26 września 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGAAle ja lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Często wypróbowuje przepisy z gazety. To mnie odpręża.
Ja jestem absolutną fanką wszelkich gazetowych i nie tylko przepisów kulinarnych. Mam 6 segregatorów w domu, bo zbieram te przepisy namiętnie. Bardzo lubię gotowac, ale poniewaz jestem z natury bardzo leniwa :) to mając przy okazji dusze hurtownika, gotuję zawsze więcej i gotowe potrawy zamrażam.
Potem obiad jest w 5 minut. Jedynie bigos gotuję , bywa ze tydzień, ale......jest to kocioł bigosu, to po pierwsze, po drugie sa w nim golonki, rapetki, skórki świnskie, suszone sliwki, winko czerwone, grzybki i wiele, wiele jeszcze składników. Mówię Wam, palce lizać :))))))))))) Potem oczywiscie zamrażam i jak gość w dom, to na tentychmiast jest odmrazany i pałaszowany. Na okoliczność wiele lat temu zrujnowałam się na tamte czasy, zakupując garnek za 150zł do bigosu, ale 5 kg kapusty, mięso i inne wchodzi bez problemu i jeszcze wymieszac się da systematycznie :D :D :D :D