Andrea życzę Ci dużo dobrych i wesołych %(oby z umiarem) .Baw się i szalej na całego.Tyle twojego.Ja też mieszkam niedaleko Częstochowy tj.45km może kiedyś się spotkamy.
Andrea życzę Ci dużo dobrych i wesołych %(oby z umiarem) .Baw się i szalej na całego.Tyle twojego.Ja też mieszkam niedaleko Częstochowy tj.45km może kiedyś się spotkamy.
Ale jestem umęczona :)
Zamiast Myszki Miki teraz leci Kubuś "Puszatek" :D
A największą nagrodą wiecie co jest? Jula rzuciła mi się na szyję i powiedziała "bardzo cię kocham ciociu. dziękuję, ze zostałaś" :))))
Nie można tego porównać do ŻADNEGO wyznania jakie kiedykolwiek usłyszałam z ust mężczyzny, bo dziecko mówi bezinteresownie i szczerze.
A z facetami różnie bywa :P
Poza tym zaliczyłyśmy wszystkie kałuże na trasie dom-supermarket :)
Takie doznania są bezcenne, notuj je w pamięci na zawsze,
dzieci tak dorastają.
Ani się obejrzysz jak Julcia zacznie chodzić na randki,
wtedy ukochana ciocia będze od innego rodzaju zwierzeń.
Witajcie kochani jeszcze dziś z Polski ale jutro o 17.30 wsiadam do Sindbada i powiększę grono opiekunek "na wyjeździe"
Wszystkim miłego dnia życzę a wracającym do domu fajnego i długiego urlopu.
Witajcie kochani jeszcze dziś z Polski ale jutro o 17.30 wsiadam do Sindbada i powiększę grono opiekunek "na wyjeździe"
Jutro sądny dzień... Stresik jest :)
No czekamy na Ciebie
Ja od dziś zaczynam prackę także jest nas trochę
Spokojnej drogi
Czekam już na ciebie mamy dużo do pogadania. Zadzwoń jak przyjedziesz.Mój rower jest sprawny
Dzięki Aniu, mam nadzieję, że będziemy odliczały razem - tylko, że ja będę długo odliczć tak ok 70 dni ale damy radę , cóż to dla nas.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin, bo chyba dziś masz imieniny - a jak nie to i tak wszystkiego dobrego Ci zyczę