dziewczyny,ktora lubi sprzatac;mam duzy dom do sprzatania i nie ma w nim pomieszczenia,ktore moglabym sobie darowac i dodam wszystko w kafelkach,um mnie w pokoju panele
dziewczyny,ktora lubi sprzatac;mam duzy dom do sprzatania i nie ma w nim pomieszczenia,ktore moglabym sobie darowac i dodam wszystko w kafelkach,um mnie w pokoju panele
Boże właśnie otrzymałam informacje od trenera moich dzieci na razie jest ok syn mój startuje o 10.00 a córka o 12.45 muszę się czymś zająć żeby nie zwariować trzymam kciuki z całych sił
Trzymamy razem.Dawaj relacje na bierząco.
jedno moje dziecko już przejechało trasę jest całe i zdrowe na mecie duma mnie rozpiera MAMY 2 MIEJSCE W PUCHARZE POLSKI BRAWO KORNEL.Za 1 1/2 godziny start mojej Mistrzyni strasznie to przeżywam
Czyli dobrze kciuki trzymałam. Trzymam dalej. Gratuluję :****************
bardzo dobrze kochana są straty zgubiony bidon ale kupię mu nowy to nie problem
Gorzej jakby rower zgubił :DDDDD
Nic nie mówiłaś o trzymaniu kciuków za bidon. Będę trzymać o 12 :PPPPP
jedno moje dziecko już przejechało trasę jest całe i zdrowe na mecie duma mnie rozpiera MAMY 2 MIEJSCE W PUCHARZE POLSKI BRAWO KORNEL.Za 1 1/2 godziny start mojej Mistrzyni strasznie to przeżywam
Brawo,brawo II miejsce,GRATULACJE dla Kornela,ale jestem ciekawa jak Twojej córce pójdzie,to wielka presja dorównać bratu i cało dojechać,też mi się nerwy udzieliły.
gratulacje i trzymam kciuki za nastepne, no ZUCHY!!!!