Moja oma coraz częściej mnie zaskakuje- demencja galopka. Ja mówię o pietruszce a oma o gruszce.Muszę się od nowa przyzwyczaić do nowej sytuacji. To nie poskarżyjki tylko tak piszę.
Moja oma coraz częściej mnie zaskakuje- demencja galopka. Ja mówię o pietruszce a oma o gruszce.Muszę się od nowa przyzwyczaić do nowej sytuacji. To nie poskarżyjki tylko tak piszę.
Krótkie info do przekazania:
Serce78 napisała mi sms-a. Jest na miejscu, dom perfekcyjny, wszystko pod komendy i według wskazówek' nie ma internetu ani możliwości dzwonienia do Pl. Nie ma wychodnego a zakupy raz w tygodniu. Tyle wiem i tyle przekazuję. Wzięła swojego sticka więc jak będzie mogła go doładować to się na pewno odezwie.
to jak w pierdlu kurde,a długo tam będzie?
Planowo trzy tygodnie... Żeby tam pojechac odrzuciła inną, chyba ciekawszą propozycję... Ale mam nadzieję że sobie da radę, ona zahartowana no i myślę że wesprzemy ją duchowo wszyscy ze mną na czele :)
Serce78 napisała mi sms-a. Jest na miejscu, dom perfekcyjny, wszystko pod komendy i według wskazówek' nie ma internetu ani możliwości dzwonienia do Pl. Nie ma wychodnego a zakupy raz w tygodniu. Tyle wiem i tyle przekazuję. Wzięła swojego sticka więc jak będzie mogła go doładować to się na pewno odezwie.
O boże , mam nadzieję,że dziewczyna trochę poprawi sobie perfekcyjne warunki.
Planowo trzy tygodnie... Żeby tam pojechac odrzuciła inną, chyba ciekawszą propozycję... Ale mam nadzieję że sobie da radę, ona zahartowana no i myślę że wesprzemy ją duchowo wszyscy ze mną na czele :)
3 tygodnie to z palcem ...............da rade Pozdrow ja
Orim...jasne ze da rade ..ale to nie w tym sprawa. Jeszcze zadna sie nie znalazla coby rodzince wytlumaczyc ze mamy juz 21 wiek i PL i jej obywatele sa niepodleglym panstwem.Rozbiory za nami a kolonia nigdy jednak nie bylismy.Chodzi mi o cos takiego jak...szacunek i prawa ludzkie....
Oczywiscie zgadzam sie Piszac da rade mysle ze nie pozwoli sobie wlasnie na traktowanie siebie jak sluzaca.Jesli rodzince nie bedzie to w smak to trudno ich problem
Pracowalam kiedys z ludzmi z Niemiec.Byli pierwsi do ...nie jestem podnosnikiem...zrobic cos poza nasza praca za darmowy obiad(zaoszczedzony -rezydent w szpitalu np.) - to co mowili- nie jestem glodny , a zawiesic w nocy firanke bo rezydent zerwal- to zaraz bylo- jestem opiekunem nie sprzataczem.Tak wiec potrafia bronic sie swietnie.