Na wyjeździe #10

29 czerwca 2014 18:26 / 4 osobom podoba się ten post
jestem uparta z dzisiejszego spotkania:)
29 czerwca 2014 18:28
To jeszcze przydałby się opis - od lewej siedzą: 1... 2... 3...

29 czerwca 2014 18:29
romana

Ja jestem laska z grubego drzewa, też pikna, ale nie bardzo. Wcięcie w tali miałam ostatnio przed urodzeniem córki 25 lat temu. Potem już tylko dorywczo, stąd przyjaźń z imbirem. Piję literek dziennie, efekty są powolne, lecz działanie bezbolesne, w przeciwieństwie do diet.

Na relację z posągowych panów czekam nadal...
;D
29 czerwca 2014 18:29
lena7

To jeszcze przydałby się opis - od lewej siedzą: 1... 2... 3...

hehe tylko ja nicku asi nie pamiętam:)
29 czerwca 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

hehe tylko ja nicku asi nie pamiętam:)

Nie mów że Ty też imbirowa!
Przecież nie masz z czego!

29 czerwca 2014 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
29 czerwca 2014 18:34 / 3 osobom podoba się ten post
29 czerwca 2014 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wierz mi Didiusiu,że jakbyś miała coś takiego oglądać to też wolałabyś już wiatr przed dzrwiami. Ten facet był tak brzydki,że żadna Szwajcarka go nie chciała i myślał,że Polka na niego poleci,ciekawe  czy już wśród Chinek szukał....
Na dzień dobry opowiadzial mi gdzie mieszka,gdzie pracuje,jakim autem jedżi ( carbrioletem) ,ile ma lat,czego słucha....dosłowanie wszystko. Potem wziął sie za wypytywanie mnie,ile mam dzieci,w jakim wieku,gdzie wcześniej pracowałam itp. Na koniec chciał koniecznie mój e-mail,ale tak szłam po cos do pisania,że wkońcu wyszedł bez hahahaaha
Mam nadzieję,ze mam go z głowy...

No to Ci zaserwował 100 % interwiu ,dobrze ,że długopis miałas w Polsce.
29 czerwca 2014 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
29 czerwca 2014 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
sas-anka

Taka ładna kobitka ,a w profilu pisze żeś TY facet:))
29 czerwca 2014 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
I rozstania nadszedł czas :(

29 czerwca 2014 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tylko wzrost jest w moim typie ,a reszta....musialby wypić ze 100 l imbiru żeby wyglądać na mój typ,poza tym nieludzko brzydki. Siedział 3 godziny!!! myślałam ,ze już zostanie,tym bardziej że wpsdomniał że ma dużo czasu i chetnie przenocuje:))))))

Ale mialas branie ha ha I czemu tak marudzisz.Imbiru mu zrobisz te 100 l, swiatlo zgasisz ( jesli taki brzydki),sprawdz jeszcze czy jego konto jest w twoim typie hihi. Sztuka sie liczy,na bezrybiu (Niemcy) i rak ryba ha ha
29 czerwca 2014 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
A to na życzenie Romany wklejam:)
29 czerwca 2014 18:41
I bilecik heute 1 euro:)
29 czerwca 2014 18:54 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Ale mialas branie ha ha I czemu tak marudzisz.Imbiru mu zrobisz te 100 l, swiatlo zgasisz ( jesli taki brzydki),sprawdz jeszcze czy jego konto jest w twoim typie hihi. Sztuka sie liczy,na bezrybiu (Niemcy) i rak ryba ha ha

To był wielki,gruby Swajcar, prowadzący restaurację (pokazywał mi w necie), ale najlepsze jest to,ze 46-letni facet w horoskopy wierzy hahahahah. Światła nie zamierzam gasić,bo nawet w piwnicy bym na niego nie spojrzała. Na szczęście zdesperowana nie jestem i spokojnie sobie będę pic imbir samotnie.