Na wyjeździe #10

28 czerwca 2014 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
Zeszła do piwnicy, choc nie była to jeszcze noc ciemna. Zatem nie będzie tam spać, wśród pleśni, wilgoci i szczurów.

Może zatem alkohol dla Państwa ma przynieść, albo kilka kartofli na późną, niemiecką kolację? Nie, gdyż państwu juz zjedli co mieli o g.17, takie tu zwyczaje kolacyjne panują.

Moze zatem ma tam ukrytą aparaturę szpiegowską i zacznie nadawać informacje do krajów wrogich Dojczlandowi?
Tak, wygląda ona jak deska do prasowania oraz żelazko, lecz nie dajcie się zwieść!

Juz niedługo namierzą ją niemieckie służby specjalne i przeczytacie w Bildzie- Groźny szpieg ukryty pod maską polskiej opiekunki w czasie prasowania!
28 czerwca 2014 19:47 / 6 osobom podoba się ten post
romana

Oj, jak to Bogumił przeczyta, Margolciu, to może się zmartwić tym brakiem obrączki u zniemczonego Polaka...

Bogumił? Bogumił siedzi na ławce dla rezerwowych, sanatoryjny-awaryjny. 

Liczy sie tu i teraz moje kochanienkie, latka leca w raz z nimi uroda ulata i inne dary natury, trzeba wypiac piers, jaka by nie byla plaska czy silikonowa i mowic jak mantre co dziennie przy porannej kawie, - ja jeszcze szczesliwa byc musze!!!!

Caly dzien zachodze w glowe, dlaczego ja tego gostka od gazet o imie nie zapytalam?

28 czerwca 2014 19:49 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Liczy sie tu i teraz moje kochanienkie, latka leca w raz z nimi uroda ulata i inne dary natury, trzeba wypiac piers, jaka by nie byla plaska czy silikonowa i mowic jak mantre co dziennie przy porannej kawie, - ja jeszcze szczesliwa byc musze!!!!

Caly dzien zachodze w glowe, dlaczego ja tego gostka od gazet o imie nie zapytalam?

Przygotuj sobie na wtorek ankietę z pytaniami, żeby Ci nic nie umknęło :DDDDDDDDDD
28 czerwca 2014 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Przygotuj sobie na wtorek ankietę z pytaniami, żeby Ci nic nie umknęło :DDDDDDDDDD

Ha, ha  quiz z pytaniami gotowy, jak odpowiedniej liczby punktow nie zdobedzie mam Bogumila przecie. 
28 czerwca 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Szkoda,że nie zapytałaś:) gdyby Ci polecał "NIE" to by to pewnie Pan J.Urban był.Ale od Angory to musisz sama ustalić.
28 czerwca 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Margolcia ja Angorę kupuję w K&K , Facet ma stoisko z prasą - co czwartek:)
28 czerwca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

ja kupuje co prawda zadka- polskie czasopisma,w polskich sklepach,pytalam w kiosku  jak mi zalezalo na konkretnym tytule,ale nie sprowadzaja nawet na zamowienie;-
28 czerwca 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Dzisiaj dzien beznadziejny - samopoczucie sobie poprawiam wg przepisu Wichurry.Ubralam nową sukienkę załozyłam buty na obcasie i sobie chodze po mieszkaniu. Moja pdp mowi ze drzwi na noc zamknie na klucz i klucz zabierze,zebym nie umkneła z domu.Humor sie poprawił trzeba,by pewnie gdzies wyjść do ludzi. Trzy mce to troche za dlugo w dresie i trampkach:) bede ten sposob stosowała cześciej:):):)

To ja też chyba jutro kieckę przywdzieję, bo coś u mnie kiepsko z nastrojem od kilku dni :)
28 czerwca 2014 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
a moja babcia codziennie wieczorem siada z dziadkiem przy stole i gawędzą sobie dość długo. Bardzo to jest kochane.
28 czerwca 2014 21:22
michasia

Ja sobie Angorę prenumeruję na pół roku za 29 E - 26 wydań.
Co prawda wydanie niemieckie /Dusseldorf/ rózni się trochę od polskiego,
ale przyjemność sprawdzania skrzynki co wtorek i przeglądanie nowego numeru - bezcenna!!!
28 czerwca 2014 21:28
Scarlet, to ja już wiem, czemu Ty tak rzadko teraz na forum bywasz...
Ale popraw się, bo bardzo mi brakuje twoich postów, a mniemam, że nie tylko mnie!
28 czerwca 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Scarlet, to ja już wiem, czemu Ty tak rzadko teraz na forum bywasz...
Ale popraw się, bo bardzo mi brakuje twoich postów, a mniemam, że nie tylko mnie!

Romanko,
miałam gigantycznego doła po powrocie.
Żadnej weny do pisania, ale podczytywałam i plusikowałam.
Wracam już do rzeczywistości, od wczoraj jest lepiej.
28 czerwca 2014 21:37 / 4 osobom podoba się ten post
Sie nie przyznawaj bo Ci dniówkę obetną!
;))))))))))
28 czerwca 2014 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
Dniowka za prasowanie !!! Kto chetny ????
28 czerwca 2014 21:43
ORIM

Dniowka za prasowanie !!! Kto chetny ????

Ja uwielbiam prasować !!!!!!!!!!!!!!!!
Podeślij paczką .