Na wyjeździe #10

04 lipca 2014 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Następny tydzień szykuje mi sie sporo wolnego ( oby nie zapeszyć). Przyjeżdża druga córka babci na dwa dni więc zajmie się mamusią,koleżanka córki ma babcię też na dwa popołudnia zabrać,ufff może szybciej zleci.
04 lipca 2014 20:59
lena7

Zdjęcia?

tez sa ale z przygotowan.Pozniej sie bawilem i nie myslalem o fotkach
04 lipca 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Sam się tak bawiłeś...?
Mnie na takich festynach najbardziej zawsze brakowało moich znajomych,aż żal mi było patrzeć jak każdy idzie albo siedzy w grupie znajomych.
04 lipca 2014 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Następny tydzień szykuje mi sie sporo wolnego ( oby nie zapeszyć). Przyjeżdża druga córka babci na dwa dni więc zajmie się mamusią,koleżanka córki ma babcię też na dwa popołudnia zabrać,ufff może szybciej zleci.

Gdzie się wybierasz? Po imbir to jasne i oczywiste. A poza tym?
:)))))
04 lipca 2014 21:01 / 4 osobom podoba się ten post
Noooo,wlecze sie potwornie-nudna sztela= super sztela ,ale z tych nudów to ocipiec można:)Wałkuje testy na prawko wszystkie możliwe jakie znajduje i teoretycznie juz obryta jestem:)Nawet na przerwę nie poszłam dziś bo raz ,że upał dziki a dwa to mi się nawet samej łazić nie chce ani w parku siedziec z samą sobą:(Pospałam:)
04 lipca 2014 21:03 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Noooo,wlecze sie potwornie-nudna sztela= super sztela ,ale z tych nudów to ocipiec można:)Wałkuje testy na prawko wszystkie możliwe jakie znajduje i teoretycznie juz obryta jestem:)Nawet na przerwę nie poszłam dziś bo raz ,że upał dziki a dwa to mi się nawet samej łazić nie chce ani w parku siedziec z samą sobą:(Pospałam:)

Pogoniłaś pana Polaka to co się dziwisz że sama na przerwie łazisz... ;)))))))
04 lipca 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Sam się tak bawiłeś...?
Mnie na takich festynach najbardziej zawsze brakowało moich znajomych,aż żal mi było patrzeć jak każdy idzie albo siedzy w grupie znajomych.

no tak bylem sam.Jednak ja jakos mam dar zjednywania sobie kompanow zabawy.Posiedzialem wiec z niemcami troszke przy piffku bo tak jak pisalem tez pracowalem na takich festynach.
04 lipca 2014 21:04
ORIM

Dawaj te co masz!
04 lipca 2014 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Gdzie się wybierasz? Po imbir to jasne i oczywiste. A poza tym?
:)))))

Jak będę miec więcej czasu to chyba skoczę do Chur-sąsiedniego miasta,w inny dzień chyba wreszcie na basen się wybiore,bo choć jestem opalona tylko na rękach i do kolan to jednak schudłam na tyle,że rzucać w oczy raczej się nie będę :)))
Poza tym to pójdę wreszcie do St Anton zu fuss,ostatnio nie doszłam bo po drodze padłam ze zmęczenia- bardzo ciężka droga. No i po imbirek,ale to juz wiadomo :)))))))))))
04 lipca 2014 21:05
Dobry Polak?
Dobry Niemiec???
04 lipca 2014 21:06
lena7

Dawaj te co masz!

nie moge bezposrednio z kompa a nie chce mi sie wrzucac na jakies portale
04 lipca 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
Czy to oznacza, że Tobie tez mam jakiegoś naraić? ;)
W kolejce stoi Ivanilka (zamówila górołaza) i Romana (zamówiła muzealnego). Siwa wygrała tydzień temu aukcję na pana Tomka (zmotoryzowanego łapiącego za kolana).
A Ty jakiego zamawiasz? Wiesz, że szansa duża jest na parkingu Ci go przedstawić...
:DDDDDDDDDDD

04 lipca 2014 21:17
Jakie ma pani wymagania? 
Full service u mnie. ;DDDDD
04 lipca 2014 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
hi,hi,hi,jak to pawlak mowil..po co szukac nowego wroga jak stary sie znalazl,,,swoj na wlasne,,,..;-
04 lipca 2014 21:29 / 5 osobom podoba się ten post
Wytrzymałby nie jeden ,bo faceci kochają zołzy :))))))))