Powodzenia wiec w nowej pracy.Pewnie tez nie jest lekko ale skoro jestes zadowolona to ok.Podoba mi sie "sciskanie z osobna" ha ha Pewnie nie wzielas pod uwage ze sa tu rowniez faceci hihi
Powodzenia wiec w nowej pracy.Pewnie tez nie jest lekko ale skoro jestes zadowolona to ok.Podoba mi sie "sciskanie z osobna" ha ha Pewnie nie wzielas pod uwage ze sa tu rowniez faceci hihi
Orim,nigdy nie zgadniesz co od rana robiłam.....otóż rurę przepychałam w łazience hahahahh Pozazdroscilam Ci,a co ja nie mogę być polskim Klempner?
Moj PDP dzisiaj siedzac na laweczce przed domem "nie smakuje mi wodka" ja na "to dobrze" skoczylem do domu wracam PDP- " co mialem na mysli ze dobrze" ja na to " ze na zdrowie mu wyjdzie" PDP " ale nie smakuje mi ta wodka co kupujesz teraz w sklepie" :P...no nie ma to jak wodeczka z niemieckiego aldika za 5€...zapasy sie 5 dni temu skonczyly ;)...jak to zwyczajowo bywa dzisiaj objazdowka wyspy bardzo Mila...w trakcie mowie ze Te jego kamienie z dziuraki (ponoc przynosza szczescie ;)) to sciema I Sam chyba je przewiercal ;) Bo ja jeszcze zadnego nie znalazlem ;)...no to pojechalismy na jeden kraniec wyspy..zaparkowalem PDP " ja posiedze w aucie ty idz szukac":P...skoro posiedzi to ide :)...15 minut z 10 znalazel jeden wielki to dalem mu w prezencie ;)...to teraz tylko czekac na Te moje szczescie :P
A ja się dzisiaj spotkałam aż z 4ma opiekunkami z sąsiedztwa. Mamy jedno miejsce spotkań, siedzimy i opowiadamy pierdoły. Ale fajnie tak ;-))) Nie ma to jak żywy kontakt.
Nie dlugo moze byc ha ha wrucisz do DE kupisz w Aldiku za 5 euro taka jak trzeba.Szczescie murowane hhihi
sie okaze kiedy bedziemy sie z wyspy ewakuowac ;) ostatnio pogoda sie skiepscila...
Postawiłam się dzisiaj babci, bo mózg ma sprawny i może coś zajarzy, że wysadzanie wieloryba na kibelek i wrzucanie 100kg do łóżka z minimum współpracy, bo już się inaczej nie da, to nie przelewki. Nawet dla potomków tych, co pobili Turków pod Wiedniem. Jutro pogadam z córką i jak babci nie ustawi razem ze mną, to wieję stąd. To najgorsza praca, jaką dotad miałam, więc jak się nie da jej ucywilizować, powiemy sobie do widzenia. Zmienniczka i inne biedule na zmianie na lepsze tylko skorzystają. O ile do niej dojdzie.
Babcia musi zrozumieć, że można ją taszczyć nie więcej niż 3-5 razy dziennie i grzecznie to przyjąć.
Fajnie, że macie jakieś spotkania z opiekunkami i inne miłe rzeczy. Ja połaziłam dzisiaj w deszczu, odkryłam blisko nas Aldika oraz Penny. To świątynie pocieszenia dla opiekunów mających za mało czasu na wypasione wędrówki. Łażenie po sklepach bez specjalnego celu relaksuje mnie, Was pewnie też. Cieszę się więc, że juz jutro pooglądam jakies legginsy i inne duperelki.
Za każdym razem gdy patrzę na górny panel naszego forum to mam wrażenie, że tam nie siedzi laska na lezaku z rękoma do góry, tylko, ze się Pyza Łowiczanka przewróciła i podwozie pokazuje :)
a ja sie zastanawiam czy to napewno rece