Ja też większość rozdaję - mamy dużą rodzinę i wielu przyjaciół bez dostępu do czystych lasów.
A dziś po południu odwiedziliśmy dwa lasy: 
Ja też większość rozdaję - mamy dużą rodzinę i wielu przyjaciół bez dostępu do czystych lasów.
Nie poznaję tego forum , kiedyś gwarno , głośno ....a dziś czają się za krzakami , za język nie idzie pociągnąć !... może przez te wyjazdy zapomnieli literek ....ady piszcie nawet z błędami :)))
Ja juz po pierwszych zakupach na początek kremy i inne mazidła,kapcie,skarpety, bo pewnie zahaczę o głęboką jesień.Mam pełny luz poniewaz jadę na starą Stelle,pdp bez zmian po rozmowie z dziewczyna z ktora wspolpracuję.I tu widze wyższość wyjazdu na dobrze znaną Stelle, bo wiem co tam spotkam czego nigdy nie mogę przewidziec jadąc w nowe miejsce.
Za spokojnie Ci? :)Po ostatnich aferach straciłam serce do forum i tez mi sie nie chce pisać....
Za spokojnie Ci? :)Po ostatnich aferach straciłam serce do forum i tez mi sie nie chce pisać....
Nie poznaję tego forum , kiedyś gwarno , głośno ....a dziś czają się za krzakami , za język nie idzie pociągnąć !... może przez te wyjazdy zapomnieli literek ....ady piszcie nawet z błędami :)))
Co racja ,to racja.Ja też Fleischsuppe ,jaką pdp próbowała mnie uraczyć nie przewidziałam;)Jednak sytuacja już została opanowana.Babcia nie chce juz stać przy kuchni-plecy ją bolą:).Garnki i chochle oficjalnie dziś mnie przekazała;)