W domu 2

06 września 2014 15:37
margolcia

mzap88 prosze przeczytaj i dopiero komentuj.

no właśnie czytam i cholera oczom nie wierzę -_-
06 września 2014 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Przyjaciol to ja sobie wybieram nie pseudo- :( A jaka ma broń,dalekiego razenia:)

)
Dobre, b. dobre )
06 września 2014 15:46 / 8 osobom podoba się ten post
MeryKy

Na 40 zalogowanych 39 wrogów. Twój wybór??? Nie rozsmieszaj mnie? Może ci sie tak marzy, ze wybierasz? Ale się mylisz hahahah

Ja nie jestem wrogiem Mleczko i proszę mnie do nich nie zaliczać.
Niczyim wrogiem nie jestem, wręcz przeciwnie, staram się wspierać każdego w jego opiekuńczej doli i niedoli a z sukcesów finansowych i różnych innych cieszę się także.
Bo lepiej mieć wokół ludzi bogatych i szczęśliwych. Wówczas mnie także jest weselej )
Bo jakby co, to jest od kogo pożyczyć na ten przykład )  
06 września 2014 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

mzap88 prosze przeczytaj i dopiero komentuj.

Moja Drga Mzap88.
Jestem od kilku miesięcy w Polsce .Pracuję,wychowuję dzieci .Weszłam sobie dzisiaj bo chciałam zobaczyć jak Wam tu jest.I.....   o co Ci chodzi???? My z Margolą nie plujemy na siebie a wręcz przeciwnie mamy tę samą ,,kochankę,,  ,która do końca życia nas nie opuści.
06 września 2014 15:48 / 3 osobom podoba się ten post
i ja! i ja!

też przejawiam pacyfistyczne skłonności i nie zamierzam z nikim walczyć.
Smutne to jednak, bo właśnie przebrnęłam przez x stron i normalnie wytrzeszcz gał dostałam.
Nie psujcie tego forum jakimiś prywatnymi zatargami.
06 września 2014 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ja nie jestem wrogiem Mleczko i proszę mnie do nich nie zaliczać.
Niczyim wrogiem nie jestem, wręcz przeciwnie, staram się wspierać każdego w jego opiekuńczej doli i niedoli a z sukcesów finansowych i różnych innych cieszę się także.
Bo lepiej mieć wokół ludzi bogatych i szczęśliwych. Wówczas mnie także jest weselej :-))
Bo jakby co, to jest od kogo pożyczyć na ten przykład :-))  

Amelka to możesz się ze mną zprzyjażnić hihihihiihi
06 września 2014 15:49 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Moja Drga Mzap88.
Jestem od kilku miesięcy w Polsce .Pracuję,wychowuję dzieci .Weszłam sobie dzisiaj bo chciałam zobaczyć jak Wam tu jest.I.....   o co Ci chodzi???? My z Margolą nie plujemy na siebie a wręcz przeciwnie mamy tę samą ,,kochankę,,  ,która do końca życia nas nie opuści.

akurat nie o Tobie myślałam ;]

Przeraziło mnie ta wczorajsza przepychanka słowna, którą jakimś trafem przeoczyłam.
06 września 2014 15:53
mzap88

akurat nie o Tobie myślałam ;]

Przeraziło mnie ta wczorajsza przepychanka słowna, którą jakimś trafem przeoczyłam.

No!!! T masz szczęście :))))) Mzap ja mam teraz inne spojrzenie..... Dziś mnie poraziło.
A tak wogóle tomasz jakieś nowości kulinarne na swojej stronie?
06 września 2014 15:55 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Amelka to możesz się ze mną zprzyjażnić hihihihiihi

A można się zaprzyjaźnić z przyjacielem? 
Przecież już żyjemy w przyjaźni :)))
06 września 2014 15:56
gosia35

No!!! T masz szczęście :))))) Mzap ja mam teraz inne spojrzenie..... Dziś mnie poraziło.
A tak wogóle tomasz jakieś nowości kulinarne na swojej stronie?

:)

zawsze jak jestem na wyjazdach, blog przymiera :(
ale już niedługo coś nowego będzie, versprochen :)

06 września 2014 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

A można się zaprzyjaźnić z przyjacielem? 
Przecież już żyjemy w przyjaźni :)))

No jasne!!!! A jeszcze bardziej się nasila jak coś dobrego gotujesz i można ,,zajrzeć ,,do Twojego garnka hihihiihi
06 września 2014 16:00
gosia35

No jasne!!!! A jeszcze bardziej się nasila jak coś dobrego gotujesz i można ,,zajrzeć ,,do Twojego garnka hihihiihi

Domyślam się, że to było do mnie :P

Do czego to doszło, żeby ludziom do garów zaglądać, dobrze że tylko wirtualnie :) :) :)
06 września 2014 16:03 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Domyślam się, że to było do mnie :P

Do czego to doszło, żeby ludziom do garów zaglądać, dobrze że tylko wirtualnie :) :) :)

Nieeeeeee  kochana...  no w sumie też i Ciebie to tyczy.
Chodzi mi o to,że zawsze Amela fajne pomysły na jedzonko podrzucała.No a co do Ciebie to tez zagladałam na Twojego bloga.
06 września 2014 16:04 / 3 osobom podoba się ten post
gosia35

Nieeeeeee  kochana...  no w sumie też i Ciebie to tyczy.
Chodzi mi o to,że zawsze Amela fajne pomysły na jedzonko podrzucała.No a co do Ciebie to tez zagladałam na Twojego bloga.

uuups :P

o to teraz ja będę podglądać Amelkę :)

06 września 2014 18:59 / 8 osobom podoba się ten post
No więc jutro już będę w domu, za 3 godzinki wyjazd:):):):)