Na wyjeździe #10

04 lipca 2014 21:48 / 2 osobom podoba się ten post
Ands

Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr

Przezwyczaisz się do monotonii dni i do powtarzalności czynności. Będzie dobrze!
04 lipca 2014 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

4 duze dzis wypilem na festynie dlatego taki blyskotliwy jestem

Czuć. Coś ekran mi mgłą zachodzi jak mówisz... ;))))))))
04 lipca 2014 21:51
ORIM

do kacha25 masz nie daleko.Powodzenia dasz rade

dzięki Orimku.trzeba dac rade nie ma wyjścia.sam wiesz jak jest.ale wazne ze jest nas wiecej do konca sierpnia:))
04 lipca 2014 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
Nie ma człowiek spokoju. No nie ma. ;)
W góry musze iść gorołaza skręcić, potem po muzeach pobiegać. A gdzie ja Tobie znajdę niedosłyszącego? Pomyślmy... 
W Heimie? ;DDDDDDDDD
04 lipca 2014 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

dzięki Orimku.trzeba dac rade nie ma wyjścia.sam wiesz jak jest.ale wazne ze jest nas wiecej do konca sierpnia:))

dokladnie Damy rade.Gorzej bywalo i sie chwalilo.Z Dolnego Śląska jestesmy nic nie jest nam straszne
04 lipca 2014 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

dasz rade mi tez 4 ddzien minal jeszcze oby do konca sierpnia"_

Mi minął właśnie szósty dzień  i też zostaję do końca sierpnia i cieszę się ,że nie jestem sama  w tym czasie tutaj! Pozdrawiam wszystkich , którzy spędzają lato w DE.
04 lipca 2014 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
Będę zaglądać do was w PL w przerwach wysiłku fizycznego, zakupów, imprez, spotkań rodzinnych, grylowania, wypadów za miasto i co tam jeszcze.
Obym bardziej się nie zmęczyła urlopując się niż pracujac! :D
04 lipca 2014 22:33 / 3 osobom podoba się ten post
katka30

Mi minął właśnie szósty dzień  i też zostaję do końca sierpnia i cieszę się ,że nie jestem sama  w tym czasie tutaj! Pozdrawiam wszystkich , którzy spędzają lato w DE.

no nie jest zle mimo upalow ;) rano w ogrodku w dzien w  domku chlodnym, da sie przezyc ;) raz mnie namowil moj mily Podpieczny abym na rowerze do sklepu pojechal ;) upal taki ze ledwo dojechalem ;);p
04 lipca 2014 23:38 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nie moge bezposrednio z kompa a nie chce mi sie wrzucac na jakies portale

Orim, to się nazywa LENISTWO :P
04 lipca 2014 23:40 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Czy to oznacza, że Tobie tez mam jakiegoś naraić? ;)
W kolejce stoi Ivanilka (zamówila górołaza) i Romana (zamówiła muzealnego). Siwa wygrała tydzień temu aukcję na pana Tomka (zmotoryzowanego łapiącego za kolana).
A Ty jakiego zamawiasz? Wiesz, że szansa duża jest na parkingu Ci go przedstawić...
:DDDDDDDDDDD

Ja też poproszę!!! Wymagania skromne:   musi intensywnie na mnie lecieć :))) 
I na e-booka też reflektuję! Mail w profilu, bedę miała co czytać :)
05 lipca 2014 08:55 / 2 osobom podoba się ten post
U  mnie też nocka nie przespana najpierw Nemcy walili a potem burza waliła. Życzę Tobie Andrea wspólnej reisy z mężem
05 lipca 2014 09:16
Lili

Orim, to się nazywa LENISTWO :P

To nie lenistwo.Mam juz dosc logowania sie gdzies tam,a pozniej skrzynka e-mail pelna od dziwnych zaproszen i reklam
05 lipca 2014 09:40 / 4 osobom podoba się ten post
Kaweczka nastepna imirek nie ktorzy i dzionek rozpoczety ja juz czekam na synka cos sie spuznia i na zakupy!! Ciekawe czy uda mi sie dorzucic to co zaplanowalam na cały tydzien!! Jak nie to niech mi co dziennie robi zakupy!!Ja niebede targac w rekach od tego jest auto!! MIłego kochanienkie:)))))))))))))))
05 lipca 2014 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Kaweczka nastepna imirek nie ktorzy i dzionek rozpoczety ja juz czekam na synka cos sie spuznia i na zakupy!! Ciekawe czy uda mi sie dorzucic to co zaplanowalam na cały tydzien!! Jak nie to niech mi co dziennie robi zakupy!!Ja niebede targac w rekach od tego jest auto!! MIłego kochanienkie:)))))))))))))))

Manuelko,po wczorajszej wygranej pewnie syn popił,pobalował dlatego się spóżnia. Ty się nie zdziw jak wogóle nie przyjdzie :))))
Spac nie mogłam wczoraj  w nocy i myślałam min co dziś na obiad ugotuję,wstałam rano i zapomniałam....i znowu muszę wymyślać...
05 lipca 2014 09:58
a ja zrobie troche ruskich,będzie na dwa dni:)