Oczywiście ,że zaśpiewamy-poza ostatnia zwrotką bo nas w szkole 2 pierwsze uczono tylko-często sobie to śpiewam:):):)
Oczywiście ,że zaśpiewamy-poza ostatnia zwrotką bo nas w szkole 2 pierwsze uczono tylko-często sobie to śpiewam:):):)
zaraz zaraz bo sie pogubilem.dziecko a teraz bagaz ha ha.Co by nie bylo i nie jestem zbytnio w temacie jednak jak to czytam to mi szczeka troszke opadla.Kupiona mala waga paskowa aby wiedziec ile kg sie ma w torbie No ok tylko co wy tam pakujecie ze az 40 kg wychodzi ????!?!?!?!?! Matko Boska !!!! Która z Was to podniesie ????? ha ha
To sie nazywa edukacja potencjalnego klienta:)Brawo Lena:)
Witam w niedziele opiekunkowo!!w domu sie rozleniwilam strasznie i sadelko rosnie jak sie chodzi po grillach pogoda dopisuje teraz szykuje obiadek a popoludniu spacerek po parku lubie te czasy w domku,duzo osiagnelam i ogarnelam ale jeszcze konca nie widac porzesylam wam promyki slonka buziaczki:-)))))))))
Zapytuję się: spakowana? Musiałaś dokupować torbę?
O cholera! Pomyliłam się! Myślałąm że odpowiadam na Andrei posta :P
Białorusinka przyjechała. Jezu, przysięgam że jak my Polacy na zachodzie w l.80tych i wcześniej. Zahukana dziewczyna - widać od razu. Skromna, zachwycona lotem samolotem, Bodeńskim, powiewem świata. Boże, jak mi jej żal... :/
Cieszmy się wszyscy, że mamy wolność osobistą i państwową - lepsi lub gorsi politycy ale WOLNOŚĆ! I nie zapominajmy :)