Oj, jak to Bogumił przeczyta, Margolciu, to może się zmartwić tym brakiem obrączki u zniemczonego Polaka...
Oj, jak to Bogumił przeczyta, Margolciu, to może się zmartwić tym brakiem obrączki u zniemczonego Polaka...
Bogumił? Bogumił siedzi na ławce dla rezerwowych, sanatoryjny-awaryjny.
Liczy sie tu i teraz moje kochanienkie, latka leca w raz z nimi uroda ulata i inne dary natury, trzeba wypiac piers, jaka by nie byla plaska czy silikonowa i mowic jak mantre co dziennie przy porannej kawie, - ja jeszcze szczesliwa byc musze!!!!
Caly dzien zachodze w glowe, dlaczego ja tego gostka od gazet o imie nie zapytalam?
Przygotuj sobie na wtorek ankietę z pytaniami, żeby Ci nic nie umknęło :DDDDDDDDDD
Bogumił? Bogumił siedzi na ławce dla rezerwowych, sanatoryjny-awaryjny.
Liczy sie tu i teraz moje kochanienkie, latka leca w raz z nimi uroda ulata i inne dary natury, trzeba wypiac piers, jaka by nie byla plaska czy silikonowa i mowic jak mantre co dziennie przy porannej kawie, - ja jeszcze szczesliwa byc musze!!!!
Caly dzien zachodze w glowe, dlaczego ja tego gostka od gazet o imie nie zapytalam?
Margolcia ja Angorę kupuję w K&K , Facet ma stoisko z prasą - co czwartek:)
Dzisiaj dzien beznadziejny - samopoczucie sobie poprawiam wg przepisu Wichurry.Ubralam nową sukienkę załozyłam buty na obcasie i sobie chodze po mieszkaniu. Moja pdp mowi ze drzwi na noc zamknie na klucz i klucz zabierze,zebym nie umkneła z domu.Humor sie poprawił trzeba,by pewnie gdzies wyjść do ludzi. Trzy mce to troche za dlugo w dresie i trampkach:) bede ten sposob stosowała cześciej:):):)
Margolcia ja Angorę kupuję w K&K , Facet ma stoisko z prasą - co czwartek:)
Scarlet, to ja już wiem, czemu Ty tak rzadko teraz na forum bywasz...
Ale popraw się, bo bardzo mi brakuje twoich postów, a mniemam, że nie tylko mnie!
Dniowka za prasowanie !!! Kto chetny ????