Na wyjeździe #10

28 czerwca 2014 22:40 / 3 osobom podoba się ten post
Nie chcę pytać, co Ty do ust brałaś :DDDDDDDDD
Ale intryguje mnie to :PPPPP
28 czerwca 2014 22:41 / 4 osobom podoba się ten post
No właśnie nie zapytałam :PPPPPPPP
28 czerwca 2014 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
Jak popalony??? To Ty wrzątek piłaś? A może za mocny sobie robiłaś? No teraz to Ty faktycznie bez imbiru schudniesz..
28 czerwca 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Margolciu,
właśnie mi się prenumerata skończyła, 
te kioski to gdzie szukać?
Jak po niemiecku?

Też bym wolała polskie wydanie jednak.

Skarlet w kazdym kiosku  powiedz Ich mochte Polnische zeitung Angora bestellen i juz, powiedz na ile tygodni w kazdy poniedzialek sie ukazuje, na wies i inne zadupia moze byc we wtorek, 1.40 eu kosztuje przynajmniej tak kosztowalo 2 mc temu, ale jak masz polski sklep gdzies w poblizu, tez dostaniesz polska prase. Ja zamawiam w kioskach bo polskiego sklepu to ja juz z 2 lata chyba nie mialam szczescia miec w okolicy. Kioskarze chetnie zamawiaja.
28 czerwca 2014 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
ostroznie z tym imbirem.Jest to rowniez srodek bakteriobojczy i nie wybiera czy to dobre czy zle bakterie.Mozesz zbyt silnym naparem dobrowadzic do uniecystwienia flory bakteryjnej w jamie ustnej i przelyku.Nie chce sie wam wtracac w ta wasza diete ale moze tak ten napar z imbiru popijac jakims preparatem oslonowym np Dicoflor 60 lub nystatyne
28 czerwca 2014 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
emi

To chyba czas zamawiać następne. Myślałam, że mi wystarczy do wyjazdu, ale paliłam jak smok. E-papierosa palę zdecydowanie oszczędniej. Jak ssie to kilka machów i wystarcza...

No patrz jaka Ty zmyślna dziewczyna-kilka machów possiesz i Ci wystarcza....noooooo,ciekawe,ciekawe:):):):)Hi hi hi
28 czerwca 2014 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już Ty Andrei nie zniechęcaj,szczupła będzie jeszcze bardziej radosna.
Andrea,wątroba nie boli Cię od picia imbiru,może zjadłaś coś innego,albo gazy Ci się zatrzymały. Mnie też ostatnio w boku pobolewało i okazało się,że to jajeczkowanie:))))

Ja jej nie zniechecam ale nie sadze zeby jakies "gazy" sie zatrzymaly w watrobie ha ha To nie ta czesc ciala je przechowuje hihi
28 czerwca 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ja jej nie zniechecam ale nie sadze zeby jakies "gazy" sie zatrzymaly w watrobie ha ha To nie ta czesc ciala je przechowuje hihi

Nie wiadomo czy to wątroba,ja też myślałam,że trzustka mnie boli. Takie wrazenie jest tylko.
28 czerwca 2014 22:56 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

No patrz jaka Ty zmyślna dziewczyna-kilka machów possiesz i Ci wystarcza....noooooo,ciekawe,ciekawe:):):):)Hi hi hi

To mnie ssie, ja tylko ciągnę :DDDDDDDDDDDD
28 czerwca 2014 22:58
zjedz jakis jogurt naturalny co dzien a wywar z imbiru rozciencz
28 czerwca 2014 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
Odstaw ten imbir.Wygląda na to,ze doszło u Ciebie do podraznień sluzówki,może i żołądka,stąd Cie pobolewa w nadbrzuszu.Imbir zawiera kapsaicynę,substancję,która występuje w chili,jak najbiardziej może takie reakcje powodować.Dla porównania mogę przytoczyć przykład rozgrzewających maści z tą sunstancją-mogą doprowadzić do podrażnień skóry z zewnątrz,a co dopiero jak błona śluzowa ma z tym kontakt.
28 czerwca 2014 23:00
ivanilia40

Nie wiadomo czy to wątroba,ja też myślałam,że trzustka mnie boli. Takie wrazenie jest tylko.

Ok wiem o co chodzi.Jednak jak mi sie jakies "wiatry" zbieraja to raczej mam inne wrazenie ha ha
28 czerwca 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
ok jestem za Ale oprocz zanet,przynet to jeszcze trzeba piwo otwierac.Na leczenie watroby rzecz jasna
28 czerwca 2014 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
A ja popijam z mężem winko:))
28 czerwca 2014 23:05 / 2 osobom podoba się ten post
Podbierakiem też umiem robić,jakby się jakiś sum duży trafił. Piwo też mogę wam otwierać,bo ja piwa nie pijam,ale podawać mogę. To kiedy jedziemy???