W domu 2

27 sierpnia 2014 06:41 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też większość rozdaję - mamy dużą rodzinę i wielu przyjaciół bez dostępu do czystych lasów.
A dziś po południu odwiedziliśmy dwa lasy:  

Malgi,narażasz moje zdrowie?kto to widział,żeby tak z rana dowalić kolezance- opiekunce.Ja jak zwykle wczesnie wstaje nie ma na mnie mocnych - i jeszcze cicho muszę siedziec w domu bo wszyscy spią.Ale juz smalczyk sie topi na kuchence,bo cos ostatnio po przeprowadzonych badaniach okazało sie,że cholesterol mam niski.Galaretka sie gotuje pachnie w domu,koty mruczą - sielsko w domu.

A grzyby - u nas trzeba szukać a nie zbierać.
27 sierpnia 2014 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
a ja dzis farbuje łeb i znowu nie wiem jaki kolor wyjdzie,bo niby są te znaczniki na dzielenie tych składników (mam włosy raczej krótkie) farby ale zawsze jest letki przerost jednej części nad drugą (cóż nie jestem aptekarzem) i ciekawość jakie włoski wyjdą tym razem,postronni nie widzą różnicy ale ja widzę,cóż tak czy tak będzie dobrze,bo wiadomo ładnemu we wszystkim ładnie,haha:)))
27 sierpnia 2014 10:32 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też większość rozdaję - mamy dużą rodzinę i wielu przyjaciół bez dostępu do czystych lasów.
A dziś po południu odwiedziliśmy dwa lasy:  

Wiesz co Malgi, Twoje zdjęcia są okrutne. Nie masz litości !!!!  Przez nie cierpię ;-///   a fuj, fuj .....
27 sierpnia 2014 10:44 / 12 osobom podoba się ten post
Witajcie Laseczki :))
U mnie nareszcie słoneczko świeci od samego rana,dziś kolejny dzień załatwiania spraw. Wczorajsza wyprawa w sprawie wynajmu mieszkania nieudana,więc szukamy dalej,ale to dobrze dzięki temu nie mogę wrócić wcześniej do pracy hihi
Ucieszyło mnie dziś jedno zaproszenie do przyjaciół od...Scarlet,nareszcie ją mam ! Ponad rok na to czekałam.Dziękuję moderatorstwu,zawsze wiedziałam,że polscy informatycy są najlepsi na świecie :))

Andrea,jeśli czytasz forum to bardzo Cię proszę żebyś wróciła i nie przejmowała się głupimi tekstami,ja i wiele innych osób na Ciebie czekamy.
27 sierpnia 2014 10:50 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj ivanilia40, jakie ty ładne słowa piszesz :))))
27 sierpnia 2014 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie za oknem pada więc leżakowania ciąg dalszy obiadek od wczoraj :)
27 sierpnia 2014 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
Co ze spotkaniem opiekunek ze świętokrzyskiego,odpuściłyście? Jakby coś to jestem zwarta i gotowa .
27 sierpnia 2014 11:57 / 3 osobom podoba się ten post
Ja juz po pierwszych zakupach na początek kremy i inne mazidła,kapcie,skarpety, bo pewnie zahaczę o głęboką jesień.Mam pełny luz poniewaz jadę na starą Stelle,pdp bez zmian po rozmowie z dziewczyna z ktora wspolpracuję.I tu widze wyższość wyjazdu na dobrze znaną Stelle, bo wiem co tam spotkam czego nigdy nie mogę przewidziec jadąc w nowe miejsce.
27 sierpnia 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Nie poznaję tego forum , kiedyś gwarno , głośno ....a dziś czają się za krzakami , za język nie idzie pociągnąć !... może przez te wyjazdy zapomnieli literek ....ady piszcie nawet z błędami :)))
27 sierpnia 2014 17:41 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie poznaję tego forum , kiedyś gwarno , głośno ....a dziś czają się za krzakami , za język nie idzie pociągnąć !... może przez te wyjazdy zapomnieli literek ....ady piszcie nawet z błędami :)))

Za spokojnie Ci? :)Po ostatnich aferach straciłam serce do forum i tez mi sie nie chce pisać....
27 sierpnia 2014 17:44 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja juz po pierwszych zakupach na początek kremy i inne mazidła,kapcie,skarpety, bo pewnie zahaczę o głęboką jesień.Mam pełny luz poniewaz jadę na starą Stelle,pdp bez zmian po rozmowie z dziewczyna z ktora wspolpracuję.I tu widze wyższość wyjazdu na dobrze znaną Stelle, bo wiem co tam spotkam czego nigdy nie mogę przewidziec jadąc w nowe miejsce.

Co racja ,to racja.Ja też Fleischsuppe ,jaką pdp próbowała mnie uraczyć nie przewidziałam;)Jednak sytuacja już została opanowana.Babcia nie chce juz stać przy kuchni-plecy ją bolą:).Garnki i chochle oficjalnie dziś mnie przekazała;)
27 sierpnia 2014 17:49
kasia63

Za spokojnie Ci? :)Po ostatnich aferach straciłam serce do forum i tez mi sie nie chce pisać....

W sumie mi też nie za bardzo się chce pisać , ale poczytać to bym poczytała ....
27 sierpnia 2014 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Eeee no przestań !!!  Serce masz jak dzwon, dasz radę tylko odsapnij trochę. 
27 sierpnia 2014 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Romany nie ma ;-////  to i byki można walić. Nikt nas nie opieprzy. Tylko teraz to nawet pisanie z bykami jej nie wywoła zza krzaka ;-///
27 sierpnia 2014 18:13
tina 100%

Co racja ,to racja.Ja też Fleischsuppe ,jaką pdp próbowała mnie uraczyć nie przewidziałam;)Jednak sytuacja już została opanowana.Babcia nie chce juz stać przy kuchni-plecy ją bolą:).Garnki i chochle oficjalnie dziś mnie przekazała;)

No to hip-hop hurraaaa  !!!   Masz kuchnię dla siebie i może więcej spokoju trochę. Swoją drogą musiała się babcia albo przekonać albo zmęczyć.