Na wyjeździe #9

10 czerwca 2014 20:30
"A gdzie to Salzwedel, koło jakiego większego miasta?"

Magdeburg może?... dalej to nie wiem :D
10 czerwca 2014 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem troche bez slow jesli chodzi o nowe miejsce. Totalna zmiana, drugi biegun. Jeszcze nie wiem czy pozytyw czy negatyw. sklaniam sie w 60% ze moze na plus. Okolica piekna, zaparlo mi dech w piersiach gdy zjezdzalismy z gory i zobaczylam gory z jeziorem. No w kazdym razie 100% odmiana. nie wiem czemu slabo biega net w komorce, ale mam haslo do kablowego neta. jutro lub pojutrze otworze lapka. widze forum w okrojonej wersji.
10 czerwca 2014 20:36
lena7

Jestem troche bez slow jesli chodzi o nowe miejsce. Totalna zmiana, drugi biegun. Jeszcze nie wiem czy pozytyw czy negatyw. sklaniam sie w 60% ze moze na plus. Okolica piekna, zaparlo mi dech w piersiach gdy zjezdzalismy z gory i zobaczylam gory z jeziorem. No w kazdym razie 100% odmiana. nie wiem czemu slabo biega net w komorce, ale mam haslo do kablowego neta. jutro lub pojutrze otworze lapka. widze forum w okrojonej wersji.

To Ty nie wróciłaś do domu?
10 czerwca 2014 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
emi

ja nic nie potkręcałam.... ostrzegałam, żeby nie strzeliła sobie w kolano. A ja dostałam w samo serce. Sowa przemyśl, napisz maila, bo już usycham z tęsknoty :************

Sowa mi zdradzila że wyleciała na chwile upolować nietoperza na kolację,i juz jest z powrotem,jak widać.
10 czerwca 2014 20:41 / 4 osobom podoba się ten post
A wczoraj mój pdp zaskoczył mnie totalnie, nie pozwala mi niczego przy sobie robić w złej pozycji, np gdy łózko za niskie, zebym się nie nachylała... powiedział: Ty jesteś na pierwszym miejscu, ja na drugim
10 czerwca 2014 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

To Ty nie wróciłaś do domu?

Ok, nie wytrzymałam. Otworzyłam lapka i połączyłam się z siecią.
Nie, nie wróciłam do domu. Pisałąm że przejeżdżam na inną stellę. Jestem na J. Bodeńskim.
10 czerwca 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Co używacie zamulacza czy gg bo nie wiem co sobie zainstalować
10 czerwca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

przymulacza :)
10 czerwca 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Zamulacza oczywiście używamy.
10 czerwca 2014 20:53
Ja mam gada i fejsa ale z gada rzadko korzystam
10 czerwca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
A na tym przymulaczu to gadacie czy pszecie ? Bo mój przymulacz to jest niemy
10 czerwca 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

A na tym przymulaczu to gadacie czy pszecie ? Bo mój przymulacz to jest niemy

Gadamy, piszemy i nie tylko :PPPPPPPPPPPP
10 czerwca 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
W profilu podałam namiary na zamulacza więc pisać i przedstawiać się to zapisze, tylko nie dzwonić bo jestem po kąpieli i nie mam makijażu więc nie odbiore ;-)
10 czerwca 2014 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Spotkałam dziś w sklepie dwie Polki,takie w moim wieku i już,już chciałam podejść do nich,ale nagle przypomnialam soebie jak ktoś na forum pisał,że "zmierzyła mnie wzrokiem jakby zabic chciala" to mi się odechciało...
Kupiłam sobie kostium komp, bo niedaleko jest basen,no ale jak w domu sie przebralam to nie wiem czy jednak w nim gdzies w tym roku pójde,bo ręce,dekold i nogi do kolan brązowe ,a reszta biała. Śmiesznie to wygląda,chyba nie zaryzykuje...
10 czerwca 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Gadamy, piszemy i nie tylko :PPPPPPPPPPPP

Aha gadacie , piszecie krótko mówiąc przymulacie .....