W domu 2

05 września 2014 22:11 / 5 osobom podoba się ten post
margolcia

A ja calkiem spokojna jestem, u mnie luzik totalny, siedze sobie  domku przy lapku i drinku, jest mi blogo, ha ha ha ! 

jezuunku kochany margolcia nalej i mnie,zadko ostatnio bywam w naszym opiekunkowie ,ale okazuje sie  ze niewiele trace,ciagle przepychanki...........oj ja tez chce sie poczuc blogo margolcia;-hi,hi
05 września 2014 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
40 osob na online jak nigdy o tej porze:))
05 września 2014 22:38
IGGA

Przykre to co piszecie. Nie rozumiem po co korzystacie z usług jakiś naciągaczek. Przecież są agencje. Nie ma takiej opcji, aby znając język nawet słabo nie znaleźć pracy. Należy skompletowac sobie potrzebne dokumenty, zrobic to w formie elektronicznej i wysyłac do firm. Zawsze jakaś firma sie odezwie.A teraz takie kuszące wyjazdy do Szwajcari. Dziewczyny poczytajcie forum, tu zostało wszystko z detalami napisane, jak zaczynac, od czego.Duzo konkretnych informacji podała Emilia. Nie bądźcie naiwne i same sobie pracę znajdziecie.I nikt wam nigdy nic nie wypomni. Nie wyobrażam sobie, gdybym miała tydzien pracować na jakiegoś babsztyla.Bądźcie dzielne i wytrwałe w poszukiwaniu pracy i nie dajcie sie naciągać na kasę.Nieraz lepiej zarobic troszkę mniej ale bez niepotrzebnych znajomości.  :)

I tu sie w pełni zgadzam!!
05 września 2014 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Widzisz jaką poczytność masz dzis wieczorem ? Jak nigdy ? A jeszcze pół Europy czyta
05 września 2014 22:39
ania37

Widzisz jaką poczytność masz dzis wieczorem ? Jak nigdy ? A jeszcze pół Europy czyta

Dzieki tobie.Tak trzymaj.
05 września 2014 22:43 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Przykre to co piszecie. Nie rozumiem po co korzystacie z usług jakiś naciągaczek. Przecież są agencje. Nie ma takiej opcji, aby znając język nawet słabo nie znaleźć pracy. Należy skompletowac sobie potrzebne dokumenty, zrobic to w formie elektronicznej i wysyłac do firm. Zawsze jakaś firma sie odezwie.A teraz takie kuszące wyjazdy do Szwajcari. Dziewczyny poczytajcie forum, tu zostało wszystko z detalami napisane, jak zaczynac, od czego.Duzo konkretnych informacji podała Emilia. Nie bądźcie naiwne i same sobie pracę znajdziecie.I nikt wam nigdy nic nie wypomni. Nie wyobrażam sobie, gdybym miała tydzien pracować na jakiegoś babsztyla.Bądźcie dzielne i wytrwałe w poszukiwaniu pracy i nie dajcie sie naciągać na kasę.Nieraz lepiej zarobic troszkę mniej ale bez niepotrzebnych znajomości.  :)

I chociaż nam zawsze nie było po drodze, tu się z Tobą w 100% zgadzam! Naciągaczkom stop!
05 września 2014 22:44
mleczko47

Dzieki tobie.Tak trzymaj.

No to teraz pracę musisz załatwić ?  Bez haraczu ?

Bo obiad zjadłam,dom obejrzałam,rybki pokarmiłam,do domu zostałam odwieziona czyż nie tak ?   
Aha,pamiętasz,ze skyjpu wywalona na zbity pysk i złamaną rękę ?  Pamietasz ?
05 września 2014 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Zalogowanych 40 w tym jedna reputacyjna której nikt nie broni! O czym to świadczy????

Sama sie obroni nie potrzebuje fałszywych przyjaciolek:(
05 września 2014 22:54 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko47

Sama sie obroni nie potrzebuje fałszywych przyjaciolek:(

Nigdy nie byłam twoja przyjaciółką jeżeli o to lotto!!!!!
A sama sie nie bronisz tylko korzystarz z broni Moderatora i nikt nie jest ślepy. OK ?????
05 września 2014 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

..... monologow nie musi walic...hahhahahaaa
05 września 2014 22:55
ania37

Do sądu pójdziemy teraz w większości czy jak ? Każda osobno ?

Nie kpi,bo jak sie upre to spotkamy sie,ale juz nie u mnie w domu.Zaskarbiasz sobie przychylnosc.
05 września 2014 22:58
MeryKy

Nigdy nie byłam twoja przyjaciółką jeżeli o to lotto!!!!!
A sama sie nie bronisz tylko korzystarz z broni Moderatora i nikt nie jest ślepy. OK ?????

Przyjaciol to ja sobie wybieram nie pseudo- :( A jaka ma broń,dalekiego razenia:)
05 września 2014 23:00 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Przyjaciol to ja sobie wybieram nie pseudo- :( A jaka ma broń,dalekiego razenia:)

Na 40 zalogowanych 39 wrogów. Twój wybór??? Nie rozsmieszaj mnie? Może ci sie tak marzy, ze wybierasz? Ale się mylisz hahahah
05 września 2014 23:05 / 7 osobom podoba się ten post
Ja jestem zalogowana i nie jestem niczyim wrogiem.
05 września 2014 23:06
wichurra

Ja jestem zalogowana i nie jestem niczyim wrogiem.

No to zostało 38 :))))