Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

12 października 2014 06:22 / 1 osobie podoba się ten post
A dzis u mnie wegetarianskie hehe bo tylko kalafiorek znowu na zyczenie pdp:))
12 października 2014 06:42 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A dzis u mnie wegetarianskie hehe bo tylko kalafiorek znowu na zyczenie pdp:))

To figura pewnie szlank und fit
12 października 2014 07:24 / 3 osobom podoba się ten post
Jeszcze nie mam zaplanowanego obiadu , ale myślę , że nie mam co się wysilać i zrobię podobny jak w zeszłą sobotę " przyjezdna córa " mojej Pusi zrobiła .....ino , że mój będzie ciutkę solidniejszy ( czyt. większa ilość ) , bo ugotuję nie po dwa na łebka a po trzy kartofelki ( maciupkie ) , nie po jednej a po dwie " pyszotki kiełbaski " i marchewkę zrobię po mojemu , czyli podgotuję a pózniej będę próżyć z masłem i..........grama cebuli do niej nie dodam !!!!!!! -:)))))))))))
12 października 2014 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
Zaszalałam ;) w kuchni i zrobiłam cukinię faszerowaną mięskiem mielonym.
Myślicie, że 1 bułeczka jako dodatek do tego wystarczy?
Jakoś nie chce mi się więcej szaleć :))))
12 października 2014 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
W niedziele nie gotuje. Idziemy z lubym do jakiejs restauracyji na obiad :D
12 października 2014 10:33
mzap88

W niedziele nie gotuje. Idziemy z lubym do jakiejs restauracyji na obiad :D

Restauracyja u nas dopiero za tydzień :(

12 października 2014 10:34
Zupa krem z leśnych grzybów + mini pizze ze szynką. alles.
12 października 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze nie mam zaplanowanego obiadu , ale myślę , że nie mam co się wysilać i zrobię podobny jak w zeszłą sobotę " przyjezdna córa " mojej Pusi zrobiła .....ino , że mój będzie ciutkę solidniejszy ( czyt. większa ilość ) , bo ugotuję nie po dwa na łebka a po trzy kartofelki ( maciupkie ) , nie po jednej a po dwie " pyszotki kiełbaski " i marchewkę zrobię po mojemu , czyli podgotuję a pózniej będę próżyć z masłem i..........grama cebuli do niej nie dodam !!!!!!! -:)))))))))))

Dzisiak posapałam dłuzej -wczoraj urwało mi neta do dzisiaj do 10-te.Dlatego juz mam obiad przygotowany:

Filet z kurczaka faszerowany mozzarella* czerwona kapusta własnoręćznie robiona na gorąco i knedel - semmelknodel- bardzo lubię a juz i w domu swoim tez serwuje je, i smakuja.
12 października 2014 10:44
u mnie pieczeń wieprzowa, ziemniaczki i kapusta z pieczarkami,
12 października 2014 10:58
Ide jesc) do dobrego lokalu, jakby iinaczej, wl szykuje moje eleganckie jeansy)))-
12 października 2014 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Dzisiak posapałam dłuzej -wczoraj urwało mi neta do dzisiaj do 10-te.Dlatego juz mam obiad przygotowany:

Filet z kurczaka faszerowany mozzarella* czerwona kapusta własnoręćznie robiona na gorąco i knedel - semmelknodel- bardzo lubię a juz i w domu swoim tez serwuje je, i smakuja.

To ja poproszę te gołąbki co miałaś dziś odgrzewać. Takiego mi smaka wczoraj narobiłaś :)
12 października 2014 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
zupa na szybko - Kartoffelsuppe
Mielony , jajko sadzone, ziemniaczki i zielona fasolka z cebulka , oliwą z oliwek i Aceto Balsamico di Modena :D
12 października 2014 12:48
margaretka82

zupa na szybko - Kartoffelsuppe
Mielony , jajko sadzone, ziemniaczki i zielona fasolka z cebulka , oliwą z oliwek i Aceto Balsamico di Modena :D

Menu jak w resteuracji 
12 października 2014 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Ja robię sok z pigwy do herbaty.Pyszny - smakuje i pachnie.

Wiesz, Amelka mysle,że nie dajesz sie nabić we flaszke po szampanie.Powidła,kompoty - no co TY?

Nie te gabaryty Mleczko. Ja wiem co robie.
Poza tym wychowano mnie na naturalnym dosc pozywieniu.
Coca-cole i inne paskudztwa, gdyby wszyscy je w takich ilosciach  jak ja pijali, ogromne koncenry bylyby bardzo ubogie:=))
12 października 2014 13:02
judora

To ja poproszę te gołąbki co miałaś dziś odgrzewać. Takiego mi smaka wczoraj narobiłaś :)

Gołąbki odgrzałam, ale to dla mnie bo moja pdp kocha mięsko, a ja lubie miesko jak sziedzi koło mnie i mruczy albo biega na spacerze i patyki mi przynosi. Jednym slowem lubie takie w futerku do poglaskania a do jedzenia - nieeeeeeeeeeeeeeee)))))))))))))))))))))