W domu 2

24 lipca 2014 20:24
balutka

Andrea życzę Ci dużo dobrych i wesołych %(oby z umiarem) .Baw się i szalej na całego.Tyle twojego.Ja też mieszkam niedaleko Częstochowy tj.45km może kiedyś się spotkamy. 

Ja ok 35 ale mieszkałam :)
24 lipca 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Ale jestem umęczona :)
Zamiast Myszki Miki teraz leci Kubuś "Puszatek" :D
A największą nagrodą wiecie co jest? Jula rzuciła mi się na szyję i powiedziała "bardzo cię kocham ciociu. dziękuję, ze zostałaś" :))))
Nie można tego porównać do ŻADNEGO wyznania jakie kiedykolwiek usłyszałam z ust mężczyzny, bo dziecko mówi bezinteresownie i szczerze.
A z facetami różnie bywa :P

Poza tym zaliczyłyśmy wszystkie kałuże na trasie dom-supermarket :)

Takie doznania są bezcenne, notuj je w pamięci na zawsze,
dzieci tak  dorastają.

Ani się obejrzysz jak Julcia zacznie chodzić na randki,
wtedy ukochana ciocia będze od innego rodzaju zwierzeń.

24 lipca 2014 20:31
scarlet

Takie doznania są bezcenne, notuj je w pamięci na zawsze,
dzieci tak  dorastają.

Ani się obejrzysz jak Julcia zacznie chodzić na randki,
wtedy ukochana ciocia będze od innego rodzaju zwierzeń.

Oby!
:)
26 lipca 2014 08:50
Witajcie kochani jeszcze dziś z Polski ale jutro o 17.30 wsiadam do Sindbada i powiększę grono opiekunek "na wyjeździe"
Wszystkim miłego dnia życzę a wracającym do domu fajnego i długiego urlopu.
26 lipca 2014 09:24 / 1 osobie podoba się ten post
aska59

Witajcie kochani jeszcze dziś z Polski ale jutro o 17.30 wsiadam do Sindbada i powiększę grono opiekunek "na wyjeździe"

No to czekamy z utęsknieniem i witamy po ,,naszej" stronie.
26 lipca 2014 09:26
Nie podejrzewałam swoich dzieci o taki dowcip,ale obsmiałam sie z rana.Przyszli oczywiście z życzeniami i co dostałam? krem hialuronowy - mini zastrzyk z napisem 60 + i ksiązkę  autorstwa Lisa Tucker  - Kruche szczęście - pisaną tłustym drukiem.

Poczekam, az oni będą mieli  imieniny i tez kupie adekwatny :):)
26 lipca 2014 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
aska59

No czekamy na Ciebie 
Ja od dziś zaczynam prackę także jest nas trochę 
Spokojnej drogi 
26 lipca 2014 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
aska59

Czekam już na ciebie mamy dużo do pogadania. Zadzwoń jak przyjedziesz.Mój rower jest sprawny
26 lipca 2014 10:52
Jutro sądny dzień... Stresik jest :)
26 lipca 2014 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Nie powiem,żebyś się nie martwiła bo to takie banalne,ale jestem pewna na 100%,że poradzisz sobie doskonale.Kciuki oczywiscie trzymam tak dla zasady :)
26 lipca 2014 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Trzymam kciuki podwójnie :)))))
Ale ja to pewna jestem że zdasz :))))))))))))
26 lipca 2014 12:29 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

kibicuje tobie wciaz;-
26 lipca 2014 13:44
kulka129

No czekamy na Ciebie 
Ja od dziś zaczynam prackę także jest nas trochę 
Spokojnej drogi 

Dzięki Aniu, mam nadzieję, że będziemy odliczały razem - tylko, że ja będę długo odliczć tak ok 70 dni ale damy radę , cóż to dla nas.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin, bo chyba dziś masz imieniny - a jak nie to i tak wszystkiego dobrego Ci zyczę
26 lipca 2014 13:46
doda

Czekam już na ciebie mamy dużo do pogadania. Zadzwoń jak przyjedziesz.Mój rower jest sprawny

Haniu szykuj rower na zwiedzanie Monachium, do zobaczenia we wtorek wieczorem - mam nadzieję,że nie straciłam pary i pokonam jakoś te 6 km na B-strasse
26 lipca 2014 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
aska59

Dzięki Aniu, mam nadzieję, że będziemy odliczały razem - tylko, że ja będę długo odliczć tak ok 70 dni ale damy radę , cóż to dla nas.
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin, bo chyba dziś masz imieniny - a jak nie to i tak wszystkiego dobrego Ci zyczę

Dziękuję za życzonka 
Oczywiście odliczanko robimy razem co prawda ja do 7 pazdziernika ale zawsze razem już