Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.
Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.
Kajam sie, szybko przeczytałam. Ale wielu z nas sie zdaza pisac post pod postem, przeciez nie kazdego karze Moder za te przewinienia! Chyba ze notoryczne jest albo laik jakis wchodzi, zreszta nie wiem, bo nie doszlam jeszcze do Listu gonczego, mam zaległosci wielkie.
A ja napisz że to ORIMOWATY-CIACHOWATY to sprawił :P
Matko Boska !!! Nic nie pamietam !!!! Prosze wiecej nie dawac mi alkoholu hihihi
Matko Boska !!! Nic nie pamietam !!!! Prosze wiecej nie dawac mi alkoholu hihihi
ja też się pokajam ..... coś mi nie pasowało i wróciłam kilka stron i jest mi wstyd ..... PEJZAŻE się pisze a nie z " RZ "..... proszę o wybaczenie ":))
... Jak Ci nie dadzą to se sam weżmiesz:))))))
Orimek nie pamiętarz to masz coś z pamięcia nie ten tego, może łopiekunki potrzebujesz ? Daj ogłoszenie a zobaczysz będziesz w szoku :P
ha ha ha popytaj górników hihi
moze sa rozne pejzaże ha ha te wieksze bardziej panoramiczne przez "rz" a te kameralne przez "ż"Wole te kameralne ha ha
Cały dzien zadnej z Was nie było, raptem wlazła ziolkowa i heja, zaczeło sie i Ty MeryKy? Nie? Co z Wami sie dzieje?
O ooo, gornika upolowac, to jest to, dwa w jednym, rynta wysoka i przodek po szychcie zwichrzony.
a ze bede w szoku to nie watpie ha ha Tylko jak daleko ten szok bedzie od moich oczekiwan ha ha