Wytrzymałby nie jeden ,bo faceci kochają zołzy :))))))))
Wytrzymałby nie jeden ,bo faceci kochają zołzy :))))))))
Mam e-booka ksiązki "dlaczego mężczyźni pośbubiają zołzy". Okazało się po przeczytaniu że jestem zołzą nie wiedząc o tym :D
Która chce?
Bo to prawda, z facetami to zupełnie jak z pdp,jak jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą.
'Oj oj oj chyba "jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą." Tylko bez tego "się" ha ha hihi
'Oj oj oj chyba "jesteś dupa wołowa to Cię nie chcą,jak się postawisz to Ciebie tylko chcą." Tylko bez tego "się" ha ha hihi
WIEDZIAŁAM że Orim się odezwię bo to samo zauważyłam :DDDDDD
Nie chciałbyś się przekonać ,wierz mi...hahahaha
Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr
No patrz i imbiru Orim nie pije :))))))))))))))))))))))
Czesc, za mna 4 dzien, pierwszy dzien szok, co ja Tu robie:P ale teraz juz lepiej. udalo mi sie necik skrecic:) jest ktos z okolic Kerpen , Duren. Bo Tu u mnie na wiosce nudy ;)pzdr
No patrz i imbiru Orim nie pije :))))))))))))))))))))))