Jak minął dzień

28 marca 2017 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moja babcia chodzi do lozka ok. 17.30. Czasami wczesniej. I wstaje o 8.30...Jest strasznym spiochem i jak nie jest uruchomiona to mam tutaj raj:-)

Fioletto.......zadzwoń do mnie do cholery!!!
28 marca 2017 22:02 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moja babcia chodzi do lozka ok. 17.30. Czasami wczesniej. I wstaje o 8.30...Jest strasznym spiochem i jak nie jest uruchomiona to mam tutaj raj:-)

Znaczy , że bez baterii nie działa ? ...Pozamieniaj baterie na zużyte i spokój ....będzie raj 
28 marca 2017 22:03 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

Fioletto.......zadzwoń do mnie do cholery!!!

Dodo , czy wszyscy na forum muszą wiedzieć o waszych prywatnych stosunkach ? 
28 marca 2017 22:04 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Dzis pomoc trochę się spóźniła,więc wyszłam po 9 tej,chciałam jeszcze sobie po drodze jarnac ,ale jak się obejrzałam za siebie,to autobus mnie mijał .I już z rana musiałam siarczyscie pod nosem sobie coś powiedzieć.Nic odwróciłam się na pięcie i poszłam na piechotę do miasta.Chciałam być lepsza od Moniki,która mówiła ,że ona zawsze skrótów szuka " Myślę czemu i ja nie mogę poszukać.Tak sobie drogę wybrałam,że sama zła na siebie byłam i zaś siarczyste słowa leciały .Mijalam ulice.uliczki ,bo o powrocie nie bylo mowy,bo bym dopiero spazm dostała.No jakoś udało mi się dobrnąć do centrum,jak się zorientowałam ,to zdobilam " małe kółko )) No nic,spalilam więcej kalorii.Pochodzilam po sklepach,zakupiłam zaś bluzeczkę dla siebie i takie różne duperele.Wypilam sobie kawkę i przyjechałam do domu.Pozniej " miałam" pauze,ale już wtedy nie wychodzę z domu ,więc rzuciłam swoje ciało na kanapę.Iiiiiii jak na złość!!!!! Babcia zaś dzwoni,gada do dziadka który chce spać, nóż kurcze mać!! Myślę sobie .Ale trochę odpoczelam ,bo jednak nogi mnie bolały.Po niby pauzie z dziadkiem pospacerować na balkonie,pod nadzorem oczywiście babci.))) I grałam później z moją panią w chińczyka ,kurna 5 razy!!!!!. Kolacja i łóżko .Dziś babcia wcześniej udała się na spoczynek ,raz że nie spała w południe,dwa że nie było nic ciekawego dla niej w tv.
Jutro też się piękny dzień zapowiada ,skoczymy z Monia na kawkę do ogródków działkowych.Maja jutro otwarte od 11-15 więc pasi nam.
Kurcze chyba za dużo napisałam,pół można wywalić )))
Dobranoc.

NO!!! teraz to mogę iść spać bo byłam taaaaka ciekawa co sobie kupilaś zebym nie usnęlaa skroty to szukam z musu i jakoś mi zawsze wychodziJa dziś miałam pauze o19!: i też czytalam od której knajpka czynna
28 marca 2017 22:04 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dodo , czy wszyscy na forum muszą wiedzieć o waszych prywatnych stosunkach ? :moderator1:

Tak, bo upraszam się na WA, upraszam się na Skypie, a ta Fioletowa Cholera nie dzwoni!!!!!
28 marca 2017 22:06 / 8 osobom podoba się ten post
doda1961

Tak, bo upraszam się na WA, upraszam się na Skypie, a ta Fioletowa Cholera nie dzwoni!!!!!:placze1:

No i po ptokach , czy tam ptoku ....stosunków nie budiet .
28 marca 2017 22:07 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Znaczy , że bez baterii nie działa ? ...Pozamieniaj baterie na zużyte i spokój ....będzie raj :lol3:

A to o te baterie sie rozchodzi? Fakt ja nie zmieniłam i dlatego od 17 mam wolne codziennie, a wcześniej jeszcze 3 godz. Mittagspause  dobrze, ze zawsze czytam, co piszesz bo jeszcze baterie przypadkiem wymienilabym  
28 marca 2017 22:11 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i po ptokach , czy tam ptoku ....stosunków nie budiet :lol3:.

Budiet...budiet....Siła przekazu zadziała z ...siłą wodospadu ....
28 marca 2017 22:12 / 7 osobom podoba się ten post
Nugatka

A to o te baterie sie rozchodzi? Fakt ja nie zmieniłam i dlatego od 17 mam wolne codziennie, a wcześniej jeszcze 3 godz. Mittagspause :lol2: dobrze, ze zawsze czytam, co piszesz bo jeszcze baterie przypadkiem wymienilabym  :lol2:

Uważaj , żeby Ci kiedyś w trakcie nie wysiadły ......znaczy w trakcie Mittagspause się mnie wzięło i rozchodzieło 
28 marca 2017 22:14 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Uważaj , żeby Ci kiedyś w trakcie nie wysiadły ......znaczy w trakcie Mittagspause się mnie wzięło i rozchodzieło :lol3:

Basia tłumacz bo aż sie wystraszyłam, jak rozjechały? 
28 marca 2017 22:15 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Uważaj , żeby Ci kiedyś w trakcie nie wysiadły ......znaczy w trakcie Mittagspause się mnie wzięło i rozchodzieło :lol3:

jesteście niemożliwe
28 marca 2017 22:15 / 7 osobom podoba się ten post
moni.r

Nie jestem zazdrośnica ale jak czytam że ktoś ma ok 19: wolne  bo pdp w łóżku to mu zazdroszcze:rozmysla:

Jak już wcześniej mówiłem, każdy ma to, na co sobie zasłużył
28 marca 2017 22:21 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak bateryjków nie staje, to zapasik świeczków trza zrobić.
Inaczej "palców praczki" się dorobicie
28 marca 2017 22:22 / 8 osobom podoba się ten post
Nugatka

Basia tłumacz bo aż sie wystraszyłam, jak rozjechały? :smiech3:

Ciężko kapująca ostatnio jesteś ....skarupka w orzeszka uciska , czy coo ?
28 marca 2017 22:25 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciężko kapująca ostatnio jesteś ....skarupka w orzeszka uciska , czy coo ?

Chciałam sie tylko upewnić, czy o tym samym myślimy