Na wyjeździe #10

04 lipca 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wytrzymałby nie jeden ,bo faceci kochają zołzy :))))))))

Mam e-booka ksiązki "dlaczego mężczyźni pośbubiają zołzy". Okazało się po przeczytaniu że jestem zołzą nie wiedząc o tym :D
Która chce?
04 lipca 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Mam e-booka ksiązki "dlaczego mężczyźni pośbubiają zołzy". Okazało się po przeczytaniu że jestem zołzą nie wiedząc o tym :D
Która chce?

Bo to prawda, z facetami to zupełnie jak z pdp,jak jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą.
04 lipca 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ale dlaczego może niedoslyszeć?
04 lipca 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bo to prawda, z facetami to zupełnie jak z pdp,jak jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą.

'Oj oj oj chyba "jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą." Tylko bez tego "się" ha ha hihi
04 lipca 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
Łoooo! Kochana! Ale poleciałaś po rajtach teraz! Gdzie ja Ci takiego niedosłyszącego bogacza znajdę na ten tychmiast?
Zlecenie przyjęłam w każdym razie ;DDDDDDDD
04 lipca 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

'Oj oj oj chyba "jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą." Tylko bez tego "się" ha ha hihi

Nie chciałbyś się przekonać ,wierz mi...hahahaha
04 lipca 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

WIEDZIAŁAM że Orim się odezwię bo to samo zauważyłam :DDDDDD
04 lipca 2014 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr
04 lipca 2014 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

WIEDZIAŁAM że Orim się odezwię bo to samo zauważyłam :DDDDDD

No patrz i imbiru Orim nie pije :))))))))))))))))))))))
04 lipca 2014 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie chciałbyś się przekonać ,wierz mi...hahahaha

chcial nie chcial sprobowac mozna hihi Wiesz ze wiele kobiet jest jak Ferraei" Nie kazdego stac,nie kazdy by chcial,ale na jazde probna to wszyscy chetni
04 lipca 2014 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ands

Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr

Nie przejmuj się,każdy z nas to samo pytanie sobie zadawał za pierwszym razem. Teraz to już z górki :)
04 lipca 2014 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Może pije ale się nie przyznaje :)))))
04 lipca 2014 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
Ands

do kacha25 masz nie daleko.Powodzenia dasz rade
04 lipca 2014 21:45
ivanilia40

4 duze dzis wypilem na festynie dlatego taki blyskotliwy jestem
04 lipca 2014 21:48
Ands

dasz rade mi tez 4 ddzien minal jeszcze oby do konca sierpnia"_