Mój robił to pod meblami w kuchni i pod wanną w łazience.
Mój robił to pod meblami w kuchni i pod wanną w łazience.
Wyobrażcie sobie ,że przed chwilą rozmawiałam z moim i też wkurzony bo w łazience capi !Myślimy na wszystkie sposoby,a może mój tata juz zapomina się.i robi siku do zlewu? Zobaczymy......Dzis cały dzień będzie w domu to przypilnuje tatę.
Wyobrażcie sobie ,że przed chwilą rozmawiałam z moim i też wkurzony bo w łazience capi !Myślimy na wszystkie sposoby,a może mój tata juz zapomina się.i robi siku do zlewu? Zobaczymy......Dzis cały dzień będzie w domu to przypilnuje tatę.
tata mojej koleżanki podczas swiatecznego ,Wielkanocnego sniadania wyszedł na maly taras,za pergolę i po chwili wszyscy usłyszeli jednostajny szum,a na koniec lekki hałasik w postaci delikatnego bączusia,po chwili dziadek dołączył (nie mywszy rąk) i dalej spokojnie pałaszował wielkanocne smakołyki,cóż:))))
Babcia udzieliła mi ze szpitala instrukcji obsługi dziadka względem papierosów, powtarzając około 10 razy to samo. Może mam tępy wygląd, ale żeby aż tak?
Dwa dni wolnego, co z tego, skoro smyczy nie poluzuję. Zostaje baraszkowanie w nieznającej granic wyobraźni. Jak zwykle, cholercia, jak zwykle...
buuuuuu-a ja znów w de,by to gęsi pokopaly!!!
nie życzę Ci tego,bo mój też miał demencje i nie chce tu opowiadać o jego ostatnim roku i "hardcorowych atrakcjach" ,ktore mi fundował ,było ,minęło,zapomniałam o tym,teraz pamietam tylko dobre z nim wspomnienia,no ale to TATA....
buuuuuu-a ja znów w de,by to gęsi pokopaly!!!
Hihi, dobrze, że avka zmieniłam :)))
a ja własnie wstałam, pielegniarka szykuje pdp do wstania z łózka a ja śniadanko :)
i zaś blueees... a wiecie, że możliewe, że pojade znim na koncert Billy`ego Idola do Hamburga 18ego ;d ??
To sie jeszcze okaze, bo musiałabym jechać ja i ktoś jeszcze, on od szyi w dół sparaliżowany, więc... cała ceremonia domowa w hotelu by się odbywała, mogłoby być trudno hmm