Na wyjeździe #10

29 czerwca 2014 09:34 / 2 osobom podoba się ten post
Ma ni ma - kupuj ha ha Moze moda sie od wczoraj zmienila hihi
29 czerwca 2014 09:38 / 2 osobom podoba się ten post
Gratuluję Berdi, to pierwszy wnuk?
29 czerwca 2014 09:38 / 2 osobom podoba się ten post
Sowa "ukradła" mi mój komentarz, więc napiszę po prostu: Kawał chłopa. Gratuluję babciu :)))))
Gratki dla Rodziców :DDD
29 czerwca 2014 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Evvex

Oba niemieckie koty wlazły mi po angielsku do szafy,idzie burza i moja wyprawa też sobie poszła.

Jak za cicho siedzą,to lepiej sprawdź co robią,żeby niespodzianki nie było:)
29 czerwca 2014 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
Humor mi sie poprawia nieustannie teraz sąsiad poinformował,że dwoje niemowlakow zawita pod rodzinny dach juz we wtorek.Dziewczynka ma chore serduszko i po urodzeniu sie została w szpitalu.Ale od czwartku gdy mama dzieci (a nasza sasiadka)pojechała ze zdrowym blizniakiem do szpitala i tam zamieszkała stan dziewczynki wyraznie sie poprawił dzieci lezą w jednym łózeczku.Co to znaczy braterska milosc od urodzenia - no cuda czyni,cuda.

A ja mam jeszcze jeden powod do radości dzisiaj załozyłam a nie wsliznełam sie w bluzkę roz. 38. Niech żyje sport!!!!!! jazda rowerem...... i umiarkowanie w jedzeniu i piciu.

Goska,pokaże Ci sie dzisiaj na skypie.
29 czerwca 2014 09:48
Mam pytanie bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ,zmarła moja podopieczna syn nie potrzebuje mnie, mamę zabiera ze sobą tj.tam gdzie mieszka 450 km z tąd . Dla mnie było by lepiej jechać dzisiaj ale nie mam możliwości kontaktu z firmą więc moje pytanie czy to nie będzie samowola?
29 czerwca 2014 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
steni

Mam pytanie bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji ,zmarła moja podopieczna syn nie potrzebuje mnie, mamę zabiera ze sobą tj.tam gdzie mieszka 450 km z tąd . Dla mnie było by lepiej jechać dzisiaj ale nie mam możliwości kontaktu z firmą więc moje pytanie czy to nie będzie samowola?

Każda agencja ma dyżury w niedziele i święta,Twoja na pewno też. Lepiej nie wyjeżdżaj sama,tylko poinformuj agencję.
29 czerwca 2014 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje!!!!!
29 czerwca 2014 10:04 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Odstaw ten imbir.Wygląda na to,ze doszło u Ciebie do podraznień sluzówki,może i żołądka,stąd Cie pobolewa w nadbrzuszu.Imbir zawiera kapsaicynę,substancję,która występuje w chili,jak najbiardziej może takie reakcje powodować.Dla porównania mogę przytoczyć przykład rozgrzewających maści z tą sunstancją-mogą doprowadzić do podrażnień skóry z zewnątrz,a co dopiero jak błona śluzowa ma z tym kontakt.

A jakie jeszcze spustoszenia w organiżmie poczynił ten specyfik? Czytałam,że od nadmiaru włosy wypadają:) dobrze,że rower z wygodnym siodełkiem jest bezpieczniejszy.Wszystko co w nadmiarze to jest szkodliwe,umiar,umiar,umiar!
29 czerwca 2014 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

A jakie jeszcze spustoszenia w organiżmie poczynił ten specyfik? Czytałam,że od nadmiaru włosy wypadają:) dobrze,że rower z wygodnym siodełkiem jest bezpieczniejszy.Wszystko co w nadmiarze to jest szkodliwe,umiar,umiar,umiar!

A to trzeba by jeszcze poczekać na efekty;)Kapsaicyną można się zatruć i wątróbkę sobie rozwalić,ale to musiały by być naprawdę duże ilości.Ale przy dyskretnym przedawkowaniu,to może i włosy zaczną wyłazić;)
29 czerwca 2014 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Cudne chwile Cię czekają z tym dzieciątkiem, gratulacje! Moja wnusia 1,5 roku jest na etapie wchodzenia pasjami w buty córci, a swojej mamy, pomaga też sprzątać w domu, zamiatając miotłą prawie swojej wielkości.
Dzieci to wielka radość.
29 czerwca 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Gratuluję:). Ja mojemu dziecku podarowałam bajeczkę o osiolku A Fredry i do dziś lubię ją poczytać:)
29 czerwca 2014 10:18 / 5 osobom podoba się ten post
Margolcia podpowiada żeby w kioskach szukać :):)
29 czerwca 2014 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Gratuluje,babcie górą.Kawał chłopaka z tego Twojego wnuka.
29 czerwca 2014 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Margolcia podpowiada żeby w kioskach szukać :):)

Na Polski zeitung, ha ha ha . Po co pisac anons Polka szuka pana z DE?