Na wyjeździe #9

12 czerwca 2014 09:36
W mieście aptek jest wiele?
12 czerwca 2014 09:41
Andrea ,a możesz mi napisac jak sie te chusteczki nazywaja ,,,czy tylko w aptece sie je kupuje ????Będe wdzięczna...
12 czerwca 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Andżela mnie tez dziś głowa łupie jak cholera,ale cóż zrobić jak głupia to boli;(
12 czerwca 2014 10:32
W Polsce kupiłam kiedyś coś podobnego tylko nie pamiętam jak się nazywa :(
12 czerwca 2014 10:50 / 5 osobom podoba się ten post
A u nas przed chwilą była sąsiadka i gada z PDP i gada, a ona jej sucha z zamkniętymi oczami jak zwykle, no i sąsiadka mówi do niej "ale nasza Ewelincien schudła, a PDP do niej "nie widziałam" to sąsiadka ją ztrolowała "musisz oczy otwierać częściej" mistrz ciętej riposty hahahah!
12 czerwca 2014 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Andżela mnie tez dziś głowa łupie jak cholera,ale cóż zrobić jak głupia to boli;(

Oj, oj tam, zaraz głupia, teraz to się pisze - mądra inaczej!  Magnez weź z witB6 jak tu ktoś radził, jeszcze pomoże i humorem tryśniesz jak zwykle!

Moja babcia wraca w poniedziałek do domu i będziemy prawie 3 tygodnie razem. Tak się przyzwyczaiłam do samotnego bycia z dziadkiem, że nie pamiętam jak zaczynaliśmy we trójkę. Moja firma płaci więcej za opiekę nad małżeństwem, więc będzie musiała wyrwać z niemieckiego gardła trochę euro za czas, gdy jesteśmy Stuck drei. Ciekawe, czy uda się jej pokonać germańskiego węża w kieszeni...
12 czerwca 2014 10:51
To teraz wyślij jej od nas
12 czerwca 2014 11:12
romana

Oj, oj tam, zaraz głupia, teraz to się pisze - mądra inaczej!  Magnez weź z witB6 jak tu ktoś radził, jeszcze pomoże i humorem tryśniesz jak zwykle!

Moja babcia wraca w poniedziałek do domu i będziemy prawie 3 tygodnie razem. Tak się przyzwyczaiłam do samotnego bycia z dziadkiem, że nie pamiętam jak zaczynaliśmy we trójkę. Moja firma płaci więcej za opiekę nad małżeństwem, więc będzie musiała wyrwać z niemieckiego gardła trochę euro za czas, gdy jesteśmy Stuck drei. Ciekawe, czy uda się jej pokonać germańskiego węża w kieszeni...

Wzięłam właśnie apap,pomogło, bo to niewiadomo czy od ciśnienia czy od komputera.:))))))))
12 czerwca 2014 11:14 / 4 osobom podoba się ten post
Zawsze twierdziłam, ze jestem genialna ha...ha..
12 czerwca 2014 11:29
12 czerwca 2014 11:29 / 3 osobom podoba się ten post
Uwielbiam swoją córcię. Zapytałam ją w mailu jak żyją jako młoda klasa średnia, a oto co odpisała
" nazywanie nas tak jest trochę na wyrost. Ja ogólnie szczycę się tym, że pochodzę z klasy robotniczej która się intelektualnie wyemancypowała (moja rodzina), w przeciwieństwie do M.(mąż) który jest z bojarstwa, a jest większym wieśniakiem"

Scarlet, co do Twego geniuszu nie mam wątpliwości, odkąd przeczytałam Twoje pierwsze posty!
12 czerwca 2014 11:31
sas-anka

Mam pytanie, moja podopieczna ma takie coś na głowie, niestety nie udało mi się lepszego zdjecia wykonać. Lekarz kazał to smarować Fucicortem, ale ma to już pół roku i żadnej poprawy, ciągle to rozdrapuje. Proszę o poradę.
12 czerwca 2014 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś miło mi się zrobiło bo nasz Ferbuś oblizał mnie na maksa....kiedy do nigo mówiłam latał mu ogon jak chorągiewka i lizał telefon.Nawet pies już wie ,że jego Pani jest tylko w telefonie....:)))))))))
12 czerwca 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

Mam pytanie, moja podopieczna ma takie coś na głowie, niestety nie udało mi się lepszego zdjecia wykonać. Lekarz kazał to smarować Fucicortem, ale ma to już pół roku i żadnej poprawy, ciągle to rozdrapuje. Proszę o poradę.

Bo rozdrapuje.Zwiąż ją ;)Wiesz Anko lekarz wie co to być może.Może jakieś zapalenie które się rozniosło po zadrapaniu?