Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 17:17 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.

ha ha ha popytaj górników hihi
24 sierpnia 2014 17:18
margolcia

Kajam sie, szybko przeczytałam. Ale wielu z nas sie zdaza pisac post pod postem, przeciez nie kazdego karze Moder za te przewinienia! Chyba ze notoryczne jest albo laik jakis wchodzi, zreszta nie wiem, bo nie doszlam jeszcze do Listu gonczego, mam zaległosci wielkie.

ja też się pokajam ..... coś mi nie pasowało i wróciłam kilka stron i jest mi wstyd ..... PEJZAŻE się pisze a nie z " RZ "..... proszę o wybaczenie ":))
24 sierpnia 2014 17:18 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia00744

A ja napisz że to ORIMOWATY-CIACHOWATY to sprawił :P

Matko Boska !!! Nic nie pamietam !!!! Prosze wiecej nie dawac mi alkoholu hihihi
24 sierpnia 2014 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Matko Boska !!! Nic nie pamietam !!!! Prosze wiecej nie dawac mi alkoholu hihihi

... Jak Ci nie dadzą to se sam weżmiesz:))))))
24 sierpnia 2014 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

24 sierpnia 2014 17:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

ja też się pokajam ..... coś mi nie pasowało i wróciłam kilka stron i jest mi wstyd ..... PEJZAŻE się pisze a nie z " RZ "..... proszę o wybaczenie ":))

moze sa rozne pejzaże ha ha te wieksze bardziej panoramiczne przez "rz" a te kameralne przez "ż"Wole te kameralne ha ha
24 sierpnia 2014 17:21
ORIM

Orimek nie pamiętarz to masz coś z pamięcia nie ten tego, może łopiekunki potrzebujesz ? Daj ogłoszenie a zobaczysz będziesz w szoku :P
24 sierpnia 2014 17:22
Barbara niepowtarzalna

dobra dobra - przeczytalem ha ha
24 sierpnia 2014 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

Orimek nie pamiętarz to masz coś z pamięcia nie ten tego, może łopiekunki potrzebujesz ? Daj ogłoszenie a zobaczysz będziesz w szoku :P

a ze bede w szoku to nie watpie ha ha Tylko jak daleko ten szok bedzie od moich oczekiwan ha ha
24 sierpnia 2014 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.

A ja na Art naif fesiwalu takiego oto górnika zobaczyłam. Zuroczył mnie ten obraz hahah
24 sierpnia 2014 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ha ha ha popytaj górników hihi

O ooo, gornika upolowac, to jest to, dwa w jednym, rynta wysoka i przodek po szychcie zwichrzony.
24 sierpnia 2014 17:24 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

moze sa rozne pejzaże ha ha te wieksze bardziej panoramiczne przez "rz" a te kameralne przez "ż"Wole te kameralne ha ha

ORIM dzieki że jesteś, mina na twarzy mi się poprawiła ( tz jest bardziej wykrzywiona ku górze) :D
24 sierpnia 2014 17:25 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Cały dzien zadnej z Was nie było, raptem wlazła ziolkowa i heja, zaczeło sie i Ty MeryKy? Nie? Co z Wami sie dzieje?

Margolciu kto się czubi ten się lubi  
24 sierpnia 2014 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

O ooo, gornika upolowac, to jest to, dwa w jednym, rynta wysoka i przodek po szychcie zwichrzony.

nio ......i dupa w krzakach hihi jak na piwo z kolegami pojdzie z piatku na poniedzialek ha ha
24 sierpnia 2014 17:26
ORIM

a ze bede w szoku to nie watpie ha ha Tylko jak daleko ten szok bedzie od moich oczekiwan ha ha

Ło to już łod Ciebie zależy, jakie masz łoczekiwania hehehee