Na wyjeździe #12

10 sierpnia 2014 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Ciekawe czy jeszcze ktoś ma podobne skojarzenia :)

Hehehe, ja maaaam !!!!!
10 sierpnia 2014 19:21
nomka

Za każdym razem gdy patrzę na górny panel naszego forum to mam wrażenie, że tam nie siedzi laska na lezaku z rękoma do góry, tylko, ze się Pyza Łowiczanka przewróciła i podwozie pokazuje :)

Pyza Łowiczanka musiala by sie strasznie powykrecac przy tym upadku ha ha Jak by miala rece w tym miejscu tego lowickiego fartuszka to raczej jej glowa odpadla ha ha
10 sierpnia 2014 19:24 / 4 osobom podoba się ten post
nomka

Za każdym razem gdy patrzę na górny panel naszego forum to mam wrażenie, że tam nie siedzi laska na lezaku z rękoma do góry, tylko, ze się Pyza Łowiczanka przewróciła i podwozie pokazuje :)

Z Pyzy to taka .Łowiczanka jak ze mnie dziewica ...... " Pyza na śląskich dróżkach".... zapitalała :)))))))))
10 sierpnia 2014 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Z Pyzy to taka .Łowiczanka jak ze mnie dziewica ...... " Pyza na śląskich dróżkach".... zapitalała :)))))))))

Nareszcie ktoras poprawila wizerunek Pyzy
10 sierpnia 2014 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja to bym raczej na Mazowszankę stawiała,spódnica w paski - terytorialna :))
10 sierpnia 2014 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No ! .... Ja tylko bronilam honoru " Pyzy "..... wieki minęły , ale we łbie jeszcze zostało " ja Pyzę na łyzę a ona .... jak skoczy "..... na bank była Ślązaczką :)))))
10 sierpnia 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wszystkie macie racje, bo to byla"Pyza na polskich drozkzch"
10 sierpnia 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

a ja myślałam ,że tylko ja mam takie dziwne skojarzenie :):):):):)
10 sierpnia 2014 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
Ja obstawiam, że to Pyza-Wędrowniczka i ...... raz jest Łowiczanką, raz Mazowszanką, potem fik-myk i jest Ślązaczką :)))
10 sierpnia 2014 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
o ile mnie pamiec nie myli(a nie chce mi sie sprawdzac),to byl wiersz "Pyza co po polskich drogach wedrowala"
10 sierpnia 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

o ile mnie pamiec nie myli(a nie chce mi sie sprawdzac),to byl wiersz "Pyza co po polskich drogach wedrowala"

Nie musisz sprawdzać .... już to zrobiłam ... Tytuł jest " Pyza na polskich drózkach " ..... To ja palnęłam , ąle i tak mi się coś kołacze to " śląskich "..... :))).... wybaczcie starej skołowanej głowie :)))))
10 sierpnia 2014 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie musisz sprawdzać .... już to zrobiłam ... Tytuł jest " Pyza na polskich drózkach " ..... To ja palnęłam , ąle i tak mi się coś kołacze to " śląskich "..... :))).... wybaczcie starej skołowanej głowie :)))))

no co Ty Arabrab to ty zauwazylas ze to nie Lowiczanka
10 sierpnia 2014 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
nomka

A ja mam cały czas inne skojarzenie.
Co widzę, to się zastanawiam co tam ta druga osoba robi na dole języczkiem....

Chyba już muszę do domu.....
10 sierpnia 2014 20:55
Wracam do was do DE 12 sierpnia.....jak mi sie nie chce....
10 sierpnia 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

A ja mam cały czas inne skojarzenie.
Co widzę, to się zastanawiam co tam ta druga osoba robi na dole języczkiem....

Chyba już muszę do domu.....

jejku Scarlet,az tak zle z Toba,naprawde musisz do domu