Na wyjeździe #11

08 lipca 2014 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Wierz mi-przed:0Wiem co mówię -głodny chłop to zły chłop i pożytek z niego żaden:):):)A żeby nie zrobił sobie Mittagspause to już nasza w tym głowa:):):)Deserek też chłop chce zjeść ,no nie?:):):):):)

No to mamy różne eeee... te.... doświadczenia ;)
Ok, żeby kompromis byl to zakąski można podać przed :DDDDDDDD
08 lipca 2014 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zamieniamy się, bo mówiłeś że lubisz miec wesoło? :)

Dawaj miesiac ja u ciebie miesiac ty u mnie i miesiac razem ha ha 
08 lipca 2014 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
No gdzie nie wejdę to temat przewodni: seks!
Ciśnienie obniżyć czas...
;)))))
08 lipca 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Dawaj miesiac ja u ciebie miesiac ty u mnie i miesiac razem ha ha 

Ale Ty podobno imbiru nie pijasz,no to jak..????  Naleśniki mam usmażyć ? :)))))))))))))))))))
08 lipca 2014 19:21 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

;)))))

Masz rację Lenuś,a pamiętam jak jeszcze na początku tego roku wszyscy ten temat omojali szerokim łukiem, a teraz...tak się narobiło:))))
08 lipca 2014 19:26
ivanilia40

Ale Ty podobno imbiru nie pijasz,no to jak..????  Naleśniki mam usmażyć ? :)))))))))))))))))))

znajdziemy kompromis byle bo wesolo bylo i czas szybko lecial
08 lipca 2014 19:26 / 3 osobom podoba się ten post
chyba wszystkim sloneczko podgrzalo zwoje mozgowe i teraz mamy problem ;wszyscy marzymy o malym lub wiekszym co nieco
08 lipca 2014 19:38 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

;)))))

to gdzie ty wchodzisz w tym necie !!?? Dawaj wracaj na forum opiekunki24.pl hihi
08 lipca 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Masz rację Lenuś,a pamiętam jak jeszcze na początku tego roku wszyscy ten temat omojali szerokim łukiem, a teraz...tak się narobiło:))))

To pewnie moje "Klocki" tak uczynily ha ha az łza sie w oku kreci jak sobie przypomne jak szybko musialem pisac ha ha
08 lipca 2014 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilia ,no nie bądź taka-Szwajcara nie chciałaś,ok ale Orim ,swój człowiek,wszystko w rodzinie zostanie:):):):)Usmaż naleśniki imbirowe na rozgrzewkę:):):)
08 lipca 2014 19:42
jakie "klocki"mnie ominely
08 lipca 2014 19:43 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Ivanilia ,no nie bądź taka-Szwajcara nie chciałaś,ok ale Orim ,swój człowiek,wszystko w rodzinie zostanie:):):):)Usmaż naleśniki imbirowe na rozgrzewkę:):):)

Ja to nie wiem czy cały imbir w naleśnik nie zawinąć,potem Orima w szafie nie potrzymać ...:)))))
08 lipca 2014 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

to gdzie ty wchodzisz w tym necie !!?? Dawaj wracaj na forum opiekunki24.pl hihi

Na jakie strony?
Z modlitwami za wasze dusze nieczyste ;DDDDDDDDDDDDDDD
08 lipca 2014 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to nie wiem czy cały imbir w naleśnik nie zawinąć,potem Orima w szafie nie potrzymać ...:)))))

Tak, tak! tak zrób! Przecież zgłosil się na ochotnika pocierpieć za męski ród ;))))))
08 lipca 2014 19:45 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Na jakie strony?
Z modlitwami za wasze dusze nieczyste ;DDDDDDDDDDDDDDD

Jakie nieczyste-takie czyste ,że masakra:):):):)Dziewicze niemal:):):)