Na wyjeździe #9

13 czerwca 2014 16:46 / 3 osobom podoba się ten post
Coś się dzisiaj wydarzyło w moim życiu. Mój mąż ma jedyną siostrę, przed 20 laty wyjechała za Ocean i zerwała kontakty z rodziną, wiedzieliśmy,że żyje.Dzisiaj napisała do mnie na facebooku, ale numer, myślałam,że spadnę z fotela.Muszę odpisać, ciekawe, co na to powie mój mąż.
13 czerwca 2014 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Nieprawda. 8kg wcześniej wyglądałabym moooże jak piszesz. Teraz nie.

Nie ważne ile kilo, ważne że w wyjątkowym opakowaniu, wyglądającym pewnie jakby go nie było :DDDDDDDDDDDD
13 czerwca 2014 16:52 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Coś się dzisiaj wydarzyło w moim życiu. Mój mąż ma jedyną siostrę, przed 20 laty wyjechała za Ocean i zerwała kontakty z rodziną, wiedzieliśmy,że żyje.Dzisiaj napisała do mnie na facebooku, ale numer, myślałam,że spadnę z fotela.Muszę odpisać, ciekawe, co na to powie mój mąż.

Zycie zrobiło Ci niespodzankę Basiu . Ja mam tu w de też rodzinę siostre mojej mamy i jej córki , bo wójcio nie żyje . Wyjechali do de w 81 roku . Jakoś z początku mieliśmy kontakt , pisywaliśmy listy . Ale od ponad 20 lat nie mam z nimi kontaktu , zdobyłam numer telefonu do cioci , ale jakoś nie mogę się przełamać ,żeby zadzwonić do niej .
13 czerwca 2014 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
justa

Zgodze sie nie jezdze bez kasy internetu telefonu ....ale znalazlam sie w takim miejscu ze internetu nie bylo i mowy otym tez kupilam sobie Aldikowski pochodzil 3 dni i wysiadl mi komputer .Telefon korzystalam z niemieckiej ale na 3 miesiace ponad 100 eu wydalam wydaje mi sie ze telefon to powinien byc musowo ....jak chcialam oszczedzic bralam dziadka i dzwonilam przez 1055 troche taniej ale i tak dziadka nie przekonalam patrzal na mie jak na tredowata nie mowiac ze jak zarzyczylam sobie zwrot za bilet to stwierdzil ze ja na urlop przyjechalam...w niektorych miejscach jest ciezko cokolwiek zalatwic i nie wazne ile kasy wezme nie zawsze to jakis rarytas ...to miejsce i odciecie od swiata zapamietam na dlugo

Ja miesięcznie wydaję 10 euro w Mobilce i ma w tym 400 minut na stacjonarne i komórki w Uni. Oprócz tego teraz w Lyce można było rozmawiać w sieci za darmo. 
Przeglądam oferty i wyłapuje promocje, jak trzeba będzie to kupię kolejną kartę: kontakt z domem to mój priorytet na wyjeździe.
Na awarie sprzętu niestety nie ma mocnych, ale w razie czego mam ze sobą smartfona i w nim ożna też korzystać z internetu. Oprócz tego zawsze drugi zapasowy telefon, a teraz wezmę nawet trzeci. Na wypadek właśnie jakiejś zbiorowej awarii :PPP
13 czerwca 2014 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/wywiady/aneta-sablik-zaimponowalam-swojej-mamie-sila-i-wytrwaloscia/6yc4w patrzcie ..zaczęła jak niektóre opiekunki.Wyjechała do niemiec bez zznjomości języka i ...wygrała Polka potrafi ! a co lycamobile potwierdzam co pisze emilka. Ten telefon trzyma mnie przy życiu i zdrowiu fizycznym i psychicznym.Jak ma się darmowe połączenie można go wykorzystać prawie do wszystkiego :-P
13 czerwca 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
hahaha...a ja tez mam cicho bo tu po poludniu kupa ludzi i babcie na spacer biora wiec hata wolna na chwile bo ide robic kolacje ale cisza niezastapiona ....kiedys wszedzie sie ciagalam a teraz mam czas dla siebie 

13 czerwca 2014 18:36
barbarella

Mnie też znalazła na fb bliska kuzynka męża  ktora nigdy kontaktu z rodziną nie miala poniewaz matka wywiozla ja 45 lat temu  ale radocha byla ze strony męza  a przypadkowo mnie znalazla bo ludzi o takim nazwisku jak mój maz na swiecie jest tylko 15 , w tym  14 to rodzina hihihihihih
13 czerwca 2014 19:00
emi

Ja miesięcznie wydaję 10 euro w Mobilce i ma w tym 400 minut na stacjonarne i komórki w Uni. Oprócz tego teraz w Lyce można było rozmawiać w sieci za darmo. 
Przeglądam oferty i wyłapuje promocje, jak trzeba będzie to kupię kolejną kartę: kontakt z domem to mój priorytet na wyjeździe.
Na awarie sprzętu niestety nie ma mocnych, ale w razie czego mam ze sobą smartfona i w nim ożna też korzystać z internetu. Oprócz tego zawsze drugi zapasowy telefon, a teraz wezmę nawet trzeci. Na wypadek właśnie jakiejś zbiorowej awarii :PPP

emi to jak coś wyłapiesz ciekawego to pisz na Forum 
13 czerwca 2014 19:05
jowitaliber

emi to jak coś wyłapiesz ciekawego to pisz na Forum 

coś tam, gdzieś tam w temacie pisałam ......
napiszę znowu, na razie dalej jest coś w lyce, ale muszę poczytać. zainteresowani mogą zerknąć na ich stronę :))))
13 czerwca 2014 19:12
emi

EMi, zrób wprowadzenie po kolei
Aparat - bez simlocka, rozumiem, czy może być zwykła, prosta komórka? Mam ją i co dalej?
13 czerwca 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
romana

EMi, zrób wprowadzenie po kolei
Aparat - bez simlocka, rozumiem, czy może być zwykła, prosta komórka? Mam ją i co dalej?

Kupiłaś słuchawki?
13 czerwca 2014 19:20
Nie było. Muszę poprosić sąsiadkę jutro by kupiła na mieście, ja mam za mało czasu na większy sklep.
13 czerwca 2014 20:34
co zrobic zeby posty szybciej przechodzily i zebym widziala odpowiedz
13 czerwca 2014 20:40
A możesz sprecyzować pytanie? Posty wszystkim przychodzą tak samo, czyli jak ktoś coś napisze
13 czerwca 2014 20:43
zeby zobaczyc odpowiedz wzglednie wlaczyc sie do dyskusji musze wyjs ze strony a jak wchodze z powrotem to juz jest kilka nastepnych