Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr
Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr
4 duze dzis wypilem na festynie dlatego taki blyskotliwy jestem
do kacha25 masz nie daleko.Powodzenia dasz rade
dzięki Orimku.trzeba dac rade nie ma wyjścia.sam wiesz jak jest.ale wazne ze jest nas wiecej do konca sierpnia:))
dasz rade mi tez 4 ddzien minal jeszcze oby do konca sierpnia"_
Mi minął właśnie szósty dzień i też zostaję do końca sierpnia i cieszę się ,że nie jestem sama w tym czasie tutaj! Pozdrawiam wszystkich , którzy spędzają lato w DE.
nie moge bezposrednio z kompa a nie chce mi sie wrzucac na jakies portale
Czy to oznacza, że Tobie tez mam jakiegoś naraić? ;)
W kolejce stoi Ivanilka (zamówila górołaza) i Romana (zamówiła muzealnego). Siwa wygrała tydzień temu aukcję na pana Tomka (zmotoryzowanego łapiącego za kolana).
A Ty jakiego zamawiasz? Wiesz, że szansa duża jest na parkingu Ci go przedstawić...
:DDDDDDDDDDD
Orim, to się nazywa LENISTWO :P
Kaweczka nastepna imirek nie ktorzy i dzionek rozpoczety ja juz czekam na synka cos sie spuznia i na zakupy!! Ciekawe czy uda mi sie dorzucic to co zaplanowalam na cały tydzien!! Jak nie to niech mi co dziennie robi zakupy!!Ja niebede targac w rekach od tego jest auto!! MIłego kochanienkie:)))))))))))))))