Na wyjeździe #11

08 lipca 2014 17:04
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no to szczerze wspolczuje... ja tu chce sfiksowac czasami... 3maj sie cieplutko i wytrwalosci ;)

Ja juz trzeci miesiac fiksuję. Taki spokój jest dobry na krótka metę. Inaczej psychika siada. Ale jeszcze 3 tygodnie i do domku :)))))))) Pozdrówki :))
08 lipca 2014 17:40
ewa14

Ja juz trzeci miesiac fiksuję. Taki spokój jest dobry na krótka metę. Inaczej psychika siada. Ale jeszcze 3 tygodnie i do domku :)))))))) Pozdrówki :))

tez tak mysle- weekend w ciszy, no moze dlugi weekend to tak. ale na dluzsza mete? to nie dla mnie. moze za mloda jeszcze jestem, a moze to kwestia mojego niespokojnego charakteru, kochajacego ruch w kazdej dziedzinie zycia. monotonia mnie zabija.... cos musi sie dziac ;) 
08 lipca 2014 17:52 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak dobrze wychowana kobieta ha ha sama sie do garow zapedzila hihi.Zrob na obiad nalesniki ja dzis taki obiad robie

Na mojej obecnej stelli nie gotuję,robi to babcia. Robi to chyba za dużo powiedziane bo najczęściej to jej gotowanie sprowadza się do odmrożenia kolejnej paczki z Bofrosta ale od czasu do czasu zrobi coś ciekawego. Nie tak dawno zrobiła naleśniki których w ten sposób podanych nigdy nie jadłam. A minowicie były to szparagi zawinięte w naleśnik ( do ciasta dodała pokrojony szczypiorek i więcej soli niż zazwyczj tak aby ciasto miało wyraźnie słonawy smak) polane sosem holenderskim i dot ego sałata. Naprawdę było to dobre i łatwe w przygotowaniu. Na pewno na kolejnej stelli jeśli będę musiała gotować to je przyrządzę.
08 lipca 2014 17:59
Czy wie ktoś może ,o której kanał KIKA kończy nadawanie?
08 lipca 2014 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
O 21 dzisiaj Sendeschluss :)) Na telegazecie jest program TV. Zajrzyj na str. 300
08 lipca 2014 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Tez prawda :))))))))))))))))))

O nastepna co by chlopa wykozystala a potem zaglodzila ha ha
08 lipca 2014 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

O nastepna co by chlopa wykozystala a potem zaglodzila ha ha

Bo chłopa,Orim to trzeba porządnie nakarmić przed:)Po to już niech sobie radzi sam:):):)
08 lipca 2014 18:39 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Bo chłopa,Orim to trzeba porządnie nakarmić przed:)Po to już niech sobie radzi sam:):):)

Przed NIE!
Jak przed nakarmisz to Ci zaśnie i zrobi sobie Mittagspause. 
Głodnego podrażnić :))))))))
08 lipca 2014 18:47 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

O 21 dzisiaj Sendeschluss :)) Na telegazecie jest program TV. Zajrzyj na str. 300

Dzięki,ale udało mi się babcie jakoś odciągnąć od bajek,na głód ją wzięlam :)))
08 lipca 2014 18:49 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Przed NIE!
Jak przed nakarmisz to Ci zaśnie i zrobi sobie Mittagspause. 
Głodnego podrażnić :))))))))

Wierz mi-przed:0Wiem co mówię -głodny chłop to zły chłop i pożytek z niego żaden:):):)A żeby nie zrobił sobie Mittagspause to już nasza w tym głowa:):):)Deserek też chłop chce zjeść ,no nie?:):):):):)
08 lipca 2014 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No i sie z toba zgadzam Dlatego kochanek na obiad przychodzi a czy zostanie to juz zalezy jak dobrze gospodyni gotuje ha ha
08 lipca 2014 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dzięki,ale udało mi się babcie jakoś odciągnąć od bajek,na głód ją wzięlam :)))

Moja to jednak ideal.O 17 juz chce kolacje a o 19 do lozka i lulu
08 lipca 2014 19:14
ORIM

Moja to jednak ideal.O 17 juz chce kolacje a o 19 do lozka i lulu

Zamieniamy się, bo mówiłeś że lubisz miec wesoło? :)
08 lipca 2014 19:15
a ja ja budze miedzy 8 a 8.30
08 lipca 2014 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a ja ja budze miedzy 8 a 8.30

Oooo to ja moją czasem na obiad o 12-tej budzę.:)