Na wyjeździe #9

14 czerwca 2014 10:07
nie ale salon jest polaczony z kuchnia plus ubikacja Frau na dole,u gory gabinet gdzie mam komputer,lazienka i moj pokoj i czego  mam nie sprzatac
14 czerwca 2014 10:11
siwa

dziewczyny,ktora lubi sprzatac;mam duzy dom do sprzatania i nie ma w nim pomieszczenia,ktore moglabym sobie darowac i dodam wszystko w kafelkach,um mnie w pokoju panele

Siwa,też mieszkam tutaj w wielkim domu,sprzątam tylko naszą łazienkę,kuchnie,generały robię tylko w pomieszczeniach Pdp i swoich,sprawdz co jest napisane w kontrakcie,za dodatkowa prace dodatkowe Gelde.
14 czerwca 2014 10:14
jowitaliber

Boże właśnie otrzymałam informacje od trenera moich dzieci na razie jest ok syn mój startuje o 10.00 a córka o 12.45 muszę się czymś zająć żeby nie zwariować trzymam kciuki z całych sił

Trzymamy razem.Dawaj relacje na bierząco.
14 czerwca 2014 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie też jest Putzfrau, ale pozwolę jej sprzątać wszędzie, nawet na księżycu, tylko nie w moim pokoju. Nie akceptuję "obcych" w moim królestwie :PPPP
14 czerwca 2014 11:18 / 3 osobom podoba się ten post
Evvex

Trzymamy razem.Dawaj relacje na bierząco.

jedno moje dziecko już przejechało trasę jest całe i zdrowe na mecie duma mnie rozpiera MAMY 2 MIEJSCE W PUCHARZE POLSKI BRAWO KORNEL.Za 1 1/2 godziny start mojej Mistrzyni strasznie to przeżywam
14 czerwca 2014 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

jedno moje dziecko już przejechało trasę jest całe i zdrowe na mecie duma mnie rozpiera MAMY 2 MIEJSCE W PUCHARZE POLSKI BRAWO KORNEL.Za 1 1/2 godziny start mojej Mistrzyni strasznie to przeżywam

Czyli dobrze kciuki trzymałam. Trzymam dalej. Gratuluję :****************
14 czerwca 2014 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Czyli dobrze kciuki trzymałam. Trzymam dalej. Gratuluję :****************

bardzo dobrze kochana są straty zgubiony bidon ale kupię mu nowy to nie problem
14 czerwca 2014 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
to jest to
14 czerwca 2014 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

bardzo dobrze kochana są straty zgubiony bidon ale kupię mu nowy to nie problem

Gorzej jakby rower zgubił :DDDDD
Nic nie mówiłaś o trzymaniu kciuków za bidon. Będę trzymać o 12 :PPPPP
14 czerwca 2014 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Gorzej jakby rower zgubił :DDDDD
Nic nie mówiłaś o trzymaniu kciuków za bidon. Będę trzymać o 12 :PPPPP

masz rację bo to bardzo drogi sprzęt 
14 czerwca 2014 11:38
ta edycja Boguszów gorce kolejna  wałbrzych a potem nie wiem
14 czerwca 2014 11:48
jowitaliber

Brawo,brawo II miejsce,GRATULACJE dla Kornela,ale jestem ciekawa jak Twojej córce pójdzie,to wielka presja dorównać bratu i cało dojechać,też mi się nerwy udzieliły.
14 czerwca 2014 11:52
gratulacje i trzymam kciuki za nastepne, no ZUCHY!!!!
14 czerwca 2014 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Brawo,brawo II miejsce,GRATULACJE dla Kornela,ale jestem ciekawa jak Twojej córce pójdzie,to wielka presja dorównać bratu i cało dojechać,też mi się nerwy udzieliły.

ja to wogóle nie mogę miejsca znależć dumna jestem z niego bo to bardzo dobry uczeń i sportowiec jak widać ,powiem ci że moja córcia ma 7 lat teraz w sierpniu ale to charpagan  że szok mówi do mnie mama nie peniaj dam radę.Teraz do mnie dzwoniła i rower już serwismeni sprawdzają i za 40 min rusza .DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE
14 czerwca 2014 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

gratulacje i trzymam kciuki za nastepne, no ZUCHY!!!!

Dziekuję wam bardzo.Cieszę się ze was mam i że mogę z wami nie tylko smutki ale i radość dzielić.