Na wyjeździe #9

13 czerwca 2014 23:57 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Patrzę na tę ofertę pracy pierwszą z góry i się mocno zastanwiam co tam jest nie tak :)))

Konkurencja się robi,chyba to jest nie tak,ale nie dla nas...:)
14 czerwca 2014 00:26
a ta oferta mi sie podoba, aż wkleje cytat z ogłoszenia :))))
" OFERUJEMY:
!100 euro Netto
Legalne i stabilne zatrudnienie,"

hihih, nooo, żeby potem nie było, ze to nie literówka :D
14 czerwca 2014 07:11 / 1 osobie podoba się ten post
Witam ,czekam dzisiaj na zmienniczke( okolo poludnia ,udalo sie ) .Ostatnie ,no prawie ostatnie "szlify" w pokju.Bedziemy do poniedzialku we dwie.Podopieczna lezaca ,wiele szczegolow do omowienia .Milej i spokojnej soboty ,dzieki za to ,ze upaly ustąpily ...........mozna pelna piersia (jak ktos ma :):) ) pooddychac .
14 czerwca 2014 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek :)))))))))))))))))))) Usmiechajcie sie kochani bo wiecie ze usmiech przynosi ulge!!,pomimo  ze jestesmy smutni,rozczarowani,zli,itp on potrafi nas rozweselic lub chociaz na troche zapomnie o tym co smutne wniesc iskierke nadziei a to sie liczy uwierzcie jestem tego prawdziwym dowodem.Przy was kawa smakuje inaczej dziekuje ze jestescie ,pomimo ze nie piszeczesto duzo mam malo czasu ale zawsze mysle o forum !!Miłego dzionka:)))
14 czerwca 2014 07:48
a ja się uśmiecham ale i też bardzo się denerwuję dziś jest wielki dzień moich dzieci startują w PUCHARZE POLSKI w kolarstwie górskim i chociaż jestem daleko to strasznie mocno im kibicuję i trzymam kciuki.Połamania kół kochani
14 czerwca 2014 07:50 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

a ta oferta mi sie podoba, aż wkleje cytat z ogłoszenia :))))
" OFERUJEMY:
!100 euro Netto
Legalne i stabilne zatrudnienie,"

hihih, nooo, żeby potem nie było, ze to nie literówka :D

nomka a może wykrzyknik miał być z tyłu u 100 dziennie :)
14 czerwca 2014 08:02 / 1 osobie podoba się ten post
14 czerwca 2014 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek :)))))))))))))))))))) Usmiechajcie sie kochani bo wiecie ze usmiech przynosi ulge!!,pomimo  ze jestesmy smutni,rozczarowani,zli,itp on potrafi nas rozweselic lub chociaz na troche zapomnie o tym co smutne wniesc iskierke nadziei a to sie liczy uwierzcie jestem tego prawdziwym dowodem.Przy was kawa smakuje inaczej dziekuje ze jestescie ,pomimo ze nie piszeczesto duzo mam malo czasu ale zawsze mysle o forum !!Miłego dzionka:)))

Uwielbiam Cię czytać :)
14 czerwca 2014 08:16
Dzien zapowiada sie upalny,że tez musiałam trafić w takie miejsce,gdzie słońce litosći nie okazuje.

Janusz,jeżeli poczytujesz forum napiszę Ci,że  tu rosną niebieskie maliny osiagają ten kolor w ostatnej fazie dojrzewania.Sama byłam zaskoczona, a mało co mnie juz zaskoczyć moze.Wysłać mogę zdjęcie,ale nie mam jak ukryłeś się jak kameleon:):):):)
14 czerwca 2014 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

Takie zgrabne męskie ciało o wiele lepiej wygląda w szortach surferkach niż w takim niewiedomoco. 
Co to ma kurde być? 
14 czerwca 2014 08:37
wichurra

Takie zgrabne męskie ciało o wiele lepiej wygląda w szortach surferkach niż w takim niewiedomoco. 
Co to ma kurde być? 

wichurka to jest podobno hit tego sezonu ciekawe czy można na drugą nóżkę to coś założyć
14 czerwca 2014 08:41
Zastanawia mnie jak to się zakłada i jak to się trzyma.
Dobrze, ze na plażę właściwie nie chodzę, bo bym nie zniesła normalnie:)
14 czerwca 2014 08:44 / 1 osobie podoba się ten post
szkoda że nie fotki od tyłu dopiero byłby ciekawy widok
14 czerwca 2014 08:51
Nie widzę sznureczka.
Ale nevermind - okropne to.
14 czerwca 2014 08:51 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea to nie majtaski tylko coś w rodzaju uchwytu :))  Ciekawe czy mocno chwyta i czy zdaje egzamin jak delikwent do wody wejdzie :))