Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 14:52 / 3 osobom podoba się ten post
To amorek pisała wroci andrea to porzadek zrobi i jak widze to robi.
24 sierpnia 2014 15:10 / 3 osobom podoba się ten post
Nie zaczynaj znow to nie tu.Jest takie mijsce dla wybrańcow tam mozna sie dogadac i dowalić.Ja moze dogaduje, ale nie wypisuje bzdur,i nie obrazam nikogo ordynarnym slownictwem.Może moje wpisy też mozna  traktowac jak żart? a nie  brać dosłownie.Przytoczyłam wpis amorka - bo taki był.Ale jak w starym przysłowiu kij ma dwa konce.Jestem  mleczko.I tak zostanie.
24 sierpnia 2014 15:17 / 11 osobom podoba się ten post
Mnie tutaj bardziej pasuje powiedzenie: "Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie". Zawsze mnie ono wkurzało, ale do tej sytuacji na forum pasuje idealnie.
24 sierpnia 2014 15:19 / 3 osobom podoba się ten post
Forum to nie pesel,mozna sobie zmienić.
24 sierpnia 2014 15:21 / 10 osobom podoba się ten post
Nie będzie dobrze na forum tak długo jak będą tutaj równi i równiejsi
24 sierpnia 2014 15:22 / 3 osobom podoba się ten post
Walec przyjdzie i wyrowna.:)))))))))))))))))))))
24 sierpnia 2014 15:23 / 7 osobom podoba się ten post
Masz stu procentową rację ....żartujemy - żle ;.... pisze ktoś o swoich problemach - szpilka typu " a nie mówiłam "; pisze ktoś ciekawie na swoim blogu - nie dobrze , bo pisze o cenach a nie tylko opisuje pejzarze i zabytki  i dużo , dużo jeszcze by pisać ...... jak ktoś nie widzi nic dalej tylko czubek swojego nosa !.... przestańcie zachowywać się jak smarkacze , którym jak coś nie po ich myśli  to szukają tylko okazji , żeby dowalić .... Jak bym nie miała ochoty czytać czyjegoś posta to bym go nie czytała ...... Nie piszę więcej , bo Qżwa mogę z forum wylecieć a tego nie chcę ..... To się tyczy do kilu osób , zeby nie było ! ::(((((((((
24 sierpnia 2014 15:24 / 4 osobom podoba się ten post
Fc to nie miejsce dla wybrańców. Wystarczy adres email i można się zalogować. Ponad miliard osób tak zrobiło.
24 sierpnia 2014 15:27 / 8 osobom podoba się ten post
emi

Mnie tutaj bardziej pasuje powiedzenie: "Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie". Zawsze mnie ono wkurzało, ale do tej sytuacji na forum pasuje idealnie.

Emi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!
24 sierpnia 2014 15:28 / 3 osobom podoba się ten post
No właśnie.
24 sierpnia 2014 15:32 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Emi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!

Ooo Margolcia nc nie mowilas  ze Cie skrytykowano  hahahaha ja weszlam i wyszlam to nie dla mnie  buuuuu  
24 sierpnia 2014 15:35 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

W kupie siła mosci panie:)  te plusy należały sie Tobie margolcia.Bo przecież zawsze na forum mozna wrocić  z podkulonym ogonem i udawac że nic sie nie stało i nic sie nie wie.Tak trzymać, innych mozna pouczać  nie majac sobie nic do zarzucenia.

24 sierpnia 2014 15:37 / 8 osobom podoba się ten post
margolcia

A ja to widzę trochę inaczej, ale szczerze mówiąc to ja już zmęczona jestem wałkowaniem tej samej sytuacji przez ponad pół roku. Ja chcę sobie robić spokojnie spędzać czas na forum, korzystać z fc, skype i wszystkich innych komunikatorów i portali bez czytania, że to coś jest złe, albo dla wybrańców, albo..., albo....

24 sierpnia 2014 15:38 / 4 osobom podoba się ten post
beata

Ooo Margolcia nc nie mowilas :-) :-) :-) :-) :-)  ze Cie skrytykowano  hahahaha ja weszlam i wyszlam to nie dla mnie  buuuuu:-)  

Czym sie chwalic Beato! Ja znam Ciebie i Ty znasz mnie na tyle, ze mozemy o sobie smialo powiedziec, ze ploty i rabanie innym tylkow to nie dla nas, masz racje to nic innego jak jedno wielkie buuuuuuuuuuuuu Pozdrowionka i spokoju w pracy!!! Jutro bede dzwonic do firmy, az do skutku, moze jaka "baba-jaga" zlituje sie i odbierze, bo jak nie to nam to forum jeszcze zostanie w topiku HE, napisze co mysle i juz! bo wiesz jak jest, pieść w stół, nozyce zaczynaja ciąc, ha ha ha
24 sierpnia 2014 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Czym sie chwalic Beato! Ja znam Ciebie i Ty znasz mnie na tyle, ze mozemy o sobie smialo powiedziec, ze ploty i rabanie innym tylkow to nie dla nas, masz racje to nic innego jak jedno wielkie buuuuuuuuuuuuu:-) Pozdrowionka i spokoju w pracy!!! Jutro bede dzwonic do firmy, az do skutku, moze jaka "baba-jaga" zlituje sie i odbierze, bo jak nie to nam to forum jeszcze zostanie w topiku HE, napisze co mysle i juz! bo wiesz jak jest, pieść w stół, nozyce zaczynaja ciąc, ha ha ha

Tetetee!!  piekna poczekaj jescze z tym opisem na stronie hahahaha bo podwyrzki nie dostaniemy  a tak nie napisalas jak sie czujesz wyslalam ci wiadomosc ,lepiej ci juz przeszl troche czy dalej sie meczysz ????