Gumisie i te inne Magdzie poszukaj.Hihi
Gumisie i te inne Magdzie poszukaj.Hihi
Radio chłopu kupiła !!!:placz3: Bożeszzzz ty mój :brak wiary:
Na działkę i nie tylko !!!! :zaklopotanie: ustaw mu je jeszcze na radio maryja :lol3:
Z bajerów to ty w innym sklepie poszukaj czegoś :gwizdanie: To mąż sie ucieszy jak wrócisz :milosc1:
A polecasz cos konkretnego ? Tzn to co sam sprawdziles :lol3:
polecam troszeczke kobiecego wyczucia do .......................np prezentów :lol3:
Kobieto !!!! Ogarnij się !!!!:wysmiewa:
Plusem zmiany szteli jest to,ze zanim się wszystko pozna i ogarnie mija 2 tygodnie. Jestem tu od kilku dni i nie mam czasu na siedzenie .
Dziś do dziadka po południu przyszedł kolega z bylej pracy,pan z 10 lat młodszy od dziadka,głuchy ,wysoki i gruby. Moj pdp zacząl sie chwalic jaka ja to ach i och ,kolega zaproponował więc przejażdzkę po okolicy swoim Twingo od nowiści nie sprzątanym :)
Panowie tak zapalili się do dalszych wycieczek,że ani tusza kolegi,ani Parkinson dziadka w tym nie przeszkodzą :lol2:,będziemy zwiedziac w przyszłym tygodniu.
ivanilcia ciesze sie, ze znowu jestes, ja tez po prawie trzech latach niebytu wracam do zycia, jest ok. czymaj sie i do pszodu:-)
Witaj Anulka,a wiesz że już martwilam się o ciebie? Zaczęłam nawet podejrzewać,że ktoś inny ma twój nick . Ciesze się ,że jesteś :przytul aniola:
to ja kofanie fe flasnej osopie, tylko neta mam do pani
Asz tródno ówieżyć ale cólam rze mi tak odpowiesz hahaahahahah
:-)lece f spanko
do jótra kochana :)
Mam tu walkę z wiatrakami. Pdp nie je. Od obiadu nic nie tknięte. Robię jej herbatki owocowe mocno słodzone(nie wiem czy to dobrze, ale tak każe rodzina), a ona jeszcze ukradkiem je wylewa. W przyszłym tyg. będzie lekarz i badanie krwi. Coś czarno to widzę...I jeszcze non stop rozdrażniona, tylko wiać stąd.