Lenka dzieki za patetent u mnie on sie nie uda heheee ale nadal licze na kawke na spotkaniu))))
Lenka dzieki za patetent u mnie on sie nie uda heheee ale nadal licze na kawke na spotkaniu))))
Ja miło jest usłyszeć, ze nie trzeba płacić :D
Okazuje się że za prąd mam nadpłatę i dopiero w lutym przyszłego roku mogę wznowić przelewy :)
A jakim cudem ja to zrobiłam, że za czynsz w tym roku nie płacę (ponad 2 tys nadpłaty z ub. r.) to naprawdę nie wiem :)))))))
No to ja szanownym państwu mówię udanego dnia i dużo uciechy wieczorem, bo spadam.
Dzisiejsze popołudnie, nockę i jutrzejsze przedpołudnie organizuje mi 4letni człowieczek o imieniu Julia. Czeka mnie dziś: basen, kolorowanie ksiażeczek, lepienie plasteliny, odpowiadanie na pytania, czytanie bajek, ogladanie Myszki Miki, kąpiel wieczorna i opowiedzenie bajki na dobranoc. Wczoraj już było tak: "ciociu, ale zostań u babci na noc". Ja: "nie mogę, bo bo burza nadciąga a zostawiłam u siebie w domu okna otwarte. musze wróćić". Ale jutro przyjedziesz i będziesz spać ze mną?". Obiecane - dotrzymane.
:)
Moc wszelakich atrakcji! :)
Ja miło jest usłyszeć, ze nie trzeba płacić :D
Okazuje się że za prąd mam nadpłatę i dopiero w lutym przyszłego roku mogę wznowić przelewy :)
A jakim cudem ja to zrobiłam, że za czynsz w tym roku nie płacę (ponad 2 tys nadpłaty z ub. r.) to naprawdę nie wiem :)))))))
Ty sie ucz a nie za atrakcjami rozgladaj
No wiadomo, wiadomo ;) Cały czas! :)
Moc wszelakich atrakcji! :)