Na wyjeździe #9

08 czerwca 2014 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
A ja naprawdę wciąż nie mogę uwierzyc, że jeszcze dwa dni temu zastanawiałam się czy mnie ktoś w ogóle zechce a tu prosze.. rach ciach i 600km od domu, rodzina jest taka super, ze mimo bariery językowej, pierwszego wyjazdu do pracy do DE i pierwszego dnia w pracy wcale sie nie czułam/czuje obco.
08 czerwca 2014 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Hihi, dobrze, że avka zmieniłam :)))
a ja własnie wstałam, pielegniarka szykuje pdp do wstania z łózka a ja śniadanko :)
i zaś blueees... a wiecie, że możliewe, że pojade  znim na koncert Billy`ego Idola do Hamburga 18ego ;d ??
To sie jeszcze okaze, bo musiałabym jechać ja i ktoś jeszcze, on od szyi w dół sparaliżowany, więc... cała ceremonia domowa w hotelu by się odbywała, mogłoby być trudno hmm

jedź kobieto,co tam trudy,ja babcia bym pojechała na Bilie'go Idola!:))))
08 czerwca 2014 09:43 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Nomka  już czuję ZAZDROŚĆ.....

No ale pozytywną myslę :)) 
znając moje garbate szczęście to następna sztela będzie z uciekającą babcią albo dziadkiem rzucającycm we mnie kaczką :))
08 czerwca 2014 09:45 / 3 osobom podoba się ten post
zgodnie z Potegą Podświadomości Murphy'ego jaka sobie stellę SAMA wieczorem ,mówiąc do swojej swiadomości wyprosisz czy wymodlisz taka bedziesz miała:)))))

nie wiem czy to sie uda,ale co szkodzi spróbować:))))
08 czerwca 2014 09:45
nomka

A ja naprawdę wciąż nie mogę uwierzyc, że jeszcze dwa dni temu zastanawiałam się czy mnie ktoś w ogóle zechce a tu prosze.. rach ciach i 600km od domu, rodzina jest taka super, ze mimo bariery językowej, pierwszego wyjazdu do pracy do DE i pierwszego dnia w pracy wcale sie nie czułam/czuje obco.

Przypominasz mi mnie samą przy pierwszej mojej pracy w De. hihihihhi   Też rodzina super.kasy doddatkowej dla samej siebie miałam mnóstwo,co 2 tyg nowe auto z salonu dla mnie i bablca mojego......kończyc nie będę.Fajnie że pierwszy raz masz taki fajny...:)
08 czerwca 2014 09:46
ivanilia40

Nie w De tylko do koleżanek wróciłaś,niektóre to nawe stęskniły się za szaloną Kaśką :)

najbardziej tesknila za mną M: dlatego jestem, musze poczytac co sie tu dzialo czy nie narozrabialaś za mocno:)
08 czerwca 2014 09:46
nomka

znając moje garbate szczęście to następna sztela będzie z uciekającą babcią albo dziadkiem rzucającycm we mnie kaczką :))

Nie !!!!!!!!!!   ihihihi  taką że całe forum zwołam przeciwko Tobie.
08 czerwca 2014 09:51
kaska_45

najbardziej tesknila za mną M: dlatego jestem, musze poczytac co sie tu dzialo czy nie narozrabialaś za mocno:)

Ja tu tylko sprzątam...
08 czerwca 2014 09:52
gosia35

Nie !!!!!!!!!!   ihihihi  taką że całe forum zwołam przeciwko Tobie.

:*****
08 czerwca 2014 09:54
nomka

Zawsze trzeba znależć dobre strony takich pdp,np to,że wyrobisz sobie refleks :)
08 czerwca 2014 10:01
ivanilia40

Ja tu tylko sprzątam...

ooo!!!awansowalas:):)trzymasz sie jeszcze malutka?:):
08 czerwca 2014 10:08
kaska_45

buuuuuu-a ja znów w de,by to gęsi pokopaly!!!

Chciałaś mieć lepiej od nas??? A tak na poważnie: witaj :)))))
08 czerwca 2014 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

zgodnie z Potegą Podświadomości Murphy'ego jaka sobie stellę SAMA wieczorem ,mówiąc do swojej swiadomości wyprosisz czy wymodlisz taka bedziesz miała:)))))

nie wiem czy to sie uda,ale co szkodzi spróbować:))))

Ja tak modlę się od czasów pobytu u dziadka-zboczka. Chciałam mieć spokojną sztelę z nieograniczonym dostępem do komputera. Już druga mi się taka "wymodliła" :DDDDDDDDDD
08 czerwca 2014 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
no czyli działa,to trzeba działać:)
08 czerwca 2014 10:13
emi

Chciałaś mieć lepiej od nas??? A tak na poważnie: witaj :)))))

witaj witaj i w ogole jasne,ze wszystkich witam:):)6tyg Wam potowarzysze czy sie to komus podoba czy nie:):oby te dni lecialy!!!!!a tak w ogole to wszystkie zdrowe?, nie dam rady wszystkiego przeczytać to od razu przyznac sie, ktora zaszla w ciąze?!!!!!:)