Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 17:27 / 4 osobom podoba się ten post
carrie

Margolciu kto się czubi ten się lubi :-)  

Carrie, zeby Twe słowa ciałem sie stały, tego nam wszystkim na tym forum zycze!
24 sierpnia 2014 17:28
Kasia00744

Ło to już łod Ciebie zależy, jakie masz łoczekiwania hehehee

kombinuj ha ha kombinuj 
24 sierpnia 2014 17:31 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Carrie, zeby Twe słowa ciałem sie stały, tego nam wszystkim na tym forum zycze!

Amen  
24 sierpnia 2014 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

kombinuj ha ha kombinuj 

nieee to Ty masz kombinowac ja nie muszę heheheee, ale radzę Ci dobrze daj ogłoszenie i będzie branie na fuchę u ORIMA.
24 sierpnia 2014 17:31 / 7 osobom podoba się ten post
ORIM

nio ......i dupa w krzakach hihi jak na piwo z kolegami pojdzie z piatku na poniedzialek ha ha

Jak bedzie miał ładnie na " tacy" podane, nigdzie nie polezie. Znasz ten kawał o sztygarze co po pracy przychodził , zjadł, gazete poczytal i zadupcył. Tak co dziennie, az baba sie wkurzyła i do kierownika poszła co by mu dwie szychty wcisnął, bo juz miala dosc. Po dwoch szychtach dalej dupcył, nic sie nie zmieniło, az uprosila trzy szychty. Po trzech wrocil do domu i powiedział, ze jesc nie bedzie, czytac nie bedzie, tylko se podupcy i pojdzie spac. Takiego musza se gornika znoleżc
24 sierpnia 2014 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Jak bedzie miał ładnie na " tacy" podane, nigdzie nie polezie. Znasz ten kawał o sztygarze co po pracy przychodził , zjadł, gazete poczytal i zadupcył. Tak co dziennie, az baba sie wkurzyła i do kierownika poszła co by mu dwie szychty wcisnął, bo juz miala dosc. Po dwoch szychtach dalej dupcył, nic sie nie zmieniło, az uprosila trzy szychty. Po trzech wrocil do domu i powiedział, ze jesc nie bedzie, czytac nie bedzie, tylko se podupcy i pojdzie spac. Takiego musza se gornika znoleżc

a slyszalas ze Barborka lepsza od sexu - bo czesciej hihi
24 sierpnia 2014 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.

nooooooo Margolcia
Tyle na urlopie i dopiero pomyślałaś o łowach.
Teraz to powinnas leżeć, odpoczywać  i wspomnać górnika hahahaha
24 sierpnia 2014 18:26 / 4 osobom podoba się ten post
Już nie przesadzaj i nie serwuj nam więcej czasu na odetchniecie od Ciebie, bo wystarczająco długo nie było Cię na forum, co widać w sporej ilości wątków. 
Masz wyjątkowy dar do łagodzenia sporów i rozładowywania wiszących gromów i brak Twojej obecności dał się zauważyć :))) 
Urlop urlopem, ale tu już się zapisałaś jako " naczelna uspokajająca" i nijak Ci nie pasuje urlop od forum brać :)))

A ja w domu będę jeszcze przez dwa tygodnie; mam wstępnie nagraną stellę ale dopóki nie będę całkowicie pewna to nie będę mówić gdzie jadę. Taka asekuracja na wszelki wypadek - po co mam potem odkręcać informacje? :)
24 sierpnia 2014 18:52 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś bardzo przyjemnie dla mnie postąpiła córka Pdp ,już niedługo zjeżdżam do domu na 2 tygodnie -do wypłaty za cały miesiąc zabraknie 4 dni powiedziała ,ze zapłaci za cały. Super dodatkowe pieniążki zawsze są mile widziane.
24 sierpnia 2014 19:10 / 8 osobom podoba się ten post
greenandy

No to juz nie wiem,kłocimy sie / Ziolkowa i Mleczko/ zle,kochamy się / ja i Orim/ tez zle...to do arabrab   Orim,za duzo klejnotów to tez czasem za ciężko

Bo nie wiadomo na ktory diament sie tego wieczoru zdecydowac ha ha

Nadmiar klejnotów skutkuje dwojako,w zalezności od tego kogo przyozdabiają:)Albo powoduje zmarszki na dekolcie albo prostatę:):):):)
24 sierpnia 2014 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nadmiar klejnotów skutkuje dwojako,w zalezności od tego kogo przyozdabiają:)Albo powoduje zmarszki na dekolcie albo prostatę:):):):)

Tekst niesamowity muszę skopiować,wkleić i nie zapomnieć.
24 sierpnia 2014 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Greenandy,miło, ze znalazlaś swoja miłość.Forum Was połączylo, gratulacje-:)Orim ,Tobie tez gratuluje.
24 sierpnia 2014 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
iza_bella

Greenandy,miło, ze znalazlaś swoja miłość.Forum Was połączylo, gratulacje-:)Orim ,Tobie tez gratuluje.

No co Ty Iza,my tu jak rodzina to nie wypada:)))))))))))))))
24 sierpnia 2014 19:54
mleczko47

No co Ty Iza,my tu jak rodzina to nie wypada:)))))))))))))))

ale co żle napisałam?
24 sierpnia 2014 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
iza_bella

ale co żle napisałam?

Nic złego nie napisałaś . To bylo , że się tak wyrażę do ..w..cipne :)))))))