Chciałam sie tylko upewnić, czy o tym samym myślimy :lol2:
Chciałam sie tylko upewnić, czy o tym samym myślimy :lol2:
No pewnie , że o tym samym ......kuźwa ...znaczy się o czym ?:lol1:
Moja babcia chodzi do lozka ok. 17.30. Czasami wczesniej. I wstaje o 8.30...Jest strasznym spiochem i jak nie jest uruchomiona to mam tutaj raj:-)
Fioletto.......zadzwoń do mnie do cholery!!!
oj i jak nie zazdrościć?:-)też nie mam tragedii bo moja wstaje ok9 a spać o 20 30 idzie .No ale to nie 18 czy 19:-)! a zdaża się czasem w nocy że muss tak ok 4 rano ale nie często na moje szczęście!
No Nugatki i Baśki to tak z rana lepiej nie czytać. Namieszają człowiekowi tylko w głowie i potem się robić nic nie chce :lol1:
Mycha spokojnie...my Ci znajdziemy takie baterie, ze raz dwa powera dostaniesz :smiech3:
Pospiesz się. Wszystko jedno czego "dostanę" byle jak najszybciej :-)
oj i jak nie zazdrościć?:-)też nie mam tragedii bo moja wstaje ok9 a spać o 20 30 idzie .No ale to nie 18 czy 19:-)! a zdaża się czasem w nocy że muss tak ok 4 rano ale nie często na moje szczęście!
Tak na poczekaniu, to tylko :bije2: tyle mozesz dostać, poczekaj cierpliwie, cos sie wymyśli :lol2:
Zjeżdżam w przyszłym tygodniu do Polski,Piotruś został w klinice,dostał zatorowości płucnej,agencję poinformowałam.Nie mogłabym teraz normalnie funkcjonować tutaj,pomogę chociaz,jak wróci,bo na dzieci nie mam co liczyć,niestety.
Zjeżdżam w przyszłym tygodniu do Polski,Piotruś został w klinice,dostał zatorowości płucnej,agencję poinformowałam.Nie mogłabym teraz normalnie funkcjonować tutaj,pomogę chociaz,jak wróci,bo na dzieci nie mam co liczyć,niestety.