Ciekawe czy jeszcze ktoś ma podobne skojarzenia :)
Ciekawe czy jeszcze ktoś ma podobne skojarzenia :)
Za każdym razem gdy patrzę na górny panel naszego forum to mam wrażenie, że tam nie siedzi laska na lezaku z rękoma do góry, tylko, ze się Pyza Łowiczanka przewróciła i podwozie pokazuje :)
Za każdym razem gdy patrzę na górny panel naszego forum to mam wrażenie, że tam nie siedzi laska na lezaku z rękoma do góry, tylko, ze się Pyza Łowiczanka przewróciła i podwozie pokazuje :)
Z Pyzy to taka .Łowiczanka jak ze mnie dziewica ...... " Pyza na śląskich dróżkach".... zapitalała :)))))))))
Z Pyzy to taka .Łowiczanka jak ze mnie dziewica ...... " Pyza na śląskich dróżkach".... zapitalała :)))))))))
Ja to bym raczej na Mazowszankę stawiała,spódnica w paski - terytorialna :))
Ja to bym raczej na Mazowszankę stawiała,spódnica w paski - terytorialna :))
o ile mnie pamiec nie myli(a nie chce mi sie sprawdzac),to byl wiersz "Pyza co po polskich drogach wedrowala"
Nie musisz sprawdzać .... już to zrobiłam ... Tytuł jest " Pyza na polskich drózkach " ..... To ja palnęłam , ąle i tak mi się coś kołacze to " śląskich "..... :))).... wybaczcie starej skołowanej głowie :)))))
A ja mam cały czas inne skojarzenie.
Co widzę, to się zastanawiam co tam ta druga osoba robi na dole języczkiem....
Chyba już muszę do domu.....