś jest na rzeczy;))))

He, he, moje ślubne ciacho przypomina beczkę piwa swoim wyglądem, ale i tak uważa siebie za niezłego przystojniaka. Kiedyś podrywał mnie facet bez kilku zębów z przodu, na trzeźwo, co mi uświadomiło, że panowie w Polsce mają zdecydowanie mniej wymagań wobec swojego wyglądu.

Ale pokolenie naszych 30latków jest już inne, brzuszek kaloryferek i sporty na codzień, minimum bieganie lub siłownia. Tyle, że Polacy są niżsi niż Niemcy, a wzrost  ma znaczenie. Miałam w podstawówce przepięknego chłopca w klasie, lecz co z tego, kiedy nie wyrósł jak należy...
07 czerwca 2014 16:13
romana

He, he, moje ślubne ciacho przypomina beczkę piwa swoim wyglądem, ale i tak uważa siebie za niezłego przystojniaka. Kiedyś podrywał mnie facet bez kilku zębów z przodu, na trzeźwo, co mi uświadomiło, że panowie w Polsce mają zdecydowanie mniej wymagań wobec swojego wyglądu.

Ale pokolenie naszych 30latków jest już inne, brzuszek kaloryferek i sporty na codzień, minimum bieganie lub siłownia. Tyle, że Polacy są niżsi niż Niemcy, a wzrost  ma znaczenie. Miałam w podstawówce przepięknego chłopca w klasie, lecz co z tego, kiedy nie wyrósł jak należy...

To co Romcia u mężusia witaj brzusiu żegnaj siusiu hihihihi
07 czerwca 2014 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
Często jezdzilam do pracy do Szwecji to też mi głowa latala we wszystkie strony, kurna takie Vikingi po 40 ze wow!
07 czerwca 2014 17:22 / 3 osobom podoba się ten post
sztela taka jak opisywała firma, kontakt z poprzedniczką super, na miejscu wszystko wytłumaczyła i pokazała, jak na mój niemiecki to warunki finansowe super :)
07 czerwca 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

To co Romcia u mężusia witaj brzusiu żegnaj siusiu hihihihi

Nie, ślubny jest Baran, a to niezmordowane pod względem energii towarzystwo. Nawet jak dostanie ostatnie namaszczenie na łożu śmierci, to jeszcze nam wszystkim opowie, co zamierza zrobić jak wyzdrowieje...
07 czerwca 2014 18:48
nomka

sztela taka jak opisywała firma, kontakt z poprzedniczką super, na miejscu wszystko wytłumaczyła i pokazała, jak na mój niemiecki to warunki finansowe super :)

Cieszę się ,że jest wszystko w porządku:)
07 czerwca 2014 18:52
ziolkowa

Często jezdzilam do pracy do Szwecji to też mi głowa latala we wszystkie strony, kurna takie Vikingi po 40 ze wow!

Tylko, że zamieszkując z takim Wikingiem musiałabyś jeść tort ze śledzi i zgodzić się, by dziecko już w przedszkolu mogło sobie wybrać płeć, by je biologia nie ograniczała.

A co tam jeszcze ciekawego oprócz przystojniaków koleżanka zobaczyła? Bo my tu większości ten kraj znamy tylko z opowiadań i artykułów w prasie.
07 czerwca 2014 19:09
emi

myślałam o zdjęciu klapków, ale nie zrobiłam tego :DDDDD

Bardzo nie lubię chodzić boso nawet po domu.Jedynie po piasku na plaży mogę biegać bez butów.
07 czerwca 2014 19:10
Jestem poza domem, na dzialce letniskowej i mam tableta, pisac na nim nie bardzo potrafie, postaram sie napisac cos jak bede w domu, to cudny kraj, a wiem co mowie , bo zjezdzilam Europe troszke;))))