Na wyjeździe #11

08 lipca 2014 10:01 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak dobrze wychowana kobieta ha ha sama sie do garow zapedzila hihi.Zrob na obiad nalesniki ja dzis taki obiad robie

Dobrze wychowana kobieta ma wszystko zorganizowane, nasleniki w zamrazarce.. kochanek w szafie... hahahaaaaaa
08 lipca 2014 10:01
ivanilia40

Wpisałam w wyszukiwarkę słowo "imbir",nie pytajcie ile tematów wyskoczyło:)))))))))))))))))

Ja tez gdzie nie wejdę to o imbirze widzę :)
08 lipca 2014 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

Dobrze wychowana kobieta ma wszystko zorganizowane, nasleniki w zamrazarce.. kochanek w szafie... hahahaaaaaa

Jesli ten kochanek ma tam dluzej posiedziec to mozesz zamrozone nalesniki do szafy włożyć hihi na odbad mu odmarzna
08 lipca 2014 10:06 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Jesli ten kochanek ma tam dluzej posiedziec to mozesz zamrozone nalesniki do szafy włożyć hihi na odbad mu odmarzna

Orim kochanek nie na obiad przychodzi....
08 lipca 2014 10:07 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Nic sie nie zmarnuje..a sil bedzie mial kochanek po nalesnikach, ze hejjjjjjjjjjjjjjj...............hahhahahaaahhaaaa
08 lipca 2014 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
U nas tez pada,ale nie pisze w poskarzyjkach bo lubie deszczowa pogodę. Tez mialam plany na dzisiaj i wyszło jak wyszło.Może po południu się wypogodzi:)
 Siedzimy sobie przy stole z moja Pania ja coś w forum sie rozkochałam na nowo, a Pani "studiuje" Universal Atlas - mowi,że pamiec ćwiczy.Myślałam,że dobra jestem w te klocki bo lubie tez palcem po mapie jeżdzić, ale zawiodłam się.Moja Pani jest nie do pobicia.

Obie dzisiaj zbijamy baki:)
08 lipca 2014 11:14 / 5 osobom podoba się ten post
AMOREK

Ten kochanek to chyba taki na baterie - i w szufladzie by się pomieścił.
08 lipca 2014 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

U nas tez pada,ale nie pisze w poskarzyjkach bo lubie deszczowa pogodę. Tez mialam plany na dzisiaj i wyszło jak wyszło.Może po południu się wypogodzi:)
 Siedzimy sobie przy stole z moja Pania ja coś w forum sie rozkochałam na nowo, a Pani "studiuje" Universal Atlas - mowi,że pamiec ćwiczy.Myślałam,że dobra jestem w te klocki bo lubie tez palcem po mapie jeżdzić, ale zawiodłam się.Moja Pani jest nie do pobicia.

Obie dzisiaj zbijamy baki:)

I tak trzymac od tego jest deszczowa pogoda aby grzać tyłeczek na krzesełku.
08 lipca 2014 11:26 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

I tak trzymac od tego jest deszczowa pogoda aby grzać tyłeczek na krzesełku.

Tak,masz racje.Tylko,że ja pierwszy raz mam tyle swobody.Ogrod,czas wolny nie ograniczony,Pani moja zdrowa- tylko fizycznie nie sprawna,roboty nie za duzo.

Często spiewam sobie piosenke Sikorowskiego "Nie przenoście nam stolicy do Krakowa" tyle we mnie werwy i chęci.:):):)
08 lipca 2014 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek u mnie maly zawrut głowy,czekam na lekarza ciekawa jestem jaka diagnoza bedzie? Ale to racze na poskarzajki wiec nie bede sie rozpisywac !! U mnie słoneczko sie wychodzi wiec moze jakas pogoda bedzie ale jest fajnie tak jak teraz nie za goraco nie za zaimno miłego spokojnego dzionka wszystkm zycze!! Andrea Szerokosci udanego urlopiku:)))))))))))))))
08 lipca 2014 12:14 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Andrejka zycze szczesliwej podrozy,bezpiecznej i seksownego odpoczynku,tylko nie za bardzo bo musisz wrocic wypoczeta

Dobrze ujęte ,ja tez tego Ci życzę.
08 lipca 2014 12:47
ivetta

Dobrze ujęte ,ja tez tego Ci życzę.

wypoczynku moze tak,ale to pierwsze to chyba tylko w sennych marzeniach
08 lipca 2014 13:56
Andrea szerokosci zycze ;-);-);-) ja dzisiaj nie wyspana babcia dawala znowu cala noc tak tu mam co jakis czas babcia nie spi dobrze i tabletki nie pomagaja a ma silniejsze zmienione ...wlasnie sie dowiedzialam ze wczoraj miala nastepny wylew byl slaby ale jednak wylew i dlatego brak snu byl.Oznak jako takich nie bylo puls powiekszony i zrenice ...tego jeszcze nie widzialam caly czas sie ucze .Dzis mam ja w lozku ale pomalu dobrzeje wiec chyba jeszcze tu pobede ...pozdrawiam
08 lipca 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

To jeszcze nie jest zadupie......... Tu gdzie ja jestem, to wrony maja przystanek końcowy.:))))))  Tu nie ma sklepu, poczty, kościoła,szkoły boiska, piekarni, fryzjera, nawet kurcze cmentarza nie ma . Dookoła tylko drzewa i lasy. A do najbliższego miasteczka jakieś 25 km.  To jest dopiero zadupie:)))))))))))))))))))))

no to szczerze wspolczuje... ja tu chce sfiksowac czasami... 3maj sie cieplutko i wytrwalosci ;)
08 lipca 2014 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

Orim kochanek nie na obiad przychodzi....

Tez prawda :))))))))))))))))))