Na wyjeździe #12

07 sierpnia 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
moze do naprawy polskich komputerow tez potrzeba dwoch informatykow
07 sierpnia 2014 20:27 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

Usiadłam sobie na tarasie cała szczęsliwa bo gar cukini ugotowałam z dodatkami a japa jeszcze bardziej mi się śmieje bo dostałam dodaek za dodakową robotę-w ręku papierosek ,żyć nie umierać  Ale mi się tych dodatków nazbierało.

A ja mam dzisiaj tez dodatki, w postaci dodatkowych kup babci. Z 10 razy wysadzałam ją na kibelek i końca nie widać, gdyż robi mało albo wcale, za to woła i nie mozna jej spławić, bo dostała środek pomocowy, który znam mało, więc muszę być czujna.
Sprawiedliwość Boża wyraźnie uznała, że po rozrywkowej szteli w Monachium i 2 wcześniejszych, bez równie ciężkiej pracy, powinnam zrobić coś dla ludzkości w postaci 90letniej babci, która ma parcie na nie powiem na co...Kobieta jest ogólnie ok, lecz dzisiaj przebrała miarę i następnym razem dam jej tylko połowę wspomagacza.
07 sierpnia 2014 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
romana

A ja mam dzisiaj tez dodatki, w postaci dodatkowych kup babci. Z 10 razy wysadzałam ją na kibelek i końca nie widać, gdyż robi mało albo wcale, za to woła i nie mozna jej spławić, bo dostała środek pomocowy, który znam mało, więc muszę być czujna.
Sprawiedliwość Boża wyraźnie uznała, że po rozrywkowej szteli w Monachium i 2 wcześniejszych, bez równie ciężkiej pracy, powinnam zrobić coś dla ludzkości w postaci 90letniej babci, która ma parcie na nie powiem na co...Kobieta jest ogólnie ok, lecz dzisiaj przebrała miarę i następnym razem dam jej tylko połowę wspomagacza.

To Ci babcia chojna ,widzę że idzie na ilość a nie na jakość.
07 sierpnia 2014 20:47
GRANADA prosze o pilny kontakt!!!
07 sierpnia 2014 21:00
romana

Leć, leć Amorku i strzały swoje nieoczekiwanie wypuszczaj, aby zakochanych na świecie mnożyć!

Witaj forum moje kochane, to ja córka Twoja marnotrawna. Wracam po ponad miesięcznej przerwie w kraju i tygodniowej w D. Internet nam się tutaj zbiesił i mówię dziś do syna babci, który poległ w walce z nim, aby zapytał jakiegoś informatyka co dalej robić. A on na to
-Ale ja jestem informatykiem!!!!!
I wyszło, że mój komputer potrzebował czasu, by niemiecki internet zaakceptować.
Bo gdy dziś syn go właczył, grzecznie zaczał działać. Że Polacy Niemców często nie lubią, to wiem, ale żeby też laptopy...

Latam, latam.... ale najprew musze znalezc zloty srodek na Krolowa Lodu.....hhahahaaa
witaj ..  brakowalo nam    / mi  /      Twojej obecnosci, dobrego piora i humoru.... wszyscy bezzzzzzzzz humoru, cos ogladaja, czytaja  buuuuuuuuuuuuuu
07 sierpnia 2014 21:55 / 3 osobom podoba się ten post
Bo nie wiedzą, że forum mozna poczytać, co jest bardzo pożywną lekturą. Ja zwykle czytam zaległości, co zajmuje mi dobre kilka godzin i daje w nagrodę wiele radości.

Babcia moja nie woła po raz 12, że chce na kibelek. Środek nasenny zadziałał, czy za wcześnie jeszcze by wierzyć swojemu szczęściu?
07 sierpnia 2014 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
Macie, szukając Granady, do posłuchania bardzo znany i pełen temperamentu utwór o tej samej nazwie. Bonus dodatkowy -chłopak jest atrakcyjnym brunetem, tenorem do tego.

07 sierpnia 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
...lekturowe forum.. czemu nie, nie masz pojecia, jak dzisiaj rozbawilo mnie.../ a moze utwierdzilo w tym co juz wiedzialam / jedno drobne pytanko naszej kolez. przeczyt. 3x bo nie wierzylam w to, co oczy widzialy....hahhaaaa
Romanko, burak to takie pozywne warzywo/ dzisiaj zakupilam 5 p. , zeby miec zawsze pod reka hahhaaa/, napewno nie podlega dyskusji jego wyginiecie....
07 sierpnia 2014 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Bo nie wiedzą, że forum mozna poczytać, co jest bardzo pożywną lekturą. Ja zwykle czytam zaległości, co zajmuje mi dobre kilka godzin i daje w nagrodę wiele radości.

Babcia moja nie woła po raz 12, że chce na kibelek. Środek nasenny zadziałał, czy za wcześnie jeszcze by wierzyć swojemu szczęściu?

Rozwaliłaś mnie zupełnie !!!.... a już , po tych kilku dniach zaczynałam za NIĄ  tęsknić .... No ! moja św, pamięci teściowa by mi walnęła prosto w ślepia " ta joj , ty durnowata - durniejsza to już nie budiesz ".... Nic , zaczynam się upajać urlopem !!!!!!:))))))))...... Roma , Ty się nie bojaj tak mocno ! Po tym " M . " biegunki nigdy nie miała , rzadko to ona robi normalną ( jak każdy poczciwy człowiek ) , ale " rzadkiej " to raczej nie , żeby zrobiła to trzeba sobie na to zasłużyć . Koteńku , poczekaj na to jeszcze z tydzień :))))))))))))
07 sierpnia 2014 22:25
Witaj Romanko dawno nie czytałam twoich postów. Cierpliwej pracy ci życzę.
Dla wszystkich opiekunek :)
07 sierpnia 2014 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Rozwaliłaś mnie zupełnie !!!.... a już , po tych kilku dniach zaczynałam za NIĄ  tęsknić .... No ! moja św, pamięci teściowa by mi walnęła prosto w ślepia " ta joj , ty durnowata - durniejsza to już nie budiesz ".... Nic , zaczynam się upajać urlopem !!!!!!:))))))))...... Roma , Ty się nie bojaj tak mocno ! Po tym " M . " biegunki nigdy nie miała , rzadko to ona robi normalną ( jak każdy poczciwy człowiek ) , ale " rzadkiej " to raczej nie , żeby zrobiła to trzeba sobie na to zasłużyć . Koteńku , poczekaj na to jeszcze z tydzień :))))))))))))

Upajaj się, upajaj, niech inni się teraz pomęczą. Zgarnęłam babci radiomagnetofon z odtwarzaczem CD i słuchamy jej płyt z klasyką, a ja dokonuję estetycznego zbliżenia z Niemcem wcześniej mi mało znanym, niejakim Josefem Haydnem. Klasyk wiedeński, więc wart poznania, nie tylko serniki z tego rejonu mają dobre. Dom babci jest niesamowity, nie ma tu bowiem na ścianie dużego zdjęcia tatusia w mundurze Wermachtu, które nie zniknie nawet gdy prawnuki będą Indianami z Hondurasu emigrującymi do Niemiec, gdyż prababcia zdjąć fotografii tatulka nie pozwoli. Tak za życia, jak i po śmierci.
07 sierpnia 2014 22:35
Barbara niepowtarzalna

Czy Twoja teściowa pochodziła z podkarpacia? :)
07 sierpnia 2014 22:39 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Upajaj się, upajaj, niech inni się teraz pomęczą. Zgarnęłam babci radiomagnetofon z odtwarzaczem CD i słuchamy jej płyt z klasyką, a ja dokonuję estetycznego zbliżenia z Niemcem wcześniej mi mało znanym, niejakim Josefem Haydnem. Klasyk wiedeński, więc wart poznania, nie tylko serniki z tego rejonu mają dobre. Dom babci jest niesamowity, nie ma tu bowiem na ścianie dużego zdjęcia tatusia w mundurze Wermachtu, które nie zniknie nawet gdy prawnuki będą Indianami z Hondurasu emigrującymi do Niemiec, gdyż prababcia zdjąć fotografii tatulka nie pozwoli. Tak za życia, jak i po śmierci.

Cieszę się , że jest Ci dobrze :))).... , ale uwazaj na plecy , bo jak wiesz Pani swoją wagę posiada . ... Mam nadzieję , że " dzień wolny " Ci się udał , że nasza piguła - Mammaleone nie podstawiała Ci "haków " DDDDDDD
07 sierpnia 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
neta

Czy Twoja teściowa pochodziła z podkarpacia? :)

Obecna Ukraina . :))))))
07 sierpnia 2014 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Obecna Ukraina . :))))))

Jak ja lubie to 'ta joj' i charakterystyczne zaciąganie wyrazów :) od razu mi się mordka cieszy :)