Margolciu kto się czubi ten się lubi :-)
Margolciu kto się czubi ten się lubi :-)
Ło to już łod Ciebie zależy, jakie masz łoczekiwania hehehee
Carrie, zeby Twe słowa ciałem sie stały, tego nam wszystkim na tym forum zycze!
kombinuj ha ha kombinuj
nio ......i dupa w krzakach hihi jak na piwo z kolegami pojdzie z piatku na poniedzialek ha ha
Jak bedzie miał ładnie na " tacy" podane, nigdzie nie polezie. Znasz ten kawał o sztygarze co po pracy przychodził , zjadł, gazete poczytal i zadupcył. Tak co dziennie, az baba sie wkurzyła i do kierownika poszła co by mu dwie szychty wcisnął, bo juz miala dosc. Po dwoch szychtach dalej dupcył, nic sie nie zmieniło, az uprosila trzy szychty. Po trzech wrocil do domu i powiedział, ze jesc nie bedzie, czytac nie bedzie, tylko se podupcy i pojdzie spac. Takiego musza se gornika znoleżc
Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.
No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko
Bo nie wiadomo na ktory diament sie tego wieczoru zdecydowac ha ha
Nadmiar klejnotów skutkuje dwojako,w zalezności od tego kogo przyozdabiają:)Albo powoduje zmarszki na dekolcie albo prostatę:):):):)
Greenandy,miło, ze znalazlaś swoja miłość.Forum Was połączylo, gratulacje-:)Orim ,Tobie tez gratuluje.
No co Ty Iza,my tu jak rodzina to nie wypada:)))))))))))))))
ale co żle napisałam?