Na wyjeździe #10

29 czerwca 2014 13:49 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Leje u mnie od rana. I jak tu mieć uśmiechnięty humor?
Po południu znów nuuuudy.

Jakie nudy, przecież jestes z nami !!!  Zawsze można coś "ukręcić" ;-)))  
29 czerwca 2014 13:54
Mycha

Jakie nudy, przecież jestes z nami !!!  Zawsze można coś "ukręcić" ;-)))  

Lody?
To poczekajcie, bo idę siku i zaraz wracam :D
29 czerwca 2014 14:00
lena7

Lody?
To poczekajcie, bo idę siku i zaraz wracam :D

Turkuć podjadek !!! nie o lody tu chodzi ;-)))))   
29 czerwca 2014 14:03
Mycha

Turkuć podjadek !!! nie o lody tu chodzi ;-)))))   

hmmm
nie o lody...
to może o skręcenie afery i rzucenie się na żer redaktorki naczelnej Pudelka?
29 czerwca 2014 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
No to już bliżej. Tyle tylko, że zostaniemy na forum. A Modus nam potem piórka przetrzepie ;-)))

Kurcze, dopiero teraz zauważyłam, że mamy Pudelka na forum - hahahaha no nie mogę !!!!!!!!!!
29 czerwca 2014 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ha! Wyszła Mycha z worka!
Przetrzepanie piórek (ups! futerka!) jej się marzy! :))))
29 czerwca 2014 14:11 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ha! Wyszła Mycha z worka!
Przetrzepanie piórek (ups! futerka!) jej się marzy! :))))

No marzy, marzy ale chyba stchórzę i pójdę sobie drzemkę uciąć. 
29 czerwca 2014 14:15 / 2 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Jutro u mnie minie 3 miesiące jak jestem babcią.Maluchy ważą już??po 5,5 kg,
ale to były wcześniaki,i nie mogę się doczekać kiedy ich zobaczę ,ale to tylko 10 dni.
Gratulacje!!!

Witamy nastepną Babcię !!! Gratulacje - duży Wnusio.Ja też jestem szczęśliwą babcią 11 wnusi i 3.5 rocznych blizniaków.Cudownie być babcią i rozpieszczać :))) troszeczkę - tego się nie da nie robić!!!
29 czerwca 2014 14:18
michasia

Witamy nastepną Babcię !!! Gratulacje - duży Wnusio.Ja też jestem szczęśliwą babcią 11 wnusi i 3.5 rocznych blizniaków.Cudownie być babcią i rozpieszczać :))) troszeczkę - tego się nie da nie robić!!!

To chyba do Berdi:))
A kiedy to moje wnuki będa miały 3 latka!!!!!!
29 czerwca 2014 14:31 / 1 osobie podoba się ten post
opiekunkaa

To chyba do Berdi:))
A kiedy to moje wnuki będa miały 3 latka!!!!!!

Zleci nawet się nie obejrzysz!!! Ja by chciała jeszcze raz zeby były malutkie.:))) Teraz też są cudowne , rozrabiają za czwórkę i gadają, gadają ........!!!!
29 czerwca 2014 14:34
ivanilia40

Margolcia podpowiada żeby w kioskach szukać :):)

Dobre, bardzo dobre ;-)), ).
29 czerwca 2014 17:49 / 5 osobom podoba się ten post
Spotkała mnie dziś rzecz dziwna. Po południu ktoś zadzwonił domofonem,otworzyłam,ale nikogo sie nie spodziewałyśmy. Okazalo się,że to kolega syba babci ,przywióżł obraz niedawno zmarłej siostry babci. Zapytacie pewnie dlaczego to kolega przywiózł ,a nie sam syn,ja też sobie takie pytanie zadzwałam mniej więcej pół godziny. Potem zorientowałam się,że ów pan-kolega przyjechał na zapoznanie...:):):)
29 czerwca 2014 18:00
ivanilia40

Spotkała mnie dziś rzecz dziwna. Po południu ktoś zadzwonił domofonem,otworzyłam,ale nikogo sie nie spodziewałyśmy. Okazalo się,że to kolega syba babci ,przywióżł obraz niedawno zmarłej siostry babci. Zapytacie pewnie dlaczego to kolega przywiózł ,a nie sam syn,ja też sobie takie pytanie zadzwałam mniej więcej pół godziny. Potem zorientowałam się,że ów pan-kolega przyjechał na zapoznanie...:):):)

I co, jest chociaż w Twoim typie?
29 czerwca 2014 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
romana

I co, jest chociaż w Twoim typie?

Tylko wzrost jest w moim typie ,a reszta....musialby wypić ze 100 l imbiru żeby wyglądać na mój typ,poza tym nieludzko brzydki. Siedział 3 godziny!!! myślałam ,ze już zostanie,tym bardziej że wpsdomniał że ma dużo czasu i chetnie przenocuje:))))))
29 czerwca 2014 18:04 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No marzy, marzy ale chyba stchórzę i pójdę sobie drzemkę uciąć. 

Poszła Mycha spać, a tu śni jej się taka wielka Trzepaczka, i tak cudnie trzepie jej futerko, tak miło, że aż się wstawać nie chce...
I myśli Mycha, chociaż stchórzyłam, to i tak mnie dopadła, bo zawzięte, oj zawzięte te trzepaczki być potrafią!.