My to niedługo stworzymy nowe terminy opiekunkowe,mamy już : przymulacza i wacikowe, co następne?
My to niedługo stworzymy nowe terminy opiekunkowe,mamy już : przymulacza i wacikowe, co następne?
Andrea to nie majtaski tylko coś w rodzaju uchwytu :)) Ciekawe czy mocno chwyta i czy zdaje egzamin jak delikwent do wody wejdzie :))
A zwłaszcza te w kapeluszach
na , mam nadzieję, pieknych uszach:)))
Boże właśnie otrzymałam informacje od trenera moich dzieci na razie jest ok syn mój startuje o 10.00 a córka o 12.45 muszę się czymś zająć żeby nie zwariować trzymam kciuki z całych sił
andrea jak ty blisko musiałas patrzeć ze ten sznureczek widziałaś ja nic nie widzę
Pomogę Ci trzymać kciuki, żeby Ci ręce za mocno nie zdrętwiały.
dziękuję ci bardzo za wsparcie ja bardzo przeżywam ich starty moze dlatego że to co robią jest trochę niebezpieczne ale taką mają pasję .No a teraz to jeszcze prestiż do to PUCHAR POLSKI
No to poważna misja mnie czeka. Trzymam za powodzenie, ale przede wszyskim "zdrowe" zakończenie. Wygrana jest ważna, ale samo przeżywanie takiego wydarzenia ma również ogromne znaczenie.
andrea jak ty blisko musiałas patrzeć ze ten sznureczek widziałaś ja nic nie widzę