Na wyjeździe #11

08 lipca 2014 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
2 jeże :)))
08 lipca 2014 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Wiecie co, zawsze o 22.00 przychodzi pod mój taras takich dwóch darmozjadów,
daję im jedzenie i picie. Dzisiaj pewnie też przyjdą :)

Dobra z ciebie kobieta głodnego nakarmi a spragnionego napoi!!i nie wazne czy to zwierzak czy człowiek liczy sie intencja
08 lipca 2014 21:50
jezy jeszcze nie dokarmialam,a co im dajesz
08 lipca 2014 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Do mnie przychodzi kot sąsiadów, co to nikomu nie daje się głaskać, a do mnie cholera przyłazi;) ale kota tego domowego PDP to mam serdecznie dość , godz. 6:30 i drze się jakby ze skóry obdzierali, no cóż powoli zaczyna na mnie reagować jak koty moich rodziców, czyli ja wchodzę a koty 'na wstecznym' lecą z domu, a tego od sąsiadów jeszcze znoszę, może dlatego, że taki zdystansowany do ludzi z ograniczonym zaufaniem i i mu się bliska wydałam ;)
08 lipca 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

2 jeże :)))

Wiecie, że kiedyś, jako dzieciak przytaszczyłam do domu jeża, tuż przed zimą i karmiłam go jajkami bo mama jeszcze kury miała, to jajka za free, ale się dowiedzieli i kazali mi go wynieść z domu... :( 
08 lipca 2014 21:55
nianta

Do mnie przychodzi kot sąsiadów, co to nikomu nie daje się głaskać, a do mnie cholera przyłazi;) ale kota tego domowego PDP to mam serdecznie dość , godz. 6:30 i drze się jakby ze skóry obdzierali, no cóż powoli zaczyna na mnie reagować jak koty moich rodziców, czyli ja wchodzę a koty 'na wstecznym' lecą z domu, a tego od sąsiadów jeszcze znoszę, może dlatego, że taki zdystansowany do ludzi z ograniczonym zaufaniem i i mu się bliska wydałam ;)

do mnie przytelepie sie kazdy kot,chyba wyczuwaja bratnia dusze,sama nie mam,ale kotu dam.W torebce zawsze sie cos znajdzie
08 lipca 2014 21:57
siwa

jezy jeszcze nie dokarmialam,a co im dajesz

Np. resztki mięsa z obiadu (drobno pokrojone, orzeszki, herbatniki, ser),
do picia : woda (musi być zawsze czysta).
08 lipca 2014 22:00
siwa

do mnie przytelepie sie kazdy kot,chyba wyczuwaja bratnia dusze,sama nie mam,ale kotu dam.W torebce zawsze sie cos znajdzie

Z tym, że ja nie nawidzę kotów, krzywdy raczej nie zrobię, ale lepiej niech mi z drogi schodzą,serio, jak płachta na byka... 
08 lipca 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Np. resztki mięsa z obiadu (drobno pokrojone, orzeszki, herbatniki, ser),
do picia : woda (musi być zawsze czysta).

to juz teraz wiem co wypijalo wode na poprzedniej stelli.Zawsze wieczorem wystawialam czysta wode dla kotow bo bylo goraco i myslalam ze to one wypijaja,a kiedys widzialam tam jeza,czyli prosty wniosek ze prawdopodobnie to on gasil pragnienie
08 lipca 2014 22:02
nianta

Wiecie, że kiedyś, jako dzieciak przytaszczyłam do domu jeża, tuż przed zimą i karmiłam go jajkami bo mama jeszcze kury miała, to jajka za free, ale się dowiedzieli i kazali mi go wynieść z domu... :( 

Jako dziecko miałam jeża, ale to było tylko przejciowo...pamiętam, że w nocy bardzo głośno tupał :)))
08 lipca 2014 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a tak po ludzku i z kompromisem dogodnym dla obu stron to sie nie da ???? Karkowka z miodem i imbirem do tego czerwone wino.A nie placek z zielskiem i do szafy !!!!!! Prosze cie 

Oj ORIM, ale Ty sie prosisz....przezyc nie mozesz tej mojej szafy.....czy nalesnikow...... hahhaaaaaaa

08 lipca 2014 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

"ale kotu dam"  miałłłłłłłłł
08 lipca 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj wszyscy chca do szafy, albo z szafy..... to przez ten deszcz, czy co........buuuuuuuuuuuuuuuuuu
08 lipca 2014 22:05
ORIM

"ale kotu dam"  miałłłłłłłłł

uciekam spac bo mnie glupawka lapie hihi to przez filmy na youtube
08 lipca 2014 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Jako dziecko miałam jeża, ale to było tylko przejciowo...pamiętam, że w nocy bardzo głośno tupał :)))

U mnie był wykładzino-dywan na podłodze, ale jak wchodził do swojego kartonu w którym były gotowe dla niego skradzione z lodówki jajka, to czasem sobie wyobrażałam, że on te jajka to chyba młotem pneumatycznym rozwala:D tak, nie był kulturalny, raczej posiłki spożywał z rozmachem;)