W domu 2

26 lipca 2014 13:51 / 2 osobom podoba się ten post
kulka129

Dziękuję za życzonka 
Oczywiście odliczanko robimy razem co prawda ja do 7 pazdziernika ale zawsze razem już 

Ty do 7 a ja do 13 czyli odliczamy razem
26 lipca 2014 13:55
***** 3 *****
26 lipca 2014 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
aska59

Ty do 7 a ja do 13 czyli odliczamy razem

No to pięknie,mamy lipiec[jeszcze],a już sie mówi o pazdzierniku.Jeszcze trochę,a przywitamy grudzień,hi hi
26 lipca 2014 13:59
justi

No to pięknie,mamy lipiec[jeszcze],a już sie mówi o pazdzierniku.Jeszcze trochę,a przywitamy grudzień,hi hi

No takie mamy terminki nic na to nie poradzimy 
Jedni pracują inni się urlopują 

26 lipca 2014 14:05
kulka129

No takie mamy terminki nic na to nie poradzimy 
Jedni pracują inni się urlopują 

Jasne,jaka praca taka płaca
26 lipca 2014 14:52 / 3 osobom podoba się ten post
Prawdziwy dzień dziecka mam dziś :)
Dom ogarnięty, świeża pościel, okopałam się na wielgachnym łożu z książką... Upał niemiłosierny więc nie chce mi się nigdzie ruszać. idylliczny obrazek burzy trochę łupanie w czaszkę - chyba sobie głowę kiedyś odrąbię :/
Miłego popołudnia :)
26 lipca 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Prawdziwy dzień dziecka mam dziś :)
Dom ogarnięty, świeża pościel, okopałam się na wielgachnym łożu z książką... Upał niemiłosierny więc nie chce mi się nigdzie ruszać. idylliczny obrazek burzy trochę łupanie w czaszkę - chyba sobie głowę kiedyś odrąbię :/
Miłego popołudnia :)

Skuteczne panaceum na łupanie w czaszkę to......:):):):):)Miłego Tobie też,nie odrąbuj ,szkoda tej pościeli świeżo przebranej:):):):)
26 lipca 2014 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Skuteczne panaceum na łupanie w czaszkę to......:):):):):)Miłego Tobie też,nie odrąbuj ,szkoda tej pościeli świeżo przebranej:):):):)

hehe
wiadomo.
:))))))))))))
26 lipca 2014 15:12
no ja juz mam zapisane w terminarzu co bede robic po powrocie do domu. sprawy wazne do zalatwienia i wazne dla ducha ;) jakos trzeba bedzie odreagowac ;)
26 lipca 2014 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
a ja zaczynam odliczanie ale do wyjazdu na wczasy ----zasłużone ---- no to 5 dni i hulaj duszo piekła nie ma !!!!
27 lipca 2014 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie w domu, ale czas leci jak wiatr i dni porywane przez niego nie sposob zatrzymac.Wczoarj mialam gosci a dzisiaj jedziemy zaraz nad woę.Gorąco sie zapowiada.Dzisiaj opalam sie na kominiarza - a co,pojade na wypoczynek to nie będę się zaliczała do tych co przyjechali tylko do tych co wyjezdzają.Bo na plaży nowicjuszy poznaje sie po opaleniżnie:):):)
27 lipca 2014 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

***** 3 *****

Kasiu, czyżbyś wracała na urlop do PL? Ja pewnie jeszcze co najmniej miesiąc pobędę w domku, to może jakoś się spotkamy?
27 lipca 2014 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Kasiu, czyżbyś wracała na urlop do PL? Ja pewnie jeszcze co najmniej miesiąc pobędę w domku, to może jakoś się spotkamy?

Tak:)Będe chyba do 15ego.zdzwonimy się-może się zgramy z Lawendą i urządzimy we trójeczke nasiadówkę:) 
27 lipca 2014 12:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ela , a Ty jeszcze na opiekunkowie myślałam ,że już na walizce siedzisz ?
27 lipca 2014 13:07
doda

Ela , a Ty jeszcze na opiekunkowie myślałam ,że już na walizce siedzisz ?

Coś Ty Sindbad o 17.30. Dopiero zjadłam obiadek, za jakąś godzinkę spakuję lapka i jadę do Ciebie