Lili co to za szpagaty?:-) :-)
Lili co to za szpagaty?:-) :-)
Wiem,wariatko moja:)Zakochałaś się:):):)!!!!!!!
Czy Wasi podopieczni przyjmują markumar ? Interesuje mnie czy podczas podawania owego lekarstwa nalezy stosowac jakoms diete u pdp?
Czy Wasi podopieczni przyjmują markumar ? Interesuje mnie czy podczas podawania owego lekarstwa nalezy stosowac jakoms diete u pdp?
Moj przyjmuje markumar jest dozowany indywidualnie do pacjenta trzeba bardzo uważać , ja zadnej specjalnej diety nie stosuje
Ja wiem ze jest dozowany indywidualnie , do daiadka co 3_4 dni przychodza pobrac krew do badania , jednak wparowala coreczka i mnie tu uswiadamia ze niewolno z powodu markumar kapusty pod zadna postacia , brokułów, salaty jeesssuu jeszcze tam czegos ! Dlatego pytam bo w necie nic nie moge znalezc !
Ja wiem ze jest dozowany indywidualnie , do daiadka co 3_4 dni przychodza pobrac krew do badania , jednak wparowala coreczka i mnie tu uswiadamia ze niewolno z powodu markumar kapusty pod zadna postacia , brokułów, salaty jeesssuu jeszcze tam czegos ! Dlatego pytam bo w necie nic nie moge znalezc !
...Kochaneńka ja też wolę czytać .... Mam obawy , ze napiszę jakąś bzdurę :).... Za oknem szaro buro , obiad się pyrkoli ..... no i widzisz ja nawet nie potrafię ładnie opisywać ....lepiej pomilczę :)