Sniadanie zjedz jak królowa z obiadem się podziel a kolacje oddaj wrogowi,i tak się powinno jesc....nie jedzenie śniadań jest baaardzo niewskazane...
Sniadanie zjedz jak królowa z obiadem się podziel a kolacje oddaj wrogowi,i tak się powinno jesc....nie jedzenie śniadań jest baaardzo niewskazane...
Masz świętą rację ale jeśli zacznę od sniadania to potem konia z kopytami mogłabym zjeść .I tak gotując smakuję to jakby śiadanie więc trochę po królewsku się stołuję.
Mam dokładnie to samo. Jak zjem więcej na śniadanie, to przez cały dzień też więcej pojadam.
Coś w tym jest.
@Aniak,sama robisz to ciasto dyniowe czy kupne?Jak sama to czy masz sprawdzoną receptę?@Didusia,a ja na kolację jem za trzech,bo wieczorem/w nocy mi najlepiej smakuje,o taka jestem;)
Mam dokładnie to samo. Jak zjem więcej na śniadanie, to przez cały dzień też więcej pojadam.
Coś w tym jest.
Ziemniaki ,sledź w śmietanie,buraczki
to dokładnie "mój" zestaw śledziowy :)
słodko-kwaskowate buraczki (ale te Aldika, bo z Edeki czy Lidla już nie są takie pyszne) wyjątkowo pasują do śledzika w śmietanie.
A jak pięknie, kolorowo wygląda ...można jeszcze sledzika poprószyć zieloną natką
To jedzcie dziewczyny muslli z jogurtem,bardzo dobre muslli jest w edece duza paka 1000g za niecałe 2 ojro,ja kupuje fruchte muslli,pychota,i po nich napewno wam sie nie bedzie chcialo do obiadu jesc,przy tym trzeba pic dosc duzo plynów.zreszta co ja sie bede wymadrzac wujek google wszystko wie...smacznego
po musli w moim wieku zeby się łamią -gra nie warta świeczki -przez te musli 2 zęby poszły się bujać i musiałam dosztukowywac je w Polsce. A ja nie wujek google a też wiem ale nie stosuję bo nie/DDD
hahahah,no to mi dowaliłaś,",w twoim wieku" a ja jestem starsza od ciebie i muslli jem...no moze w "moim wieku" już nie szkodzą....