Na wyjeździe #9

14 czerwca 2014 08:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

My to niedługo stworzymy nowe terminy opiekunkowe,mamy już : przymulacza i wacikowe, co następne?

"Szczekający pies"- osoba udzielająca się na forum, pisząca o wszystkim i o niczym. Najczęściej o rzeczach, o których nie pisza Damy.
14 czerwca 2014 08:58 / 2 osobom podoba się ten post
A zwłaszcza te w kapeluszach
na , mam nadzieję, pieknych uszach:)))
14 czerwca 2014 09:03 / 1 osobie podoba się ten post
mała

Andrea to nie majtaski tylko coś w rodzaju uchwytu :))  Ciekawe czy mocno chwyta i czy zdaje egzamin jak delikwent do wody wejdzie :))

Mam nadzieję że nie zdają, i delikwent wychodzi z wody jak go Pan Bóg stworzył. Ku radości plażowiczek, gotowych pomóc w przywróceniu odzienia na właściwe miejsce.

Miłego dnia nad oceanem Niemiecki Emeryt życzę!
14 czerwca 2014 09:05
ziolkowa

A zwłaszcza te w kapeluszach
na , mam nadzieję, pieknych uszach:)))

Uszy nie muszą być piękne, ważne by chciały słuchać tego, co się do nich mówi. Ale nie wszystkie chcą.

Ich wybór, ich strata.
14 czerwca 2014 09:06
myslę,że ciacha w takich gaciach to raczej na ewentualną zdobycz płci męskiej liczą:)))))
14 czerwca 2014 09:07 / 4 osobom podoba się ten post
Te wyjazdy dużo nam zabierają, niestety ;-/// i dużo dają. Ale nie da się odrobić tych strat, które mam upływajacy czas zabiera.

Andrejka, popatrz za okno. Pewnie ładnie tam i nie myśl za dużo. Tylko rozkopiesz wszystko, dojdziesz do doła a i tak nic dobrego z tego nie będzie. 
Lato mamy, lato !!!  Ciesz się tym czym możez ;-)))
14 czerwca 2014 09:15
andrea jak ty blisko musiałas patrzeć ze ten sznureczek widziałaś ja nic nie widzę
14 czerwca 2014 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
Boże właśnie otrzymałam informacje od trenera moich dzieci na razie jest ok syn mój startuje o 10.00 a córka o 12.45 muszę się czymś zająć żeby nie zwariować trzymam kciuki z całych sił
14 czerwca 2014 09:27 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

Boże właśnie otrzymałam informacje od trenera moich dzieci na razie jest ok syn mój startuje o 10.00 a córka o 12.45 muszę się czymś zająć żeby nie zwariować trzymam kciuki z całych sił

Pomogę Ci trzymać kciuki, żeby Ci ręce za mocno nie zdrętwiały. 
14 czerwca 2014 09:27 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

andrea jak ty blisko musiałas patrzeć ze ten sznureczek widziałaś ja nic nie widzę

Pewnie językiem wyobraźni o niego zahaczyła. Ja też nic nie widzę :DDDDD
14 czerwca 2014 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Pomogę Ci trzymać kciuki, żeby Ci ręce za mocno nie zdrętwiały. 

dziękuję ci bardzo za wsparcie ja bardzo przeżywam ich starty moze dlatego że to co robią jest trochę niebezpieczne ale taką mają pasję .No a teraz to jeszcze prestiż do to PUCHAR POLSKI
14 czerwca 2014 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

dziękuję ci bardzo za wsparcie ja bardzo przeżywam ich starty moze dlatego że to co robią jest trochę niebezpieczne ale taką mają pasję .No a teraz to jeszcze prestiż do to PUCHAR POLSKI

No to poważna misja mnie czeka. Trzymam za powodzenie, ale przede wszyskim "zdrowe" zakończenie. Wygrana jest ważna, ale samo przeżywanie takiego wydarzenia ma również ogromne znaczenie.
14 czerwca 2014 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
emi

No to poważna misja mnie czeka. Trzymam za powodzenie, ale przede wszyskim "zdrowe" zakończenie. Wygrana jest ważna, ale samo przeżywanie takiego wydarzenia ma również ogromne znaczenie.

Napewno po wyścigu dam znać bo teraz mnie trochę nerwy noszą
14 czerwca 2014 09:49
dziewczyny,ktora lubi sprzatac;mam duzy dom do sprzatania i nie ma w nim pomieszczenia,ktore moglabym sobie darowac i dodam wszystko w kafelkach,um mnie w pokoju panele
14 czerwca 2014 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

Pewnie go pomacała, no nie wiem czy tylko po sznureczku ;-)))))))))))))))