mzap88 prosze przeczytaj i dopiero komentuj.
Przyjaciol to ja sobie wybieram nie pseudo- :( A jaka ma broń,dalekiego razenia:)
Na 40 zalogowanych 39 wrogów. Twój wybór??? Nie rozsmieszaj mnie? Może ci sie tak marzy, ze wybierasz? Ale się mylisz hahahah
Ja nie jestem wrogiem Mleczko i proszę mnie do nich nie zaliczać.
Niczyim wrogiem nie jestem, wręcz przeciwnie, staram się wspierać każdego w jego opiekuńczej doli i niedoli a z sukcesów finansowych i różnych innych cieszę się także.
Bo lepiej mieć wokół ludzi bogatych i szczęśliwych. Wówczas mnie także jest weselej :-))
Bo jakby co, to jest od kogo pożyczyć na ten przykład :-))
Moja Drga Mzap88.
Jestem od kilku miesięcy w Polsce .Pracuję,wychowuję dzieci .Weszłam sobie dzisiaj bo chciałam zobaczyć jak Wam tu jest.I..... o co Ci chodzi???? My z Margolą nie plujemy na siebie a wręcz przeciwnie mamy tę samą ,,kochankę,, ,która do końca życia nas nie opuści.
akurat nie o Tobie myślałam ;]
Przeraziło mnie ta wczorajsza przepychanka słowna, którą jakimś trafem przeoczyłam.
Amelka to możesz się ze mną zprzyjażnić hihihihiihi
No!!! T masz szczęście :))))) Mzap ja mam teraz inne spojrzenie..... Dziś mnie poraziło.
A tak wogóle tomasz jakieś nowości kulinarne na swojej stronie?
A można się zaprzyjaźnić z przyjacielem?
Przecież już żyjemy w przyjaźni :)))
No jasne!!!! A jeszcze bardziej się nasila jak coś dobrego gotujesz i można ,,zajrzeć ,,do Twojego garnka hihihiihi
Domyślam się, że to było do mnie :P
Do czego to doszło, żeby ludziom do garów zaglądać, dobrze że tylko wirtualnie :) :) :)
Nieeeeeee kochana... no w sumie też i Ciebie to tyczy.
Chodzi mi o to,że zawsze Amela fajne pomysły na jedzonko podrzucała.No a co do Ciebie to tez zagladałam na Twojego bloga.