W domu 2

05 września 2014 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też niczyim wrogiem nie jestem :)
05 września 2014 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ja zmykam spać a wam miłe panie ( bo panowie chyba spią? ) daje po wirtualnym nożu i niech to się jakoś zakończy?? Brutalnie czy komicznie nie mam na to wpływu. Dobrej nocki moi mili :)))
05 września 2014 23:13
Wystarczy w ognisko dmuchac,a potem d.... w troki........................ 

05 września 2014 23:16 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wystarczy w ognisko dmuchac,a potem d.... w troki........................ 

Chcesz tutaj zostać do rana i podsycać ogień? I po co?
05 września 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Urlop mam.Znow ja?
05 września 2014 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Chcesz tutaj zostać do rana i podsycać ogień? I po co?

haahahhahahaa..............bo moze sie konstrukcja walnąć../..buuuuuuuuuu
05 września 2014 23:21
AMOREK

haahahhahahaa..............bo moze sie konstrukcja walnąć../..buuuuuuuuuu

w KLO?
05 września 2014 23:22 / 2 osobom podoba się ten post
...to leż na leżaku, jak padlina...
06 września 2014 07:46 / 2 osobom podoba się ten post
Witaski wczoraj był przerabiany temat kto bierze łapowki a kto nie za załatwianie pracy!! długo sie zastanawiałam czy cos pisackazdy ma swoje zdanie na ten temat Igga bardzo fajnie napisała chociaz firma bieze tez łapowke i to jaka nie od nas osobiscie ale jedna!!No ale sa z tego jakies profity ubezpieczenie bezpieczenstwo itp.Nie potepiam nikogo,tylko dobrze by było zeby te osoby rowniez interesowały sie ta dziewczyna ktora podjeła prace a nie tylko do czasu gdy wezmie pieniazki w tym cały sek,znam duzo osob ktore płaca bo nie moga na legalu pracowac znam osoby ktore załatwiaja prace ale trzeba z ich mezami busem jezdzic!! Ale opiekunka musi sobie sama radzic jak jest problem i to jest nie fer .Przez firme tez roznie to bywa ale w wiekszosci pomagaja!!
06 września 2014 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Amorek, ja wiem ze my opiekunki, ja i ty, ale ja z tego twojego wpisu wnioskuje, ze w przeciwienstwie do ciebie po smietnikach nie chodze i butelek nie zbieram, a tobie wspolczuje, płacz i płac

JEZUUU HIHIHII ostanio byłam na wsi na moim ,,Rancho,,  i widziałam sytucję pod sklepem jak dwie baby się kłóciły pijane jak bella ale jedna drugiej zdrowo wygarniała jaką tamta jest brudaską a ta pierwsza sama nią była............    i tak jakoś skojarzyła mi się ,,wypominAajka,,  margolci.
TYLKO  NIE DOSŁOWNIE...   MARGOLA    .

06 września 2014 12:14 / 7 osobom podoba się ten post
gosia35

JEZUUU HIHIHII ostanio byłam na wsi na moim ,,Rancho,,  i widziałam sytucję pod sklepem jak dwie baby się kłóciły pijane jak bella ale jedna drugiej zdrowo wygarniała jaką tamta jest brudaską a ta pierwsza sama nią była............    i tak jakoś skojarzyła mi się ,,wypominAajka,,  margolci.
TYLKO  NIE DOSŁOWNIE...   MARGOLA    .

Ja nie bede komentowac juz i powielac tego tematu, wybacz. 

Jutro skoro swit wybieram sie na grzybobranie, chyba tak jak wędkarz musze sie w mydlo i recznik zaopatrzyc, bo jak gówno znajde............ ha ha ha !
06 września 2014 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ja nie bede komentowac juz i powielac tego tematu, wybacz. 

Jutro skoro swit wybieram sie na grzybobranie, chyba tak jak wędkarz musze sie w mydlo i recznik zaopatrzyc, bo jak gówno znajde............ ha ha ha !

wybaczam:) 
Napisz jak sie ma Twoja skóra? Ja na razie nie mam problemu choć na słońcu nie leżałam.Mam jedynie ze skórą głowy.
06 września 2014 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

wybaczam:) 
Napisz jak sie ma Twoja skóra? Ja na razie nie mam problemu choć na słońcu nie leżałam.Mam jedynie ze skórą głowy.

Jest oki, nie mam zadnych zmian, solarium i dieta, nic innego nie stosuje. Gosia zmieniaj szampony tak co miesiac, czasem nałóż oliwke z oliwek. Zycze Ci zdrowka. A wiesz rewelacja, zamowilam sobie szampon z Yvesa(pokrzywowy) jest super 
06 września 2014 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
matko i w tym topiku też się plujecie jadem?!

nu nu!
06 września 2014 15:37
mzap88

matko i w tym topiku też się plujecie jadem?!

nu nu!

mzap88 prosze przeczytaj i dopiero komentuj.