Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

24 września 2014 09:34
Dzisiaj makaron z sosem szpinakowym.
24 września 2014 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
A ja mam dzis krokieciki z kapustka i gdzybkami {ale nie te z babcinego ogrodka )co prawda zrobilam je wczoraj dzis tylko opanieruje 
24 września 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaki,fasolka zielona ,pierś z kurczaka
24 września 2014 10:48
Jajko sadzone, marchewka duszona, cukinia z patelni, ziemniaki.
Czerwony barszcz do popicia.

24 września 2014 11:11
Wy to jakoś tak fajnie gotujecie,tak przyjemnie się czyta wasze jadłospisy.Niektóre pozycje tak wykwintnie brzmią.
Ja to cofam się w rozwoju-można by rzec-nieraz zastanawiam się,co ja w domu gotuje i czy w ogóle jeszcze umiem gotować?U mnie na obiad najlepiej nic,a jeżeli już coś to porcja mieszcząca się na talerzyku pod filiżanke.Wszystko jest trudne do przełkniecia(problemy z przełykaniem ma,czasami i do pogryzienia,bo trzecie ząbki jakoś uciskają na dziąsła i ma "bolaki".I tak to trwa już dłuższy czas i nie wiem,co to będzie jak trafie w przyszłości na normalne miejsce.Bo taki układ jeszcze dodatkowo rozleniwia.
24 września 2014 11:18
Moja PDP je już tylko płynne,to co gotuje to dla Szefa i siebie:)Najbardziej lubię te surówko-sałatki kolacyjne bo zmuszają mnie do niemal codziennej improwizacji/vide przepisy kulinarne-sałatka z łososiem np./Potraw tzw.wyższych lotow zwyczajnie mi sie nie chce/pierogi,gołąbki itp/.-powyżywam się w domku:):):):)
24 września 2014 11:24
Geronimo widzę że Ty to prawdziwy mistrz kuchni .
24 września 2014 11:47 / 1 osobie podoba się ten post
Gulasz ,ziemniaki,sałata mix z dressingiem Sylt
Pudding waniliowy z morelami na deser
24 września 2014 12:11
Ja mam dzisiaj zapiekanke z miesem.I walnełam też rogaliki z marmolada z dyni.Wygladaja ładnie, a w smaku zobaczymy okolo 15-tej.
24 września 2014 12:20
A u mnie dzis gwizdany,nie ma co do gara wlozyc ,ale w domku jutro zjem,dzis o 20 jade,
24 września 2014 12:25
Jak mozna upiec i nie sprobowac,i wytrzymac do 15ej
Ooo ludzie to mają cierpliwosc,tylko ja zawsze w goracej wodzie kapana...
Zżarlabym od razu trzy chocbym miala jęzor poparzyc
24 września 2014 12:37
ja dzisiaj nie gotuję nic :) a jutro mielone
24 września 2014 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
Ja już po obiedzie-zupa warzywna z wkładką mięsną a jakże by nie.
24 września 2014 12:55 / 1 osobie podoba się ten post
Profanacja - do waniliowego sos malinowy? Co porabiasz w wolnym czasie, fotki wstaw!
24 września 2014 13:30
Polędwiczka pieczona  w sosie  z suszonych grzybków [polskich)  i czerwona kapusta , kartofelki gotowane - smakowało!!! Moja Dama otworzyła się na jedzenie, wszystko wcina , chyba trochę boi się córki ?)