Na wyjeździe #10

29 czerwca 2014 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj Berdi w gronie babć wielokrotnych.Gratulacje dla syna i synowej.A Tobie pociechy z wnuka.
29 czerwca 2014 10:23 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Na Polski zeitung, ha ha ha . Po co pisac anons Polka szuka pana z DE? 

Nomka!!!! słyszaysz co Ci starsze ,bardziej doświadczone koleżanki radzą?? Łap faceta na Zeitung . hahahahaha
29 czerwca 2014 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
Evvex

Gratuluje,babcie górą.Kawał chłopaka z tego Twojego wnuka.

Ja tez gratuluje Berdi, no fajny taki ponad 4 kg to juz taki męcizna malusi. Ja tez bym chciala jeszcze raz miec takie wnusie-malusie w ramionach, moje juz 7 lat i 10. Ale te moje wygodnickie mowia tylko nie, nie i basta !!! Co to z jednego dzisiaszka, samo to takie na swiecie potem. Ale moze zrobie cos w kierunku zwiekszenia prokreacji w mojej rodzinie, mam nawet pomysla !!!
29 czerwca 2014 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jak za cicho siedzą,to lepiej sprawdź co robią,żeby niespodzianki nie było:)

Ty mnie nie strasz,wszystko mam wyprane i wyprasowane ,tylko do walizy chować i do domku,domku,domeczku..
29 czerwca 2014 10:36
Witam,u nas leje od wczorajszego wieczoru....Melduję temp. 13 st C,mam bawełniany sweterek...Wszystko szaro-bure...Na samej górze z okien widoki nieciekawe,jakby wszystko za mgłą...Miłego dnia wszystkim życzę !!!!!!
29 czerwca 2014 10:36 / 2 osobom podoba się ten post
O matko jak mnie się tęskni za moimi trojakami,tez mam całą walizę prezentów,8 zębów wypadło to wróżka zębuszka zasuwa aż się dymi,ale taki tyci wnusio albo wnusia to jest radocha.
29 czerwca 2014 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
Gratuluję, niech zdrowo chowa sie maluszek .
29 czerwca 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ja tez gratuluje Berdi, no fajny taki ponad 4 kg to juz taki męcizna malusi. Ja tez bym chciala jeszcze raz miec takie wnusie-malusie w ramionach, moje juz 7 lat i 10. Ale te moje wygodnickie mowia tylko nie, nie i basta !!! Co to z jednego dzisiaszka, samo to takie na swiecie potem. Ale moze zrobie cos w kierunku zwiekszenia prokreacji w mojej rodzinie, mam nawet pomysla !!!

Jak się tak będziesz starała i ciężko myślała, to jeszcze swoje sobie zrobisz - hahaha. No nie wiem czy Cy tego życzyć czy już nie. 
29 czerwca 2014 10:39
Tylko uważaj, żeby jojo nie było. 
29 czerwca 2014 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje :) Miłego urlopowania z wnukiem :))))
29 czerwca 2014 10:44 / 3 osobom podoba się ten post
Jutro u mnie minie 3 miesiące jak jestem babcią.Maluchy ważą już??po 5,5 kg,
ale to były wcześniaki,i nie mogę się doczekać kiedy ich zobaczę ,ale to tylko 10 dni.
Gratulacje!!!
29 czerwca 2014 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
Gratulacje babciu:)))))))))))))
29 czerwca 2014 10:52 / 2 osobom podoba się ten post
Gratulacje , niech mały Filipek rosnie w siłę i chwałę dla narodu.
29 czerwca 2014 10:53
Mycha

Jak się tak będziesz starała i ciężko myślała, to jeszcze swoje sobie zrobisz - hahaha. No nie wiem czy Cy tego życzyć czy już nie. 

Nie ma stracha !! Mnie juz tylko z wnukow radosc czerpac i dzieki Bogu. 
29 czerwca 2014 10:57
Leje u mnie od rana. I jak tu mieć uśmiechnięty humor?
Po południu znów nuuuudy.